Nieuw

Moslima’s in New York vervolgd voor jihad-terreur

Twee moslima’s hebben schuld bekend voor het voorbereiden van terroristische daden met massavernietigingswapens in New York. Verwacht wordt dat ze tot 20 jaar gevangenisstraf zullen worden veroordeeld.

Asia Siddiqui, 35, en Noelle Velentzas, 31, “werden geïnspireerd door de radicale islam”, volgens een verklaring van de aanklager John Demers. Samen leerden ze genoeg over chemie en elektronica om explosieven en ontstekers te maken.

Volgens het ministerie van Justitie verzamelden de vrouwen informatie en schafte materiaal aan voor de productie van autobommen die vergelijkbaar zijn met die welke in 1993 in het World Trade Center werden gebruikt, zogenaamde kunstmestbommen zoals die in 1995 in Oklahoma City tot ontploffing werden gebracht, en bommen op basis van snelkookpannen, vergelijkbaar met de bommen die werden gebruikt bij de terroristische aanval op de Boston Marathon 2013.

De bekenning, die afgelopen vrijdag kwam, is voorafgegaan door een vierjarig onderzoek. Het duo werd in 2015 in het Queens district van New York gearresteerd. Na de arrestatie vond de politie snelkookpannen, benzinetanks, messen, handgeschreven instructies voor het maken van bommen en jihadistische propaganda.

In een tv-reportage kort na de arrestatie bezweerde Noelle Velentza’s moslimman, Abu Bakr, haar onschuld. Als bewijs van haar zachte persoonlijkheid zei hij: “Ze kan nog niet eens het kind slaan”, waarmee hij de vijfjarige dochter van het echtpaar bedoelde. Bovendien zou hij volgens de New York Post trots hebben gezegd: “Ze is een rolmodel voor vrouwen die echt als godvruchtige vrouwen willen leven. Ze brand voor haar religie”.

Velentza zei tijdens het politieverhoor dat ze niet kon begrijpen waarom zo veel moslims naar Syrië reisden om deel te nemen aan de jihad, terwijl er zo veel meer mogelijkheden zijn om “Allah in de Verenigde Staten tevreden te stellen”.

Gedurende twee jaar, tussen 2013-2015, bereidden de vrouwen hun aanval voor, die gelukkig kon worden voorkomen dankzij het doordachte werk van zowel de NYPD als de Joint Terrorism Task Force.

“Noelle, Mel en ik spraken over de noodzaak om ons voor te bereiden op de jihad,” vertelde Siddiqui aan de rechtbank. “Mel” zou later een politieagent blijken te zijn die undercover werkte en de rol van tot de islam bekeerde Amerikaan speelde om het vertrouwen van de vrouwen te winnen.

Siddiqui en Velentzas kunnen nu uitkijken naar maximaal 20 jaar gevangenisstraf. De vier jaar dat de moslima’s reeds in arrest waren terwijl het onderzoek gaande was, zullen waarschijnlijk in mindering worden gebracht. Naar verwachting zullen ze in december veroordeeld worden.

Bron:
Two Queens Residents Charged With Conspiracy To Use A Weapon Of Mass Destruction
Kvinnor i New York åtalas för jihad-terror

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Moslima’s in New York vervolgd voor jihad-terreur

 1. In de VS weten zulke lieden in elk geval voor jaren op non actief te stellen en de maatschappij te beschermen tegen die kwaadaardige aanwezigheid.

  Liked by 1 persoon

 2. Gaat hier nooit lukken ze zijn te dom om wie dan ook op te pakken laat staan te veroordelen.
  Er is altijd wat verzachtende omstandigheden te verward die pannen waren toch echt om in te koken, die mest was voor plantjes eigen gebruik je weet..
  Vooral in dat lieve Amsterdam …hopeloos.

  Liked by 2 people

 3. Dat :’branden voor haar religie’, is het grootste gevaar! Dat erkent geen ‘ongelovigen’ en moeten gedood! Achter de tralie’s, deze ‘vreedzame’ dames!

  Liked by 1 persoon

 4. Halve Tamme moslimman ABU BAKR laat je vrouw NOELLE VELLENTZA`S dan lekker branden. Zijn jullie toch gek op, op alles wat jullie kunnen en willen verbranden. Blijft ze ook lekker warm. Groeten.

  Like

 5. Jeanette K // augustus 26, 2019 om 13:57 //

  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant met opdracht: iedereen de islam en sharia door de strot persen, ook met geweld. Die geweldsinstructie en meer te vinden op deze pagina’s:
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html
  Originele bron-info mbv http://tinyurl.com/5rv7vxb

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s