Meteen naar de inhoud

Testo Ultra – Beoordelingen, Prijs, ingrediënten, voordelen – waar te koop?

testo ultra - potentie capsules

Erectiestoornissen, maar ook een verminderd libido en verminderde seksuele prestaties, kunnen een bedreiging vormen voor het gevoel van eigenwaarde en de mannelijkheid van een man. Om een tijdelijk probleem te verhelpen, kan gebruik worden gemaakt van de ondersteuning van bepaalde voedingssupplementen van natuurlijke samenstelling.

Tot de meest populaire producten behoren Testo Ultra capsules. Reeds vele mannen hebben een beroep gedaan op dit voedingssupplement om het gevoel van het mannelijk erectieapparaat te helpen verbeteren. Maar werkt dit supplement echt? In deze nieuwe gids nemen we alle feiten over Testo Ultra onder de loep.

Inhoud

Wat is Testo Ultra?

Testo Ultra is een innovatief voedingssupplement in capsulevorm. Het is bedoeld ter ondersteuning van de behandeling van occasionele problemen in verband met de mannelijke erectie, waaronder een verminderd libido. Elke verpakking bevat 10 capsules voor dagelijks gebruik, die gemakkelijk en handig zijn om mee te nemen voor onderweg.

Het voedingssupplement is verkrijgbaar zonder voorschrift dankzij de interne formule van natuurlijke oorsprong.

Erectiestoornissen, vooral van sporadische oorsprong, zijn niet altijd de oorzaak van een ernstige, aanhoudende ziekte. In de meeste gevallen kan het worden veroorzaakt door bijzonder stressvolle periodes, een ongezonde levensstijl en een slecht dieet. Daarom kan het gebruik van een hulpmiddel zoals Testo Ultra in alle opzichten een belangrijke steun zijn naast elke medische therapie om problemen zoals erectiestoornissen aan te pakken.

Hoe werkt Testo Ultra?

Het grote commerciële succes van de samenstelling is met name te danken aan de interne formule, zoals u kunt zien op de officiële website van de fabrikant door hier te klikken, maar ook aan de potentiële voordelen die aan het lichaam worden beloofd. Testo Ultra kan door zijn adjuvante werking bij de behandeling een veelzijdig effect hebben:

 • verbetering van de duur en de kwaliteit van erecties
 • een verhoogd libido en seksueel verlangen
 • de hersteltijd tussen de ene en de andere geslachtsgemeenschap verkorten
 • meer plezier tijdens het voorspel
 • het verhogen van de hoeveelheid sperma tijdens de ejaculatie.

Het voedingssupplement blijkt een uitstekende ondersteuning te zijn, die moet worden ondersteund door een gezonde levensstijl, een evenwichtige voeding en medisch advies. Het helpt bij aandoeningen die verband houden met seksuele prestatieangst. Kan een uitstekende ondersteuning zijn tegen occasionele erectiestoornissen, maar ook tegen hormonale stoornissen. Kan gebruikt worden bij langdurige seksuele onthouding.

Testo Ultra lijkt op geen enkele manier verslavend te zijn.

Hoe werkt Testo Ultra

Welke ingrediënten bevat Testo Ultra?

De interne formulering van Testo Ultra capsules bevat een mengsel van natuurlijke hulpstoffen op basis van:

 • Catuaba: kan helpen bij het verbeteren van de seksuele potentie, de bloedsomloop, het testosteronniveau, natuurlijke afrodisiacum effecten.
 • Amla: kan de vruchtbaarheid en het aantal zaadcellen bij mannen helpen verbeteren.
 • Muira Puama: kan libido en seksueel verlangen bevorderen, gevoeligheid in relaties, bloedsomloop.
 • Peruaanse maca: kan de kwaliteit van het sperma, de bloedcirculatie, de seksuele activiteit en het seksuele verlangen en de duur van de erectie helpen verbeteren.
 • Tribulus: kan het testosterongehalte helpen verhogen.
 • L-Arginine, Zink, Nicotinezuur: kunnen helpen bij het tegengaan van vroegtijdige ejaculatie.

Hebben de capsules bijwerkingen of contra-indicaties?

