Nieuw

Klimaatprotest eindigde met stenen gooien naar de politie

Screenshot YouTube

De politie heeft waterkanonnen en traangas ingezet tegen gewelddadige demonstranten in verband met een klimaatmanifestatie  tijdens de G7-bijeenkomst in het Franse Biarritz.

Ongeveer 9.000 mensen namen deel aan het evenement van zaterdag, dat begon in de kuststad Hendaye net ten zuiden van Biarritz, schrijft TT.

De politie antwoordde met waterkanonnen en traangas en minstens 17 mensen werden gearresteerd voor het maskeren van hun gezichten. Volgens Euronews waren 13.000 politiemannen op zaterdag gemobiliseerd, vrezend dat de linkse extremisten de manifestatie zouden beletten, die als gezinsvriendelijk werd beschreven. Baskische separatisten en mensen die beweren de Gele Hesjes te vertegenwoordigen, zouden ook aan de protesten hebben deelgenomen.

Bron:
Våldsamt vid G7 demonstration

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Klimaatprotest eindigde met stenen gooien naar de politie

 1. Typerend is dat dit wel in “onze” kranten komt te staan op de voorpagina maar over de wekelijkse protesten in Frankrijk van de gele vestjes niets ! Zoals de moord op meer dan 80 mensen in Nice binnen een dag uit het nieuws wat omdat een “coup” in Turkije belangrijker was….”ons” nieuws word door Arabieren en Joden bepaald, zodat ons denken in hun stramien is. We worden lettelijk geconditioneerd om te gaan buigen.

  Het is strafbaar om “dood aan de Joden” of “dood aan de Moslims” te roepen, maar vijf keer per dag roept in iedere moskee een geregulariseerde pedofiel op om ons “ongelovigen” te doden. Hoe vaak wij in de synagoche als stront worden benoemd weet ik niet, maar dat er op ons word neer gekeken door een horde inteelt konijnen is me overduidelijk.

  Bij THOR, alles eruit dat ons niet respecteert, of de schedel breken en de kadavers aan de zwijnen voeren. En hen die collaborateren het lot van de gebroeders de Witt geven….dat zou zijn zoals een volk met eigenwaarde en liefde voor vhet eigen bestaan zou optreden.
  Misschien missen we dat wel, die eigenwaarde, dat wat voort komt uit het ontdekken van de eigen vermogens. We zouden allemaal ambachts mensen moeten zijn, creeerders, reperateurs, makers van dingen. Dan pas vind je jezelf, door iets wezenlijks en tastbaars te maken, niet door een stuk papier door te schuiven of dagelijks uren lang woorden in een apparaat te gooien….

  Wie wil leven, wie leven in vrijheid als mens wil beschermen, die man of vrouw bereid zich voor, fysiek en qua vermogens, in kunde en kracht.

  Omdat we alleen breken maar samen niet hoeven te buigen om gebroken te worden.
  Opdat we de offers van onze voorouders waardig zijn.
  Zodat onze kinderen een toekomst als mens hebben.

  Daarom.

  Liked by 1 persoon

 2. temperatuur en CO2 worden bepaald door de 150 miljoen kilometer ver weg staande zon; dus protesteren tegen het klimaat is zinloos

  Like

 3. Grijpen elke kans aan, om chaos te veroorzaken, heeft niets met het ONcontroleerbare klimaat te maken!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s