Nieuw

“Verwarde” zwarte man wordt gezocht wegens haataanvallen op blanke mensen

De politie van New York is op zoek naar een zwarte man die deze maand maar liefst zeven afzonderlijke aanvallen heeft gepleegd op blanke voetgangers in Manhattan, waarbij hij een van zijn slachtoffers een “fucking honky” noemde.

De haatmisdaden begonnen op 9 augustus op Fifth Avenue in de buurt van 14th Street, zegt de politie. De verdachte rende achter een 56-jarige man en sloeg hem op de grond.

Vervolgens werden op 14 augustus binnen een paar uur drie blanke mensen aangevallen. Rond 20:35 uur sloeg hij met een houten stok een 64-jarige vrouw in de nek en schouder terwijl ze op de Greenwich Avenue liep, aldus de politie.

Ongeveer een uur later sloeg hij met een baksteen een 20-jarige vrouw op de Wooster Street op de achterkant van haar hoofd. “Deze vrouw heeft geluk het overleefd te hebben – zij kon gemakkelijk ernstig verwond zijn geraakt”, zegt een rechercheur.

Tijdens die aanval schreeuwde hij tegen de man: “Ga van de straat honky, jij fucking honky, je hoort hier niet thuis”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on “Verwarde” zwarte man wordt gezocht wegens haataanvallen op blanke mensen

  1. trebor2110 // augustus 25, 2019 om 13:02 //

    Like

  2. Haat-aanvallen?
    Toch geen blank racisme?

    Moet je die rat van een Tus* naast Boris Johnson bekijken: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/boris-johnson-betalen-eu-niet-nodig-bij-no-deal~a2b97c4e/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s