Nieuw

Kreuzbergs groene district burgemeester Monika Herrmann is bang voor negers – durft de deur niet meer uit

De werkelijkheid doet pijn: De groene Monika Herrmann van alle mensen, districtsburgemeester in Kreuzberg, waagt zich ’s nachts niet alleen in het park – uit zorg voor haar veiligheid.

“Ik weet niet hoe je hiermee omgaat,” zei Herrmann tegen een ‘Welt’-redacteur, ‘maar het is te gevaarlijk voor mij als vrouw‘. Het is een onbegrijpelijke, onverdraaglijke uitspraak die de lafheid en schizofrenie van de groene politiek in het algemeen – en de Berlijnse politiek in het bijzonder – op een bijna pijnlijk grappige manier samenvat.

Het feit dat Herrmann nog geen week geleden publiekelijk campagne heeft gevoerd voor meer begrip voor de dealers in het Görlitzerpark (onder wie bekende, beruchte criminelen) en hun huiveringwekkende, linkse capitulatiebeleid verdedigde, maakt hun “eerlijke blunder” nog gênanter.

De burgers van Kreuzberg – met inbegrip van scholieren, gepensioneerden en forenzen – worden verondersteld zich te verzoenen met de  door de zwarte Afrikaanse georganiseerde criminelen en hun junkieklanten bezette ruimten – maar de ideologische hoofdarchitect van dit georganiseerde staatsfalen wil zelf liever niet te dicht bij haar protégés komen op een gevorderd tijdstip, omdat ze te weinig wetshandhavingsfunctionarissen heeft en de situatie gevaarlijk is, vooral voor vrouwen.

Op de header-foto boven zie je Monika Hermann op een ‘Heksenfestival’.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1683 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Kreuzbergs groene district burgemeester Monika Herrmann is bang voor negers – durft de deur niet meer uit

 1. Dagroosje // september 13, 2019 om 20:01 //

  Nu dat onder de huidige linkse politiek de havens van Italie weer open gaan voor de mensenhandelaars, willen ze de binnenkomende “goudzoekers” op een klein aantal na telkens verdelen over de andere EU landen. In Duitsland schijnen van 70 districten de burgemeesters direct hun bereidheidt getoond te hebben om in hun gebied migranten te gaan opnemen, want “zij hebben hele goede ervaringen met de integratie”
  Als het hier niet gaat om enorme persoonlijke financiële toeslagen van de desbetreffende burgemeesters, dan zakt mijn broek af.

  Like

 2. Dagroosje // september 13, 2019 om 20:02 //

  Sorry, bereidheid zonder t.

  Like

 3. Ik ben ook bang ik kan haar best begrijpen ik ken heel veel blanken die in de macht zijn van ZWARTEN en hun bevelen uitvoeren. Ik vindt het heel eng. Blanke geile vieserik met geile piemel wil alleen vreemd gaan en zwarte mannen negers opzetten tegen mij dan loeren. Ik vervloek hun. Blanke geile mannen willen de boel ook plat neuken al hebben hun 5 kinderen thuis. Sims netzo erg als viese negers.

  Like

 4. @fay: Wot?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s