Nieuw

Waar kennen we dat ook alweer van? – De klimaatsekte heeft nu een eigen groet

De klimaatsekte heeft nu zijn eigen groet: de Heil Merkel-groet; Screenshot Facebook

Elke ideologie heeft een jeugd nodig die haar onvoorwaardelijk volgt en haar mensonterende boodschap in de wereld uitdraagt. Dat was het geval bij de Hitlerjugend, dat was ook het geval bij de Jonge Pioniers (DDR).

En nu is er de Fridays for Future-beweging die door de linkse klimaatveranderingsfanaten de straat op worden gestuurd om de energiebelastingen te laten rinkelen. Als u deze video bekijkt, zult u zich het duistere verleden van dit land herinneren.

Creepy.

En nog een interessante tip: in Peru in de 15e eeuw werden kinderen geofferd om de Chimú-goden te sussen. Zo probeerden ze een einde te maken aan natuurrampen – veroorzaakt door een klimaatverschijnsel dat we vandaag de dag El Niño noemen.

En eentje voor de heb:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Waar kennen we dat ook alweer van? – De klimaatsekte heeft nu een eigen groet

 1. blackpeat // september 11, 2019 om 10:37 //

  Is dit een experiment van “big pharma” met een nieuw “mindcontrol” medicijn?
  Of is het een voorbeeld van de superieure westerse beschaving, die mij wil laten geloven dat het “individualisme” hier helemaal doorgeslagen is? Dit is gewoon geïndoctrineerd kudde gedrag, zoals we dat ook zien bij islamieten, joden, christenen, etc,etc,etc. Tevens lijkt het een oproep om je kinderen te offeren zoals de Inca’s in Peru dat deden. Niet zo zeer om de goden te sussen, maar om te voorkomen dat ze ook gehersenspoeld worden. Dit bewijst namelijk dat de geschiedenis zich voortdurend herhaalt, en de mens er weigert van te leren.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // september 11, 2019 om 13:44 //

  De klimaatgekkies offeren voor een beter klimaat ????? Misschien een idee !

  Liked by 1 persoon

 3. Beetje oplettende mensen hebben dit al tientallen jaren zien aankomen. De internationale Marxisten hebben al heel lang de jeugd in het vizier. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst, zo weten ze. Via de media en het onderwijs zijn hele generaties inmiddels gehersenspoeld met ultralinkse ideeën.

  Een aantal jaren geleden bezocht ik een einde-jaars voorstelling op een middelbare school waarbij het publiek/de ouders/de opvoeders een uur lang werden getrakteerd op een heuse scheldkanonnade. Ik kan het niet anders noemen. De strekking van hun betoog was: Jullie (de ouderen) hebben onze aarde en toekomst verpest en nu zullen wij (de jeugd) eens laten zien hoe het beter moet. Hun begeleidster vond het natuurlijk helemaal geweldig en had hun ook ingeprent dat ze deel uitmaakten van een ‘speciale generatie’ welke via een ‘rozenrevolutie’ de maatschappij totaal zouden gaan transformeren. Het leek daar wel een new-age sekte.

  Als je met deze kinderen praat over de wereld en maatschappij en hoe het volgens hen dan anders moet weet je gewoon niet wat je hoort. Zonder schroom vertellen ze je dat democratie een oud en achterhaald systeem is. Dat de toekomst een wereldwijde technocratie zal moeten worden waarbij de zogenaamde intelligentia (zij dus) alle aspecten van de samenleving zullen besturen en controleren. Overheid is voor deze generaties daadwerkelijk een ‘grote broer’ die je vooral blindelings moet vertrouwen. Je kritisch opstellen en vragen stellen zien ze vooral als schadelijk en hatelijk gedrag. Feiten zijn alleen relevant indien ze hun toekomstvisie ondersteunen. Religie (met name het christendom) is het summum van achterlijkheid en is inmiddels verruild voor totaal nihilisme of een of andere vorm van Harry-Potterisme. In wezen beschrijven ze een nieuw mondiaal fascisme. Maar wie dat zegt (of denkt) is natuurlijk zelf een nazi.

  Wat mij vooral opvalt aan deze generaties is de angst en haat waarmee ze totaal vergiftigd zijn. Angst en haat voor de huidige wereld, voor ‘foute mensen’, voor ons ‘foute verleden’, voor ‘foute gedachten’, en uiteindelijk ook voor zichzelf. Het is een mindset van fatalisme en zelfdestructie. Een recept een maatschappelijke ramp.

  Ik wil geen doemdenker zijn en zie gelukkig ook wel jeugdigen uit deze generaties die zich nu ontworstelen aan deze propaganda en zelf leren na te denken en in vrijheid te leven. Toch vrees ik, gelet op de huidige ontwikkelingen, dat we in de westerse wereld eerst door een heel diep dal zullen moeten gaan voordat het licht van de rede weer een beetje zal kunnen schijnen.

  Like

 4. koddebeier // september 11, 2019 om 13:44

  Klimaatgekkies en drammers offeren hun leven voor een beter klimaat zou een algemeen realistisch, aanvaardbare oplossing zijn.

  Like

 5. Te veel Pink Floyd gekeken. Ik zeg ave caesar. Ik ben trots een klimaatstaker te zijn. Ja maar leren kunnen ze niet, dus een goeie smoes om dat te verdoezelen.

  Like

 6. Ocherme… klimaatstakkers.
  Hoe zullen ze ooit zelf leren nadenken?

  Like

 7. “HEIL Klaver….”

  Like

 8. @Bob // september 11, 2019 om 13:34 // :
  Bob, ik moet m ook even plaatsen, Het is om gek van te worden, Hoe kan een mens (?) zo afglijden terwijl hij het zelf niet ziet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s