Nieuw

Ophef – Agenten van Bureau Schilderswijk noemen zichzelf “Marokkanenverdelgers”

Bureau Hoefkade Schilderswijk

‘Verschillende bronnen schetsen een beeld van een klein groepje “rotte appels” dat de dienst uitmaakt, prat gaat op het gebruik van geweld en zich onprofessioneel gedraagt’, bericht de NOS.

In oktober vorig jaar zou een arrestant zijn geslagen met de nieuwe wapenstok nadat hij op de vlucht sloeg voor de politie.

Een wapenstok is natuurlijk niet bedoeld om mee te slaan, tenzij tegen Gele Hesjes en Pegida.

Van de man werd een filmpje gemaakt, waarop te zien is hoe hij door het bureau hinkt.

De beelden gingen met denigrerende opmerkingen rond in een appgroep, vertelt een van de bronnen. In de groep werden hondengeleiders “Marokkanenverdelgers” genoemd, zegt deze bron.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1683 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Ophef – Agenten van Bureau Schilderswijk noemen zichzelf “Marokkanenverdelgers”

 1. Mensen maken helaas steeds de vergissing om het allemaal Marokkanen te noemen. Over het algemeen zijn Arabische Marokkanen harde werkers, maar wat dus ook Marokkanen genoemd worden zijn dus het gaaies uit Marokko die hier de ellende uithalen uit het Rifgebergte, genaamd BERBERS. Ook staat er allen in het bericht dat de politie een Marokkaan heeft geslagen met zijn wapenstok, maar het hoe en waarom wordt niet vermeld en dan gaat iedereen ineens staan te blerren. Wat denk je dat de politie daar moet doorstaan met al dat stukken vullis die ook nog respect verwachten ook !! Groeten

  Like

 2. Doen ze eindelijk hun werk, is het weer niet goed.

  Like

 3. vangie1206j // september 14, 2019 om 01:54 //

  Wapenstok wst is dat de ouderwetse Walter P5.

  Like

 4. vangie1206j // september 14, 2019 om 01:54 //

  Wat bedoel ik.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s