Nieuw

Beieren: Asielkolonist verkracht schaap – schaap moet afgemaakt worden

Beieren/Landshut – Afgelopen zaterdagmorgen trof een fokker een ‘man’ in de wei aan die met een van zijn schapen ‘bezig’ was. Het dier moest noodgeslacht worden.

De herder was zaterdagmorgen vroeg op de wei om voor zijn dieren te zorgen. Volgens de politie ontdekte hij toen een knielende man “in een bepaalde positie” achter een van de zwartkop schapen. Toen de schapenneuker werd ontdekt, vluchtte hij, maar liep eerst tegen het elektrische hek aan en ontsnapte vervolgens in een onbekende richting. Op de plaats van het misdrijf werden een sok en een horloge van de man teruggevonden.

Nadat een dierenarts het schaap had onderzocht, moest het dier noodgedwongen worden geslacht vanwege verwondingen in het vaginale gebied – volgens de politie een duidelijke indicatie van sodomistische actie.

De politie is nu op zoek naar de volgende dader. Getuigen kunnen zich melden bij PI Vilsbiburg, Tel. 08741/96270:

 • ongeveer 25 jaar oud
 • donker gekleurd
 • slank figuur

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1683 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Beieren: Asielkolonist verkracht schaap – schaap moet afgemaakt worden

 1. Nou, ik zou zeggen iedereen die aan het daderprofiel voldoet oppakken en preventief opsluiten

  Like

 2. noch god noch gebod // september 14, 2019 om 14:10 //

  Wat een feest ! Ook slachters kunnen klaarkomen. Schapenragout in witte saus.
  Hopelijk gebeurde alles halal !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s