Nieuw

Hongaarse geheime dienst: Duizenden migranten bereiden een burgeroorlog in Duitsland voor

Terwijl Duitse politici en media geen enkele gelegenheid voorbij laten gaan om de nieuwe kleurrijke wereld van Multiculti ons smakelijk voor te schotelen, waarschuwt de Hongaarse geheime dienst-medewerker Laszlo Földi op prime time op de Hongaarse staatstelevisie voor tienduizenden migranten die – gefinancierd met oliegeld –  een burgeroorlog in Duitsland voorbereiden.

Zij zullen uit de zogeheten “No-go-zones” toeslaan en achtereenvolgens van daaruit hun gevechtsgebied uitbreiden. Tegelijkertijd zullen er islamitische partijen worden opgericht die dan ook de politieke macht in Duitsland zullen overnemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Hongaarse geheime dienst: Duizenden migranten bereiden een burgeroorlog in Duitsland voor

 1. Leuke toekomst staat ons te wachten ze worden binnen gehaald en keren zich dan tegen de bevolking, ja daar kan je op wachten precies wat Merkel wil
  En wij hoeven niet blij te zijn want ook landen om Duitsland heen worden erin meegesleept ben ik bang voor

  Liked by 1 persoon

 2. Antiislam // september 10, 2019 om 22:26 //

  Wie weet wat islam inhoud zou dit absoluut niet verrassend zijn onze Europese dictators weten dit ook wel hoor kijk dit artikel en ze zijn me toch verbaasd en geshockeerd komedianten.
  https://www.telegraaf.nl/c/2033118398/

  Liked by 4 people

 3. Zijn wij burgers dan echt de enigen die dit al tijden roepen!De idioten die ons land naar de filistijnen jagen omdat ze geen inzicht-vakkenis of normaal functionerend verstand hebben verzieken ons land,zij praten over cultuurverrijking oftewel terug naar de middeleeuwen,waar ze zelf in zijn blijven hangen blijkbaar,er zit geen eeuwen vooruitknop op die glansparels onnozelaars! Alles op kosten van ons volk!Die burgeroorlog komt maar breid zich uit naar wo 3 Topprestatie van bestuurlijk onbenul,een eu ziekte waarvoor geen medicijn beschikbaar is!

  Liked by 3 people

 4. De islam moet verboden worden in Europa. Dit kan niet langer meer getolereerd worden.

  Liked by 2 people

 5. Het zou mij niets verbazen als politici daarvan op de hoogte waren. G. Wilders waarschuwt daar al jaren voor. Rechtse politici ook. Maar ze worden allemaal genegeerd. De situatie is dezelfde als voor de 2e W.O. het gevaar komt eraan, maar geen regeringsleider reageert. En de bevolking is de L…

  Liked by 2 people

 6. Dagroosje // september 11, 2019 om 10:08 //

  De heer Földi heeft al vanaf 2015 alles heel scherp gezien en heeft de bewoners van Hongarije in al zij intervieuws gewaarschuwd voor het gevaar van de islam. Helaas, met uitzondering hiervan bereiken dit soort video’s nooit het grote publiek, mede de Hongaarse taal. Zelfs als er een vertaling is ondergezet, zoals bij deze, duits spreken over het algemeen (buiten Duitsland natuurlijk) relatief weinig mensen. Maar zelf zouden ze het spreken, dit soort informatie wordt over het algemeen in de wind geslagen.

  Kijk maar alleen in Nederland. Wilders zet zich al tientallen jaren in om de Nederlanders te waarschuwen voor de gevaren van de islam, met een resultaat van politieke vervolgingen, door eenzame opsluiting door de islambedreigingen en hij wordt nog steeds weggezet of hij zelf de bedreiging van Nederland zou zijn. Hoe dom kan je als volk zijn (respect voor de uitzonderingen) om blind door het leven te gaan en alleen te gaan krijsen als je al in heet water bent beland. Natuurlijk, de allergrootste schuldige in deze is de zittende regering. Met deze laatste false aanklacht tegen Wilders in de marokkanen zaak hebben ze al de zoveelste keren bewezen hoe verrot en corrupt de Nederlandse regering is, maar dat het volk ook weer in dit geval dood stil blijft zegt genoeg.

  Nu zie je eindelijk via de televisie bevestigd dat zelfs vanaf de scholen van klein tot groot zijn ze dagelijks een oorlog tegen ons aan het voorbereiden. De wapenverzameling in Duitsland was al vanaf 2015 aan de gang. Heel enkele keer werd iemand gepakt op de snelwegen, maar over het algemeen konden ze en nog steeds kunnen ze ongestoord hun wapenvooraad blijven aanvullen en van de ene naar de andere land brengen.

  Wij wachten op een “officiële” vergunning voor wapengebruik, wat er nooit zal komen natuurlijk, maar de vijand vindt en benut zonder moeite alle mogelijke onofficiële wegen om zich tot aan de tand te bewapenen.

  Liked by 2 people

 7. Dit is zeker al jaren aan de gang, politiek slaapt nog steeds vooral links die geheel de weg kwijt is.

  Like

 8. ronjaspers // september 11, 2019 om 14:26 //

  Ik waarschuw al 15 jaar voor een aanstaande genocide/oorlog,mensen halen hun schouders op en zeggen het zal wel meevallen.Iedereen die internet heeft had dit ook kunnen weten net als ik.Veel mensen zijn naief en laten zich hersenspoelen door de M.S.Manipulatie,mensen zijn gefeminiseerd,decadent,en laten zich in het politiek correcte keurslijf stoppen.Gecondoleerd.

  Like

 9. Een zeer terechte waarschuwing maar in feite oud nieuws.
  Hans Janmaat had dit scenario al voorzien, daarna Pim Fortuyn en Geert Wilders maar die werden vervolgens door de linkse politieke elite weggezet als fascisten en verspreiders van een extreemrechts gedachtegoed.

