Nieuw

De verpleegster wilde geen seks in de metro: Afghanen schopten haar in haar gezicht

Afghaan eist "Vrouw voor seks" via noodoproep

In München beledigde een groep Afghanen verschillende mensen, viel hen met geweld aan met trappen en stoten en schopte een verpleegster die geen seks wilde hebben met een van de Afghanen. Bij hun arrestatie vielen ze de politie aan.

Op dinsdag 20 augustus 2019 om 6.10 uur stapt een 20-jarige Afghaanse man met twee metgezellen, van wie er momenteel slechts één bij naam bekend is, uit de metro bij het metrostation “Theresienstraße”. Daar trapte de 20-jarige plotseling met zijn rechtervoet in de richting van het bovenlichaam van een passagier. De passagier werd iets geraakt, maar ging verder en ging de roltrap op.

De 20-jarige wilde hem volgen, maar werd met beide handen door een van zijn metgezellen tegengehouden. De persoonlijke gegevens van de man of eventuele verwondingen zijn onbekend.

De 20-jarige man drukte vervolgens op de noodstop van de roltrap en ging naar de noodtelefoon en drukte op de noodknop. Toen een werknemer van het ondergrondse controlecentrum over de luidspreker rapporteerde, zeiden de 20-jarige dat hij een vrouw zocht voor seksuele handelingen.

Kort daarna kwam een ​​32-jarige uit München, die een verpleegster was die uit een nachtdienst kwam, de roltrap af naar het perron en passeerde de 20-jarige en zijn twee metgezellen en ging een paar meter verder zitten op een bankje.

Schop in het gezicht

De naamloze metgezel van de 20-jarige ging links van de 32-jarige zitten en vertelde haar dat hij een vrouw nodig had. Hij raakte de 32-jarige op de dij aan. De 32-jarige stond daarna op en zei dat ze de politie zou bellen. Van de linkerkant liep de 20-jarige naar de vrouw toe en schopte haar abrupt met zijn rechtervoet tegen de linkerkant van haar gezicht.

De 20-jarige werd vervolgens vastgehouden door een metgezel en een paar meter naar de zijkant gebracht, waardoor voorkomen werd dat de 20-jarige de 32-jarige bleef schoppen.

Toen de 32-jarige haar mobiele telefoon opnam om de politie te bellen, vluchtte de groep naar de buiten. Gelukkig raakte de 32-jarige ondanks de massale schop slechts licht gewond en had zij geen medische behandeling ter plaatse nodig.

In de buurt van het ondergrondse station kon de 20-jarige echter worden opgepakt en aan politieagenten worden overgedragen. De 20-jarige was zeer agressief tegen de uitgezonden functionarissen. Hij beledigde mondeling twee agenten en spuugde naar een officier.

Bron:
Krankenschwester wollte keinen Sex in U-Bahn: Afghanen traten ihr ins Gesicht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on De verpleegster wilde geen seks in de metro: Afghanen schopten haar in haar gezicht

 1. “Culturele Verrijking” zou Frans Timmermans dat noemen, maar Duchesne noemt het maatschappelijke aftakeling. Al dit soort zaken zijn stukjes cement uit een huis dat gaat instorten, het huis dat we westerse samenleving noemen. Daarmee verdwijnen ook de sociale zekerheden, de verworven rechten, voor ons, maar daarna ook voor hun. En dan is het de wet van de jungle, van de sterkste, want de landen waar ze vandaan komen zijn niet in staat zonder ingekochte BLANKE hulp te functioneren, nog niet op het “2 geiten tegen een koe” niveau….

  Ze kwamen hier omdat alles gratis was en hun komst het mogelijk maakte voor een aantal figuren om lonen en verworven rechtszekerheden van de eigen bevolking te slopen, maar feitelijk is het een rottingsproces dat met de tijd alles kapot zal maken.

  Wie gaat er nog werken als de weg naar het werk niet langer veilig is? Wie gaat nog van huis als daarna je huis word gekraakt? Als het gemeenschappelijk nut van een samenleving niet langer bestaat vervalt het bestaansrecht van die samenleving. De voegen zijn reeds uitgeschraapt, en hier en daar zijn er stenen weg, brokkelen delen af….het zal koud worden in de winter, ongeacht hoe hard je stookt….

  Liked by 3 people

 2. Aangezien het monopolie op geweld al even niet langer gehandhaafd wordt is het verstandig je eigen verdediging op orde te hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. joepiedepoepie // augustus 26, 2019 om 02:25 //

  AUSRADIEREN!!

  Like

 4. UITZETTEN!!! Enkele reis Afghanistan, en hun gegevens in de data-bank.

  Like

 5. Point blank…..voor die getinte ratten.

  Like

 6. Tuig eruit trappen, verdient geen asiel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s