Nieuw

Eén asielkolonist verdrinkt in rivier nadat mensensmokkelaar door grenscontrolepost rijdt

ZAGREB, Kroatië (AP) – Politie in Kroatië zegt dat een migrant is overleden nadat een busje met 12 van hen in een rivier bij de grens met Slovenië is gedoken.

De politie zegt de duik zondag vroeg gebeurde nadat de bestelwagenbestuurder weigerde om bij een controlepost te stoppen en door een patrouille werd achtervolgd. De bestuurder, vermoedelijk een migrantensmokkelaar, is erin geslaagd om uit het zinkende voertuig te komen, een nabijgelegen mijnenveld in te vluchten en er is een zoektocht naar hem aan de gang.

De politie redde 11 migranten uit het zinkende busje door de ramen in te slaan, maar een vrouw stierf in een ziekenhuis.

Vorige week is Slovenië begonnen met het plaatsen van extra hekken aan de zuidelijke grens met Kroatië na een aanzienlijke toename van het aantal migranten dat probeert illegaal de grens tussen de twee lidstaten van de Europese Unie over te steken.

Bron:
One Dead After People-smuggler Drives Through Border Checkpoint

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Eén asielkolonist verdrinkt in rivier nadat mensensmokkelaar door grenscontrolepost rijdt

  1. WTF, wie gaat nu de ruiten inslaan????

    Liked by 1 persoon

  2. Moet ik nu gaan huilen? Zij hadden WEG moeten blijven! Wat deden de mannen-medepassagiers? Alleen het eigen vege lijf redden?!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s