  En dit demoniseren werkt tot op de dag van vandaag perfect en zodoende gaan we met open ogen onze ondergang tegemoet. De verantwoordelijke politici zien dit gevaar natuurlijk ook wel maar zullen dit nooit openlijk toegeven, want dat zou namelijk ten koste gaan van hun machtspositie.
  Liever bewust het risico lopen op een burgeroorlog dan de grenzen hermetisch afsluiten voor nog meer invasietroepen. De EU is een reus op lemen voeten, uiterst verdeeld als het gaat over het opvangen van moslims en Afrikanen en Duitsland gaat dezelfde kant op als Zweden dat al reddeloos verloren is.

  Om de aandacht van het volk af te leiden voor het naderende onheil praat men voortdurend over de klimaatverandering en de strijd tegen het oprukkende populisme wat verantwoordelijk zou zijn voor de verdeeldheid van onze multi-etnische samenleving.
  Er zijn vele voortekenen voor het uitbreken van een burgeroorlog: talloze moslimenclaves, indoctrinatie op de islamitische scholen, dagelijkse schietpartijen waarbij altijd immigranten en andere allochtonen betrokken zijn en het feit dat onze politieagenten gedegradeerd zijn tot welzijnswerkers en geen enkele vorm van respect meer kunnen afdwingen.

  Wie met scherp schiet op een allochtoon wordt aan een zeer nauwkeurig onderzoek onderworpen en zet dus zijn baan op het spel.

  Wat betreft het aantal wapenarsenalen wat opgeslagen ligt in West-Europa ten behoeve van de bezettingstroepen tasten wij in het duister.
  Zeer waarschijnlijk ligt dit aantal heel dicht bij het aantal moskeeën wat we intussen ‘rijk’ zijn.
  Hebben we het dan uitsluitend over radicale moskeeën of over praktisch alle moskeeën?
  Als die burgeroorlog eenmaal is uitgebroken dan zal blijken dat er in de praktijk geen enkel verschil zal bestaan tussen de radicale islam en de z.g. gematigde islam.

  Wie hieraan zal twijfelen zou eens een blik moeten slaan op de inhoud van de Koran: bij de strijd tegen de ongelovigen zullen alle onderlinge geschillen wegvallen tot de overwinning is behaald.

  Liked by 2 people

 10. Dagroosje // september 11, 2019 om 17:15 //

  @Horatius

  Helemaal mee eens Horatius. Persoonlijk ga ik er van uit, dat bij iedere geschikte ondergrondse plekken, of het nu bij een moskee is of bij een groenteboer op de hoek wapens zijn/worden opgeslagen. Dan zou je nog er bij moeten optellen in hoeveel privé woningen één of meerdere wapens/handgranaten te vinden zouden zijn. Als je dan nog bedenkt, dat er honderdduizenden opgeleide militairen gewoon in rook zijn opgegaan, waarvan én het precieze aantal én de gegevens niet bekend zijn, dan is het 2+2 = 4.. Een kwestie van tijd. Wanneer zij zodanig zijn aangesterkt kiezen ze het juiste moment om de poppen aan het dansen te krijgen.

  Ik heb een keer een filmpje gezien, verteld door een oudere engelse dame, die wees de mensen op het feit, dat de moslims zijn zelf in hun gebedsuitoefening gemilitariseerd. Daarme bedoelde ze, alle neuzen naar één richting, de bewegingen die zij doen, doen ze op dezelfde manier en ze doen het op de zelfde moment tegelijk.

  Ben er zelf van overtuigd, dat als er een burgeroorlog uitbreekt, door hun vechtervaring, de middelen die ze bescikbaar hebben en door hun saamhorigheid dit keer de oorlog zullen winnen. En dat komt, omdat terwijl de klok op 5 voor 12 staat, de politici maar ook een groot deel van de bevolking het aanstormend gevaar blijft bagatelizeren. Net als de buitengrenzen niet bewaakt worden, doen ze binnen de grenzen ook helemaal niets die de kans van overleven enigszins zou kunnen verhogen. De “elite” verraders zullen wel hun biezen pakken en met hun gestolen kapitalen zullen ze naar hun uitgekozen paradijs eiland op tijd gaan vertrekken. Maar de onderlaag, die mede veroorzaker is van een aankomende burgeroorlog zal tenminste ook de vruchten van zij verraders “werk” gaan plukken.

  Zoals je schrift “Als die burgeroorlog eenmaal is uitgebroken dan zal blijken dat er in de praktijk geen enkel verschil zal bestaan tussen de radicale islam en de z.g. gematigde islam”
  KLOPT als een bus.

  Like

 11. Ik vraag mij al vanaf 2015 af, zal het inderdaad in Duitsland beginnen of misschien toch Frankrijk? Daar zijn de moslims in verhouding met Duitsland met meer.

  Like

 12. Dit is precies wat ik, samen met u, heb zien aankomen…maar ja, naar ons luistert toch niemand…wij worden weggezet als racistische slechteriken en àls ze al ooit inzien dat deze ‘gekken’ helaas gelijk hadden dan is het, helaas ook voor ons, al veel te laat om het tij nog te keren; de linksen storten zichzelf in de afgrond en sleuren ons mee… 😦

  Liked by 2 people

 13. De Griekse wijsgeer Aristoteles zei reeds dat elke multi-etnische, multiculturele, heterogene gemeenschap uiteindelijk gedoemd is om te eindigen in burgeroorlog, anarchie en despotisme.

  Like

 14. heegermeer // september 15, 2019 om 21:07 //

  De geschiedenis leert: dat men niets van de geschiedenis leert!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s