Nieuw

VS: Directeur van het Campagnecomité van de ‘Democraten’ ontslagen omdat ze blank is

Allison Jaslow

De Verenigde Staten zijn bezig met een sprint-marathon om zichzelf te transformeren tot Zuid-Afrika waar blanken een vervolgde minderheid zijn.

Zorgvuldig *kuch* geselecteerde FvD-Statenleden snappen daar de ballen van trouwens, maar dat terzijde.

Allison Jaslow, uitvoerend directeur van het Democratic Congressional Campaign Committee (DCCC), heeft maandag ontslag genomen wegens klachten dat het DCCC te blank is. Nee serieus, dat is de klacht. Zwarte en Spaanse wetgevers zeggen dat het DCCC, de belangrijkste campagne-arm van de Democraten, raciale diversiteit mist en niet genoeg doet om Latino kiezers te bereiken en kleurconsulenten in te huren.

Zondag riepen Hispanic vertegenwoordigers Vicente González (D-Texas) en Filemon Vela (D-Texas) op tot het ontslag van Jaslow in een verklaring aan Politico. DCCC-voorzitter Rep. Cheri Bustos (D-Ill.) Vloog terug naar Washington, D.C. voor een ontmoeting maandag, ondanks dat de rest van het Congres met reces is in augustus. Jaslow nam ontslag tijdens die vergadering, meldde Politico.

Het is een wereldwijde oorlog tegen blanken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on VS: Directeur van het Campagnecomité van de ‘Democraten’ ontslagen omdat ze blank is

  1. Ja en we weten dat de synagoge van Satan fungeert als belangrijk onderdeel van de ‘agentuur’ van de illuminati. Blanken vormen voor hen een probleem vanwege hun intellect dat hen in staat stelt dit dodelijke virus te onderscheiden.

    Liked by 4 people

  2. Daniel, helemaal mee eens:de blanke ‘vijand’ moet worden geëlimineerd! En ze zijn zo brutaal, en zeker van hun ‘overwinning’, dat ze het niet eens meer ‘stiekum’ doen. Wij zijn gewaarschuwd voor dit ‘elite’ – tuig!

    Liked by 1 persoon

  3. Het is toch voor dat ELITE-TUIG altijd al zo geweest dat ze vooraan willen staan met hun IDIOTE GEDOE en UITSPRAKEN. HET BLIjFT OM GELD GAAN en nooit anders toch het is en het blijft TUIG van de RICHEL!! Gr.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s