Nieuw

Migranten beloven: “We willen naar Europa en zullen daar voor onrust zorgen!”

"We willen naar Europa gaan en zullen daar problemen veroorzaken"; Foto: Screenshot Facebook

Migranten in Syrië dringen erop aan dat zij naar Midden-Europa mogen reizen. Een van hen zei duidelijk in het nieuwsbericht van 06.09.2019 om 17.00 uur. “We willen naar Europa gaan en zullen daar onrust creëren!”

Bron: Tagesschau
(ca. vanaf 07:36 uur)

Maandag bestormden migranten een politiebureau op het Griekse eiland Symi en eisten toestemming om naar Duitsland te vertrekken.

Migranten op de Alan Kurdi dreigden afgelopen weekend zichzelf in brand te steken om hun illegale binnenkomst in Malta te forceren.

Zelfs de islamitische Rohingya’s zijn op weg naar de Balkan en sluiten zich aan bij de huidige migratiegolf.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Migranten beloven: “We willen naar Europa en zullen daar voor onrust zorgen!”

 1. Beste Griekse eilandbewoners. Drijf ze de zee in, en alle nieuwe pogingen vanuit Turkije de grond in boren of in dit geval het water. Dus torpederen. Het toerisme zal er onder lijden. Ik ga in ieder geval niet meer naar Samos tot de laatste opvreter is verdreven van het eiland. Nog maar niet te spreken over de aanslag op jullie gezondheid.

  Like

 2. Vander Sypt Luc // september 10, 2019 om 17:54 //

  tuig,smerig tuig van de richel, en aub, hou ze niet tegen als ze zichzelf in brand willen steken

  Liked by 1 persoon

 3. Ze zijn nog brutaal ook?? Wegjagen deze vieze profiteurs, met als reden dat we geen onruststokers binnenlaten…zouden zij ook niet doen dus dat is een geldige reden en geen racisme

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s