Nieuw

Martelen en kwetsen van dieren wordt in het Midden-Oosten beschouwd als een stoer, spannend en leuk spel

Foto ter illustratie - Zweden: Tunesische moslim-migranten onthoofden en villen een kat, en posten de foto's op Facebook.

Tijdens de zomer zijn er in Zweden bijna dagelijks nieuwe gevallen van dierenmishandeling gemeld en velen vermoeden dat dit een gevolg is van de grote instroom van mensen uit disfunctionele culturen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In een opmerkzame Facebook-post schrijft de politica Naima Bahnam Johansson (Zweden Democraten), met zelf wortels in het Midden-Oosten, over de zienswijze op dieren in deze culturen die in strijd is met de Zweedse.

De post, gepubliceerd op donderdag en opgemerkt door journaliste Katerina Janouch, begint met dat Bahnam Johansson in eerste instantie aarzelde om de tekst te schrijven, maar dat toch deed omdat het onderwerp aan haar knaagde.

Het martelen en schaden van dieren is niet alleen gebruikelijk in het Midden-Oosten, het wordt ook gezien als een stoer, spannend en leuk spel waar veel kinderen en jongeren zich aan wijden. Men is ervan overtuigd dat dieren geen pijn kunnen voelen en geen gevoel hebben. Wie hier tegen protesteert, wordt als onzinnig beschouwd en kan gepest worden. Degenen die zich hiermee in het Midden-Oosten bezighouden, hebben een fobie voor dieren in het algemeen, net zoals sommigen bang zijn voor spinnen en slangen, legt Bahnam Johansson uit, waarbij zij benadrukt dat deze culturele opvatting van dieren als “onrein” in Zweden volstrekt onaanvaardbaar is.

Dierenmishandeling teistert Motala – honden en katten worden onthoofd

Extreme dierenmishandeling in moslimgetto: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Zweedse gemeente waarschuwt te stoppen met dierenmishandelingen -met flyers in het Arabisch

Nieuw fenomeen in Zweden: egeltjes doodgemarteld met elastiek

Bovendien vreest ze dat de gewoonte om dieren te kwellen die door nieuwkomers worden beoefend, wordt overgenomen door jonge mensen die al hun hele leven in Zweden wonen en op de lange termijn het verwrongen beeld van dieren zich dreigt te verspreiden, vermeldt Samhällsnytt

Katerina Janouch waarschuwt voor de ontwikkeling:

Het mishandelen van dieren is een gedrag waarvan de grenzeloosheid wijst op verstoring van het inlevingsvermogen en gebrek aan respect voor levende wezens. Het is algemeen bekend dat dit soort agressie ook verder kan worden ontwikkeld tot zelfs wreedheid tegen mensen. Daarom moet het probleem zeer serieus genomen worden. Ook hier moet rekening worden gehouden met culturele verschillen die afgewogen moeten worden en moeten er snel actieplannen worden ontwikkeld om deze integratieproblemen aan te pakken. Het feit dat we het probleem niet meer met een open geest en zonder angst voor de racisme-kaart kunnen bespreken, leidt op de lange termijn alleen maar tot grotere problemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Martelen en kwetsen van dieren wordt in het Midden-Oosten beschouwd als een stoer, spannend en leuk spel

 1. Dagroosje // september 13, 2019 om 20:32 //

  Ik kan maar beter dit soort berichten niet meer lezen, want dan ben ik in alle staten. Moet je die behaarde, onverzorgde smerige rotkoppen zien. Dit gebeurt gewoon op de lopende band. Niet alleen in het Midden Oosten maar ook in Europa gewoon onder ons. Sadistische beesten zijn het gewoon. Zij oevenen op dieren en dan gaan ze het toepassen op de “ongelovigen” Het is algemeen bekend, dat moordenaars eerst dieren doden en martelen voordat zij mensen gaan vermoorden. Het is niet moeilijk om in te vullen wat voor toekomst Europa tegemoet gaat.

  Like

 2. Het martelwn van dieren enhet doden cq verminken is het voorstadium van de psychopaten voordat men op kinderen en zwakkere mensen overgaat. Het is een bekend gegeven dat bij vele gevallen van gepakte moordenaars bekend is, als kind al dieren pijnigen en doden en later kinderen en jonge (zwakkere) mensen….

  Neem een sekte die uit ‘religieeuze” redenen dieren laat lijden…..en hun kinderen opvoed met de norm dat lijden voor alles zwakker een hogere lotsbestemming is…..en zetdie kinderen in een wereld waar men kinderen leert ” heb u naaste lief” “respect voor anderen” en je kan wachten op een groeiende stroom slachtoffers…..

  We gaan enkel meer en meer extreem ziek geweld zien, ” made somewhere else and imported to you, here”.

  Weer u en de uwen, niemand vanuit de overheid zal u beschermen.

  Like

 3. Het is en blijft een achterlijke cultuur en lopen eeuwen achter bij het Westen. Van mij mag Amerika een paar flinke atoombommen op die landen pleuren. We hebben straks hun olie toch niet meer nodig.

  Like

 4. Antiislam // september 13, 2019 om 23:09 //

  Chinese kunnen er ook wat dat zij honden als lekkernij zien is algemeen bekend hier een fimpje hoe ze met deze dieren omgaan.
  het zijn gruwelijke beelden dus wie hier niet tegen kan raad ik aan om beslist niet te kijken.
  https://drive.google.com/file/d/1ENw-EM7ejIpjmV1jl6nUurNYVunW8KRJ/view?usp=drivesdk

  Like

 5. edwin vissers // september 14, 2019 om 09:01 //

  alfa omega .de wraak des Heren heerlijk ,allemaal naar de Hell

  Like

 6. koddebeier // september 14, 2019 om 11:15 //

  Vandaar dat het nu ook in Nederland steeds meer voorkomt…………………….en het volk slaapt verder !!!

  Like

 7. In Su.d Afrika het mens en dier al geen bestaansreg. 25jaar en alle grense op mishandeling is weg.

  Like

 8. vonpuffelen // september 14, 2019 om 16:45 //

  Niet alleen dieren.

  Like

 9. Wat verwacht je anders van wezens die een pedofiele maniak als perfecte mens aanbidden, deze wereld is een test ooit zullen deze demonische bezielingen achter blijven op een bestaansvlak van een hel tot het eind der tijden waarin zij elkaar iedere dag afslachten en doodmartelen zoals zij dit nu hier doen met onze dieren kinderen en andere mensen.

  En mensen met een licht bezieling en superieure culturen op basis van de verlichting gaan dan een level up, boven deze wezens te komen leven is het spel als je het gevecht aangaat op hun haatgevoel dan speel je in hun wereld dit ga je nooit winnen.

  deze wezens van puur kwaad moet je zien als een vieze vlieg die zomers in je huis zit die elimineer je zo snel mogelijk, je gaat niet haat energie op die vlieg richten en dat smerige beest zijn gang laten gaan en je bewustzijn erop richten dat kost energie, je weet dat een vlieg een smerig insect is net als deze wezens die nu onder ons leven je weet hoe ze zijn ga de oplossing aan als bij die vlieg elimineer ze zo snel mogelijk als ze aan jou vrije wil komen en richt er geen bewuste haat energie op en zie ze als de inferieure wezens waarvoor ze gekozen hebben te willen zijn, ze verdienen het niet om bewustszijn energie te ontvangen zij zijn de echt gevoelloze wezens ze verdienen het zo snel mogelijk om in hun persoonlijke hel te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s