Nieuw

Israëlische regering geeft toe dat Joden die Gaza etnisch zuiveren, Palestijnen naar Europa sturen

Rafah Border Crossing in 2012

Israël is bezig met de etnische zuivering van Gaza en is actief op zoek naar de export van die bevolking naar Europa. Een hoge Israëlische regeringsfunctionaris heeft The Times of Israel verteld dat alleen al vorig jaar 35.000 inwoners uit Gaza zich permanent in blanke landen hebben gevestigd.

In een artikel met de titel “Israël stimuleert actief de Palestijnse emigratie uit Gaza,” citeert de Times of Israel een anonieme “hoge Israëlische ambtenaar” die zegt dat “Israël actief de emigratie van Palestijnen uit de Gazastrook promoot en werkt aan het vinden van andere landen die bereid zijn om hen op te nemen”.

Bovendien zei het rapport: “Israël is klaar om de kosten van het helpen emigreren van Gazanen te dragen, en zou zelfs bereid zijn te overwegen om een ​​Israëlisch luchtveld in de buurt van Gaza te gebruiken om hen naar hun nieuwe gastlanden te laten vertrekken, zei de ambtenaar, blijkbaar verwijzend naar luchtmachtbases diep in Israël.”

The Times of Israel zei dat de “hoge ambtenaar, in Oekraïne als onderdeel van de delegatie van premier Benjamin Netanyahu’s naar Kiev, sprak op voorwaarde van anonimiteit,” erop wees dat “meer dan 35.000 Gazanen de Stook in 2018 nebben verlaten”,exclusief degenen die vertrokken maar later terugkwamen. Dat is een vrij hoog aantal,” aldus de ambtenaar.

Volgens de hem waren de Europese en Midden-Oostenlanden benaderd door Israël om Gazanen te accepteren die de Strook willen verlaten, maar niemand had ermee ingestemd om ze op te nemen.

De ambtenaar zei dat de Nationale Veiligheidsraad, met de zegen van Netanyahu, ongeveer een jaar lang het voortouw had genomen bij de inspanningen. Het programma is meerdere malen besproken in het veiligheidskabinet.

De Nationale Veiligheidsraad heeft onlangs met de Europese leiders en ook met de landen in de regio gesproken en gevraagd of zij bereid waren de Palestijnen die de Strook willen verlaten, op te nemen. Tot nu toe heeft echter nog geen enkel land ermee ingestemd om ze op te nemen. Een “onafhankelijke emigratie” wordt echter voortgezet door de Gazanen die er in slagen om zelf gastlanden te vinden, verklaarde de ambtenaar.

Het artikel wees natuurlijk niet op de echte reden achter het programma: namelijk dat het op lange termijn de intentie van de Joden blijft om alle Palestijnen uit Groot-Israël te verdrijven om de meerderheid van de Joodse aard van die staat veilig te stellen om zo de Joodse etno-staat stevig te vestigen.

De Times of Israel gaf wel toe dat de Joodse blokkade van Gaza – die een integraal onderdeel is van het plan om de Gazanen te verdrijven – “één strak gecontroleerde civiele grensovergang met Israël deelt” en dat “de meeste Gazanen de Strip verlaten via de Rafah-grensovergang met Egypte, die slechts sporadisch wordt geopend.

“Hoewel de grensovergang bedoeld is voor korte reizen uit de belegerde enclave, gebruiken veel inwoners – voornamelijk jonge en opgeleide mensen – de Rafah-grensovergang als een kans om permanent te ontsnappen, meestal op zoek naar de vluchtelingenstatus in Europa,” merkt de Times of Israel op.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Israëlische regering geeft toe dat Joden die Gaza etnisch zuiveren, Palestijnen naar Europa sturen

 1. Maar dit is wat de NPO ‘ons’ laat zien. Tante Gretta en Paul leggen het allemaal uit aan onze ‘beeldbuis’kindertjes!

  Like

 2. joepiedepoepie // augustus 26, 2019 om 01:27 //

  Er rest maar één mogelijk m.b.t. JUDEN, (VUILE FARIZEEËRS)
  De ENDLÖSUNG. Naar Madagascar en daar isoleren tot in de lengte der dagen!
  Dus GEEN havaara meer!
  O, en stuur dan meteen de vrijmetselaars mee!
  O, EN HET MORGENTHAUPLAN OP HENZELF UITVOEREN!!!!!!!

  Like

 3. Niet netjes! Maar heel begrijpelijk:géén enkel “broeder-natie”, (moslim-land) wil ze hebben! Alleen Europa! Lees:de linkse ‘elite’, die de eigen burgers aan dit tuig overlevert! Slim, daar zijn het Israëlisch voor!

  Like

 4. @Rinske

  Niet slim, Rinske. Dat is teveel eer voor mensen die hun vuil bij jou willen dumpen. Dat doet een vijand, geen bondgenoot.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s