Nieuw

Tien negers proberen een blanke te vermoorden – Gelukkig is het geen racisme

Want je kunt niet racistisch zijn tegen blanken.

Voor onze veiligheid moet elke neger gedeporteerd worden naar Afrika, ze kunnen en willen niet samenleven met blanken. Afrika is groot genoeg er is dus geen enkele reden dat ze hier blijven of hier naartoe komen.

Ieder lid van de pedo-zio-elite die ook maar één neger onze landen binnenlaat doet dat met de expliciete bedoeling dat ons hetzelfde overkomt als wat we hierboven zien gebeuren.

Er valt niet één ding te noemen dat Afrikanen tot een aanwinst zou maken. Afrikanen hebben nooit iets uitgevonden, Afrikanen hebben nooit een land fatsoenlijk bestuurd. Afrikanen zijn een ramp, voor zichzelf, en voor de wereld, en die laatste zou beter af zijn als ze niet bestonden.

Daar zou onze elite zich eens voor in moeten spannen !

Stemmen op door zionisten gecontroleerde partijen heeft daarom geen zin:

Van Rooy vindt racisme zelfs een ‘walgelijke overtuiging‘, terwijl bijna iedereen op de wereld bewust of onbewust racist is. Men voelt zich simpelweg beter thuis bij de eigen groep. Zonder een dosis tribalisme zouden we in deze wereld nooit overleefd hebben.

Wat dat betreft heb ik meer respect voor Muhammed Ali dan voor Van Rooy, of Wilders:

Of Marcus Garvey.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1683 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Tien negers proberen een blanke te vermoorden – Gelukkig is het geen racisme

 1. Von Abele // september 14, 2019 om 02:22 //

  Import Afrikanen, dan krijg je Afrika.

  Like

 2. noch god noch gebod // september 14, 2019 om 10:59 //

  Het positieve gevolg aan dit wraakroepend tafereel is dat dit jonge blanke slachtoffer zijn bekomst heeft gehad en vermoedelijk voor de rest van zijn dagen “andersdenkend” is geschopt. Hem hoef je wellicht nergens meer van te overtuigen. De ondertussen talloze misbruikte meisjes en hun omgeving zullen ook blijvend rekening houden met de andere zijde van de vluchtelingenmedaille.
  Helaas is het te laat ! Het beoogde doel van de duistere machten is burgeroorlog of een staats(in)greep ter bescherming van de sheeple en uiteindelijk ter meerdere eer en glorie van het population control programma. Alles zit netjes op schema !
  Wir haben es gewusst !

  Like

 3. Wat een SMERIG SCHOREM !!

  Like

 4. Daywalker // september 14, 2019 om 21:49 //

  Ik ben t echt zo eens met dit artikel

  Like

 5. Wakkere Joost // september 14, 2019 om 23:09 //

  Grrrr! Ik had het noch zo gezegd neem banaantjes mee om ze toe te
  werpen.zo dat je je op tijd uit de voeten kan maken.
  Wanneer leren mensen het nou deze wilde dieren apen niet te dicht benaderen.
  Want dan is dit het effect.BLIJF OP AFSTAND VOOR UW VEILIGHEID.
  PAS OP VOOR WILDE DIEREN-APEN!

  Like

 6. Beledig de apen niet, Die zijn geciviliseerder en beschaafd…

  Like

 7. Groep jonge zand en reserve neger achtigen valt een dronken man aan en is vervolgens ontdaan als deze zijn mes trekt en zijn belagers van zich af en neersteekt……en vervolgens een interview met een van de aanvallers, die moet verwerken dat de prooi heeft teruggevochten. Maar ere wie ere toekomt, hij is eerlijk in het interview, wat dan weer positief mag worden gezien….O ja, het slachtoffer dat als dader omschreven is heeft men aangehouden…..zal waarschijnlijk een blanke zijn wiens moeder al is lastig gevallen en die na moed te hebben ingedronken op de bodem van de fles de dapperheid heeft gevonden…

  https://www.telegraaf.nl/video/202671091/getuige-steekpartij-deelt-gruwelijke-details

  In de media zijn de slachtoffers ineens kinderen, terwijl in andere gevalllen met dezelfde leeftijd dit soort larven als jongeren worden bestempeld….wat direct reden is om gekleurde lieden als “slachtoffers” aan te duiden…..onschuldige “kinderen”….welk monster….
  De pers is zo doorzichtig in het proberen te bespelen van sentimenten met dit soort woord gebruik dat het lijkt of het ambtenaren zijn geworden…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s