Testo Ultra is een voedingssupplement dat verschillende voordelen lijkt te kunnen bieden, in afwezigheid van bestaande pathologieën, waarvoor het altijd het beste is een arts te raadplegen. De aanwezigheid van uitsluitend natuurlijke ingrediënten vermindert het risico op bijwerkingen en contra-indicaties. In geval van overgevoeligheid of allergie voor een of meer hulpstoffen, moet de interne samenstellingslijst zorgvuldig worden gelezen.

Hoe gebruikt u Testo Ultra Dosering en instructies

Om de door Testo Ultra beloofde voordelen te verkrijgen, volgt u de instructies op de bijsluiter of op de verpakking. De capsules moeten dagelijks worden ingenomen in combinatie met een groot glas water.

De aanbevolen dosering is 1/2 capsule per dag voor de hoofdmaaltijd.

Wat zeggen gebruikers over Testo Ultra? Meningen en beoordelingen in het forum

Alvorens een oordeel te vellen over Testo Ultra male enhancement supplement, hebben wij een groot aantal meningen en beoordelingen van kopers in detail bestudeerd. De getuigenissen kunnen worden geraadpleegd op de officiële website van het product en op diverse onlineforums. De meeste reacties waren bevredigend, zoals u hieronder kunt lezen:

    “Sinds ik besloten heb om Testo Ultra te gebruiken en een goed uitgebalanceerd dieet, kan ik mijn erectie onder controle houden als nooit tevoren. Ik beveel het iedereen aan.

“Op mijn leeftijd begon ik af en toe last te krijgen van erectiestoornissen. Ik besloot op aanraden van mijn arts Testo Ultra capsules te kopen om mijn situatie te verbeteren en ik kan de voordelen bevestigen.”

“Testo Ultra is een fantastisch product! Sinds ik het inneem, een gezonde levensstijl en goede voeding ondersteun, heb ik geen last meer van de typische prestatieangst.”

Prijs en waar te koop Testo Ultra?

Testo Ultra male enhancement supplement kan alleen worden gekocht op de officiële website van de fabrikant en is niet te vinden in apotheken of digitale winkels.

De promotie van vandaag omvat een korting van 50% per pakje! Pas echter op voor imitaties, die te vinden zijn op Amazon.

Prijs en waar te koop Testo Ultra

Wat is een erectiestoornis?

Seksuele disfunctie bij mannen neemt met de tijd toe, maar kan op elke leeftijd optreden. Het verlangen, of libido, verandert mogelijk niet op hetzelfde moment als de erectie. Er kunnen problemen ontstaan met hormonen, de bloedtoevoer naar de penis, de zenuwen die erecties en ejaculatie regelen, prostaataandoeningen, ziekten die andere delen van het lichaam aantasten, en psychologische stoornissen. Jaren geleden dacht men dat de seksuele problemen van mannen vooral van psychologische aard waren, maar we weten nu dat de meeste problemen een lichamelijke basis hebben.

Wat zijn de oorzaken van erectiestoornissen?

De meest voorkomende oorzaak van een verzwakte erectie is een verminderde bloedtoevoer naar de penis, met dezelfde risicofactoren als hartaanvallen en beroertes, andere ziekten die worden veroorzaakt door een verminderde bloedtoevoer. Diabetes, hoge bloeddruk, een hoog lipidengehalte en roken dragen bij tot erectieproblemen en verhogen het risico op een hartaanval en een beroerte. Door deze risicofactoren onder controle te houden, verbetert de erectie en vermindert de kans op een hartaanval of beroerte. Diabetes beschadigt de zenuwen, waardoor neuropathie ontstaat, en dit kan ook de erectie belemmeren. Andere oorzaken van neuropathie, zoals alcohol, degeneratieve neurologische aandoeningen, toxines en kwaadaardige tumoren, kunnen ook de erectie belemmeren. In deze omstandigheden zijn de testosteronspiegels normaal en kan het verlangen nog steeds goed zijn, zelfs als de erecties niet volledig zijn. Testosteron supplementen zullen niet helpen.

Een laag testosterongehalte kan de erectie verslechteren en ook het verlangen verminderen. Dit kan primair zijn, veroorzaakt door schade aan de testikels door trauma, chirurgie of auto-immuunprocessen, of secundair, door een gebrek aan signalen van de hypofyse, de hoofdklier. Andere hormonen, zoals prolactine of steroïden, kunnen het testosteron verstoren. Behandeling met extra testosteron of geneesmiddelen om de latente testiculaire functie te verhogen, kan in deze omstandigheden het verlangen en de erectie verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *