Nieuw

Facebook schopt Netanyahu eraf wegens haatzaaien

Benjamin Netanyahu met zijn Donald Duck-bom.

Facebook heeft de officiële pagina van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu gesloten. De reden is dat hij de regels van het platform tegen ‘haatdragende taal’ heeft geschonden.

In een post op de site werden kiezers die de vorming van een nieuwe regering in Israël willen verhinderden “Arabieren die ons allemaal willen vernietigen – de vrouwen, kinderen en mannen” genoemd, wat tot verontwaardiging bij de oppositie leidde, schrijft Associated Press.

Netanyahu ontkent in een interview met de Israëlische radio dat hij de post heeft geschreven en verwijst naar een fout van een van zijn employees. Het bericht is vervolgens verwijderd.

De Israëlische premier zal naar verwachting volgende week het tijdens de verkiezingen zwaar krijgen, waarin zijn politieke toekomst op het spel staat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s