Nieuw

Greta’s PR-zeiltocht onthult de absurditeit van deze klimaathysterie

Fotocollage Fenixx

De “klimaatactiviste” Greta Thunberg, die blijkbaar in de Duitse media zeer gewaardeerd lijkt te zijn (omdat ze elders nauwelijks bekend is), had groots in de media aangekondigd dat ze met een zeiljacht “klimaatneutraal” naar de klimaattop in New York  wilde reizen. De woordvoerder van de onderneming, kapitein Boris Herrmann, heeft de media nu echter medegedeeld dat vijf professionals van het zeilproject met het vliegtuig naar New York zullen vliegen om daar de zeilboot te ontvangen en vervolgens terug te varen naar Europa.

Herrmann zelf zal ook met het vliegtuig naar Europa terugkeren. Greta’s “klimaatneutrale” PR-reis zorgt dus voor minstens zes vluchten over de Atlantische Oceaan. Een woordvoerster van het zeilteam “Team Malizia” (vertaald in het Nederlands: Boosaardigheid) probeert dit te ontkennen: “We vliegen niet vijf personen over voor de terugreis”. Een alternatieve bemanning zal de boot wel teruggevaren, maar twee van deze zeilers waren al in de VS. Alle vluchten die in het kader van dit project worden uitgevoerd, zouden volgens de woordvoerster van het team “duurzaam” zijn.

Ook een lid van het vorstendom Monaco is aan boord: de jongste zoon van Prinses Caroline von Hannover, Pierre Casiraghi, is schipper op de boot. “Boris en Pierre hebben deze reis op zeer korte termijn aan een zeer strak schema aangepast. Ze moeten eerst uitrusten en dan zouden ze moeten terugvaren, wat hun strakke schema niet toelaat”, verdedigt de teamwoordvoerster de vluchten. Maar we kunnen aannemen dat de twee collega-zeilers, die al in New York zijn, niet over het water naar new York gelopen zijn. Als zij Amerikaanse staatsburgers zijn, dan moeten zij na de zeilreis van de VS naar Europa ook nog eens op de een of andere manier naar de VS terugkeren.

Hoe dan ook, er zullen minstens zeven vluchten nodig zijn. De exacte uitkomst van het aantal vluchten kan belachelijk zijn voor mensen die normaal denken, maar het klimaatmeisje had het op deze manier gewild, die haar vermijding van een heen- en terugvlucht met groots effect in de mediabombarie had gepromoot. Thunberg had in de media aangekondigd dat zij zoveel mogelijk CO2-uitstoot zou vermijden om naar de klimaattop in New York te reizen.

Volgens kapitein Herrmann heeft Thunberg voor de Atlantische oversteek voor de “schoonste en milieuvriendelijkste optie” gekozen. Maar die vlieger gaat niet op – een zeiltocht die zes tot zeven trans-Atlantische vluchten creëert, is alles behalve CO2-neutraal – maar opnieuw een propagandacampagne om mensen die in de door de mens veroorzaakte klimaatverandering geloven nog dieper te indoctrineren en nieuwe schuldgevoelens te creëren.

Bron:
Gretas PR-Segeltrip offenbart die Absurdität dieser Klimahysterikerin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Greta’s PR-zeiltocht onthult de absurditeit van deze klimaathysterie

 1. Hoe komt ze terug? zwemmend?

  Liked by 1 persoon

 2. Ik moet er eerlijk gezegd wel een beetje om lachen, zo in your face is het bedrog.

  Liked by 1 persoon

 3. King Arthur // augustus 25, 2019 om 21:27 //

  Nu, die lucht op de achtergrond ziet er ook aardig verkankert uit met al die fucking chemtrails.

  Liked by 1 persoon

 4. vonpuffelen // augustus 25, 2019 om 21:56 //

  Hoe zou de electriciteit op zo’n boot geregeld zijn en dan vooral de volle accu’s?

  Liked by 1 persoon

 5. het oproepen tot moord, doodsverwensingen, suggestief pijpen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // augustus 26, 2019 om 00:02 //

  De woordvoerder van de onderneming, kapitein Boris Herrmann, heeft de media nu echter medegedeeld dat vijf professionals van het zeilproject met het vliegtuig naar New York zullen vliegen om daar de zeilboot te ontvangen en vervolgens terug te varen naar Europa.

  Ze hebben het hier over de terug vaar bemanning maar hoe zit het met de heen vaart bemanning ?

  Liked by 1 persoon

 7. Toch nog gelachen vandaag, wat een goeie fotoshop 👍

  Liked by 1 persoon

 8. Ja had eigenlijk eerst medelijden met haar dat haar vader haar zo stuurde en hersenspoelde, maar zie nu dat ze zelf ook 1 HELE GROTE LEUGENAARSTER is waar iedereen en vooral met veel geld naar luisteren, om WEER meer GELD, de schoften. Wist dat je met haar ziekte van Asperger je altijd in 1 ding goed bent en dat zien we nu : LIEGEN ALS GEEN ANDER !!! GR.

  Like

 9. Banbuster // augustus 26, 2019 om 07:35 //

  Die gestoorde autistische paranoia gleuf is volkomen, maar dan ook volkomen gek. Maar ze brengt een goed duit op voor haar mislukte ouders. Note: wat zegt haar mentale situatie van die van haar ouders? Erfelijkheid…..

  Like

 10. Kind! Wat laat jij je gebruiken door de ‘linkse’ kliek!

  Like

 11. @King Arthur, volgens de Nederlandse politiek bestaan chemtrails niet.
  Chemtrails zijn ook nog nooit in de kamer over gesproken. De politici doen of hun neus bloedt.
  En als een partij Geo engeneering erkent dan, moffelen ze het weg dat het op zeer beperkte schaal is en willen ze er geen onderzoek naar doen:

  Met het woordje ‘wetenschappelijk’ denkt het systeem overal mee weg te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s