Nieuw

Presidentieel adviseur: Het Syrische leger zal Turkse observatieposten verwijderen

Bouthaina Shaaban

De Syrische presidentiële adviseur Dr. Bouthaina Shaaban heeft de in Libanon gevestigde TV-zender Al-Mayadeen verteld dat Turkije in het recente stadium heeft bewezen dat het achter de terroristen staat en hen bewapent.

“Turkije heeft zich niet aan de overeenkomst van Astana gehouden en heeft zijn observatieposten in plaatsen veranderd om wapens aan terroristen te vervoeren en een deel van ons grondgebied te bezetten,” zij zei.

De presidentiële adviseur beweerde dat Turkse observatieposten en al-Nusra Front-terroristen wapens uitwisselen en misdaden tegen Syrische mensen plegen.

De “Turkse observatiepost in Morek wordt belegerd en het Syrische leger zal het net als de andere Turkse posten verwijderen,” besloot ze.

Bron:
Presidential Advisor: Syrian army will remove Turkish observation posts

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Presidentieel adviseur: Het Syrische leger zal Turkse observatieposten verwijderen

 1. Von Abele // augustus 25, 2019 om 22:05 //

  Goed, want ze hebben daar niks te zoeken.

  Like

 2. Turkije is een ‘bezetter’. Sultan Erdogan wil het Ottomaanse Rijk, laten herrijzen!

  Like

 3. vonpuffelen // augustus 26, 2019 om 17:17 //

  Met verwijderen bedoelt ze hopelijk verdampen.

  Like

 4. Ophoepelen met je veertig rovers ga de eigen toko maar op orde maken jullie hebben nog een lange weg te gaan, en die lange weg is niet over de grens saffy ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s