Nieuw

Netanyahu van podium geëvacueerd tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Ashdod na een raketaanval

Een paar uur nadat Netanyahu aangekondigd had dat hij nóg meer land wil stelen, werd hij naar verluidt van het podium geëvacueerd tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Ashdod toen de sirenes klonken na een raketaanval.

Campagne-evenementen voor premier Benjamin Netanyahu en enkele andere politici werden dinsdagavond door raketsirenes in Ashdod en Ashkelon onderbroken.

De sirene ging af net toen Netanyahu zijn toespraak in Ashdod begon. Een live videostream van het evenement liet hem zien dat hij “OK, wegwezen” zei, omdat zijn lijfwachten hem aanspoorden om te vertrekken, vlak voordat de video werd afgesneden. Ongeveer 20 minuten later, hervatte de eerste minister zijn toespraak.

Overdwarsvideo, dus het is echt waar:

“Als Hamas in een live-uitzending op ons schiet, kunt u begrijpen dat ze ons hier niet willen”, zei Netanyahu tegen Likud-aanhangers. “Dus bereid je voor op een andere. We zullen evacueren, en dan komen we terug.”

Yisrael Beytenu leider Avigdor Liberman werd geëvacueerd van een feestelijke gebeurtenis in een restaurant in Ashdod. Liberman ging niet naar een schuilplaats of een veilige kamer, maar maakte zijn opmerkingen af en ging vervolgens naar zijn auto.

Liberman zei dat het incident ,,bewijst dat het beleid van Netanyahu, overgeven aan terrorisme betekent, failliet is. We moeten van richting veranderen”.

Dit is de laatste gebeurtenis in de oplopende spanningen aan de Israëlische grens met zowel Gaza als Libanon, nu het land de laatste week van zijn verkiezingscampagne ingaat.

De militaire tak van Hamas meldde dat er in de nacht van maandag op dinsdag in de kustenclave een Israëlische drone was neergehaald. IDF bevestigde later de drone later was gevallen in Gaza.

Dit kwam een dag nadat de IDF zei dat het verschillende luchtaanvallen in Gaza had uitgevoerd, waaronder op een marinebasis van Hamas en twee complexen van het luchtcommando van de organisatie.

Volgens de IDF waren de aanvallen een reactie op een drone-aanval eerder op zaterdag, waarbij een Gaza-drone het Israëlische luchtruim binnenkwam en explosieven liet vallen op een militair voertuig bij het grenshek.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Netanyahu van podium geëvacueerd tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Ashdod na een raketaanval

 1. Stelen? Dat land daar behoort Israël toe. Palestina heeft nooit bestaan. Slechte artikelen van jou Piranha.

  Like

 2. Zwak.
  Maar ja, nog niet zo zwak als de Oranjes die op de Dam met de beentjes omhoog het hazenpad kozen.

  Like

 3. Staat de deur van het zionistenbejaardencentrum weer open?

  Like

 4. Zo zit de wereld niet in elkaar Rommel. Niet iedereen met een neutrale kijk op Israël is gelijk een zionist.

  Like

 5. vonpuffelen // september 11, 2019 om 14:18 //

  @ Klaas // september 11, 2019 om 11:40 //
  Klopt, een shabbos goy kan ook.

  Like

 6. @Klaas // september 11, 2019 om 00:34 //

  ‘Stelen? Dat land daar behoort Israël toe. Palestina heeft nooit bestaan. Slechte artikelen van jou Piranha.’

  @Klaas // september 11, 2019 om 11:40 //

  ‘Zo zit de wereld niet in elkaar Rommel. Niet iedereen met een neutrale kijk op Israël is gelijk een zionist.’

  ‘ISRAËL’ is NIET neutraal, waarom zou jijzelf er dan voor kiezen om ‘neutraal’ naar Israël te kijken? Daarbij: hoe ‘neutraal’ is neutraal wanneer je de informatie, in deze, van de hand van Piranjaha bestempeld als zijnde ‘slechte artikelen’? Dit getuigt ervan dat jij er helemaal niet zo neutraal instaat als dat je pretendeert. Nuttige informatie vanuit andere bronnen:

  Eerste video ’n tandje sneller beluisteren, aanbevolen.

  Mystery Babylon Exposed – 08/09/2019

  Hieronder een uiteenzetting omtrent ‘het land dat Israël toebehoort’. Een absolute aanrader.

  Ashkenazi Claims to Palestine Debunked by DNA & True History – 30/08/2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s