Nieuw

Gedachten over de halal-maaltijden in de Duitse strijdkrachten

Biddende moslim in de Bundeswehr, Halal voedselpakket- aan welke kant zal hij vechten in geval van een oorlog?

Het leidende idee in de Bundeswehr zou er zo uit hebben kunnen zien: We zijn een kleurrijk land met verschillende religies en culturen, en als we rekening houden met al deze verschillen in de samenleving (en in de Bundeswehr), dan zal iedereen (soldaten) graag opkomen voor dit kleurrijke land en er zelfs voor vechten. De moslims krijgen dus wat ze willen en wat hun geloof van hen vraagt, bijvoorbeeld voedsel in de vorm van “EPA’s” (Eén-Persoon-Pakketten) volgens de Halal-standaard. Aanbiedingen op eBay laten zien dat een dergelijke voedselpakket bestaat.

De wens van moslims naar halal-voedsel is voor hun een bewijs van hun religiositeit, ze nemen hun geloof zeer serieus, en hier ligt het probleem. Als zij de dieetregels van de islam volgen, kunnen andere regels net zo belangrijk voor hen zijn, of zelfs nog belangrijker. Het hoogste principe van moslims is dat er maar één god is en dat men een andere god niet moet aanbidden. Als men over de preken in Duitse moskeeën leest, bijvoorbeeld in Constantin Schreiber’s boek “Insight Islam”, dan verschijnt daar steeds weer de waarschuwing dat men naast “Allah” geen andere goden mag aanbidden. Dit omvat zowel de christelijke doctrine van de Drie-eenheid als het in geen enkele god geloven, dat in de islam als nog slechter wordt beschouwd.

De grootste misdaad in de islam is het geloof in valse goden of ongeloof. Het is erger dan beroving, verkrachting, moord. De koran verwoordt het zo in Soera 8, vers 55 – 60:

Voorwaar, de ongelovigen die niet geloven en niet willen geloven, zijn voor Allah nog erger dan het vee. [8:55]

zijn zij degenen met wie gij een verbond hebt gesloten; dan breken zij hun verbond elke keer weer en zij vrezen (Allah) niet. [8:56]

En wanneer gij hen in de oorlog aanvalt, jaag dan degenen die achter hen staan weg, opdat zij worden verdeeld. [8:57]

En als gij vreest dat een volk verraad pleegt, verwerp dan de onderlinge verhoudingen. Voorwaar, Allah heeft degenen die verraden niet lief. [8:58]

Laat degenen die ongelovig zijn niet denken dat zij (ons) voorbijgestreefd zijn. Ze kunnen echt niet zegevieren. [8:59]

En bewapent u tegen hen naar beste vermogen, zodat u de vijand van Allah, en uw vijand, en anderen buiten hen die u niet kent, kunt afschrikken. Wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u volledig worden terugbetaald, en u zal geen onrecht worden aangedaan. [8:60]

Het vee heeft niet het inzicht dat zij Allah moeten aanbidden, maar de mens zou in staat zijn om deze plicht te erkennen. Degene die de islam leert kennen, maar niet accepteert, valt dus onder het vee, met alle gevolgen van dien. Als dieren op wrede wijze mogen worden geslacht, bijvoorbeeld voor de halal rantsoenen van de Bundeswehr, dan is dit volgens Allah en zijn profeet, en de bloeddorstige gelovigen die hen aanbidden, ook mogelijk met ongelovige mensen.

Hoe reageert de Bundeswehr-soldaat die in de islam gelooft als hij tegen moslims moet vechten? Als de vijand gelovigen zijn en zijn eigen kameraden ongelovigen? Aan welke kant staat hij of zij? Ongecompliceerde soldaten die niet veel geven om hun geloof zullen vechten met en voor hun kameraden. Ook in Mali of Afghanistan, waar men tegen overtuigde moslims strijd.

Maar strikte gelovigen zien het in principe heel anders. Een prediker in de ‘voorbeeld’moskee “Green Lane” in Birmingham vatte zijn houding ten opzichte van Osama Bin Laden ongeveer negen jaar geleden in deze woorden samen (vanaf 3:06):

“Niemand houdt van de kuffaar. Niemand houdt van de kuffaar! Geen van de moslims hier houdt van de kuffaar. Of deze kuffaars nu uit Groot-Brittannië of uit de VS komen. Wij houden van mensen van de islam en haten mensen van de kuffaar. We haten de kuffaars”.

Heimelijk gefilmd zegt hij dat hij het niet eens is met de gewelddadige acties van de terroristen, maar hij verkiest ze boven ongelovigen.

“Ik ben het niet eens met deze individuen. Maar tegelijkertijd staan ze dichter bij mij dan deze criminelen van de kuffaar! Hij is beter dan een miljoen George Bushe’s, Osama Bin Laden’s…. Hij is beter dan duizenden Tony Blair’s, omdat hij een moslim is”.

Vanuit dit oogpunt zou men rustig de volgende keer de moslim kameraden kunnen vragen, terwijl ze halal eten in de kantine, of ze ook op moslims zouden schieten als ze in een zodanige inzet zouden worden gestationeerd. En of ze liever vechten voor de islam of voor Duitsland.

Bron:
Gedanken zur Halal-Verpflegung bei der Bundeswehr

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Gedachten over de halal-maaltijden in de Duitse strijdkrachten

 1. De Waffen SS terug halen.

  Like

 2. Het is en blijft een achterlijk geloof en degenen die dit aanhangen zijn echt allemaal zo gek als een kwartje en je wilt geen gekken in je leger hebben zitten behalve al die dwazen die `onze` landen `regeren`!!
  Want dat zijn nog grotere dwazen!

  Like

 3. Banbuster // augustus 25, 2019 om 19:08 //

  Absolute waanzin. Zij onderwerpen zich aan barbaren….

  Like

 4. “Do whatever Mohammad said.”

  The War On Truth #16 | The Truth About Islam

  ‘The War On Truth is a series exploring postmodernism from a Christian perspective. In this episode, we tell the story of Islam and cast some light on the motivations behind Islamic terrorism today.’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s