Nieuw

Bloedbad in Duitsland: man sterft in massaal gevecht tussen Afrikanen

Ter illustratie

Op de door problemen geteisterde Ebertplatz in Keulen was er vanochtend vroeg (ongeveer 04:00 uur) een massale ruzie tussen ongeveer 15 zwarte Afrikanen. Een Somalische man werd vermoord.

In een geschil tussen zwarte Afrikanen op de Ebertplatz in Keulen heeft een 25-jarige Somaliër om 04:45 dodelijk letsel opgelopen. De politie arresteerde tien potentiële daders in de buurt van de plaats delict en heeft een rechercheteam van 20 personen opgericht. Op dit moment is de technische dienst bezig met het verzamelen van bewijsmateriaal op de plaats van het delict.

Op de gedode man wordt vandaag nog een autopsie uitgevoerd. Gezien het lopende onderzoek, in het bijzonder de nog niet afgeronde verhoren met de niet uit Keulen afkomstige gearresteerden met hun tolken, zal de politie vandaag geen verdere verklaringen over het misdrijf afleggen.

Territoriumgevechten onder drugsdealers
Hoe de man precies is gestorven is onduidelijk, maar er wordt gezegd dat er een soort bloedbad is geweest.

Op de Ebertplatz zijn er niet alleen steeds weer bedreigingen voor voorbijgangers, maar ook bloedige gevechten tussen de drugsdealers, waarvan de meeste uit Afrika komen. Reeds in oktober 2017 werd in een territoriaal geschil tussen drugsdealers een 22-jarige asielzoeker uit Guinee door, onder andere, een Marokkaan vermoord.

Met de reactivering van de fontein en dansen de migrantencriminaliteit bestrijden
De autoriteiten hadden gehoopt dat met de reactivering van de fontein de rust op de onooglijke plek zou kunnen worden hersteld en dat men met de plaatsing van “cultuurcontainers” de “openbare ruimte in Keulen te verbeteren, te cultiveren en aantrekkelijker te maken” (bron).

Bij de heropening van de fontein op de Ebertplatz, een jaar geleden, had de Keulse burgemeester Henriette Reker nog steeds het volste vertrouwen:

“De fontein werd destijds als zeer modern beschouwd. Dat was geweldig voor de stadskinderen. Wij zijn echte Keulse en dus altijd daar waar er iets gebeurt. Daarom zijn we vandaag hier en zijn we gelukkig”.

Terwijl de politici nog steeds aan het puzzelen waren over hoe ze de burgers het beste konden laten zien dat ze een recept hadden tegen de door de politiek medeproduceerde no-go zones, hadden deze Keulse burgers de oplossing al lang gevonden.

Bron:
Blutbad am Kölner Ebertplatz: Mann stirbt bei Massenschlägerei unter Afrikanern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Bloedbad in Duitsland: man sterft in massaal gevecht tussen Afrikanen

 1. Wat dachten we dan. Dat die stammenoorlogen zouden ophouden zodra ze in Europa zijn. Maar ik heb liever dat ze elkaar uitmoorden dan de autochtone bevolking.

  Liked by 1 persoon

 2. Banbuster // augustus 25, 2019 om 19:13 //

  Onze eigen schuld! We moeten ze allemaal automatische vuurwapens geven!

  Liked by 1 persoon

 3. Ja, dat dachten ze @Stef.

  Wij weten beter, volgens het spreekwoord:
  “Als twee honden vechten om een been, gaat de derde ermee heen.”

  Like

 4. Weet u wat Merkel’s visie was, met haar ‘wir schaffen das’-politiek?
  Een halve visie, niet goed doordacht.
  “Ik haal de derde wereld hierheen, ik geef hen allemaal een rijbewijs zodat zij binnen Europa de vrachtwagenchauffeurs kunnen vervangen.
  Toegegeven, aan een lager loon dan de Europeaan, maar zij zullen al blij zijn als ze werk hebben.
  Dat neemt ons veel werk uit handen en de buitenlanders zullen elkaar kruisen op de snelweg en naar elkaar wuiven van geluk.
  Dan, zal heel de wereld mij dankbaar zijn.
  Wir schaffen das!

  Onderzoek naar wat we hier binnen halen ter bescherming van onze cultuur die gestoeid is op Christelijke waarden, was van ondergeschikt belang.
  Te moeilijk om over na te denken
  Vrouwen en politiek…
  Gedoemd om te falen.

  Like

 5. Allemaal uitzetten:terug naar land van herkomst. Laat ze elkaar daar uitmoorden, deden ze toch al! En geen VAN-troepen (zoals n. Mali.) erheen sturen:”gediend te mislukken. Zie Afghanistan. Laten ze het zelf uitzoeken..

  Like

 6. Volgens de linkse politieke elite zijn dergelijke ‘incidenten’ een noodzakelijk onderdeel van het integratieproces. Op de wat langere duur zullen deze stammen- en bendeoorlogen worden beëindigd en zullen deze cultuurverrijkers zich gaan ontpoppen als voorbeeldige burgers waar menige autochtoon nog een voorbeeld aan kan nemen.

  Ze geloven ongetwijfeld aan deze krankzinnige theorieën want anders zouden ze niet hardnekkig doorgaan met de import van deze barbaren.
  Maar menige autochtoon heeft intussen allang door dat dit geen hoogopgeleide kennismigranten zijn maar drugscriminelen die hun territoriums met alle mogelijke middelen zullen afschermen en verdedigen.

  Het zijn dus geen goedwillende medicijnmannen die eerst nog wat noodzakelijk veldwerk moeten verrichten alvorens men aan de slag kan gaan als gynaecoloog maar kannibalen en koppensnellers. Waarbij na een autopsie zal blijken dat we hier te doen hebben met regelrechte afstammelingen van de homo-erectus, een prehistorisch wezen waarvan men dacht dat ze allang waren uitgestorven.
  In het kader van het omvolkingsproces echter een welkome aanvulling voor onze multi-etnische samenleving.

  Ons Femke zal ze bij een herverdeling van harte welkom heten, want er zijn nog zat panden in Amsterdam die in aanmerking komen om gekraakt te worden.

  Het uitzetten van barbaren past immers niet bij een stad als Amsterdam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s