Nieuw

Vrouw steekt man neer tijdens verkrachtingspoging 

Supergirl

Een vrouw wordt verdacht van poging tot moord en een man voor poging tot verkrachting in verband met een zogeheten huisvredebreuk in Zweden op vrijdag.

Vlak voor 23.00 uur op vrijdagavond werden politie en ambulancezorg naar de badplaats Limhamn in Malmö gestuurd na meldingen over kabaal in een appartement.

Op de plaats delict trof men een neergestoken man aan.

Forensische technici werden naar het adres gestuurd terwijl een vrouw in de woning werd aangehouden. Vanochtend werd ze wegens verdenking van poging tot moord in voorlopige hechtenis gesteld.

Maar de gewonde man wordt ook verdacht en is gearresteerd – voor poging tot verkrachting. Hij wordt in een ziekenhuis verzorgd en is nog niet verhoord.

De man zou tijdens zijn verkrachtingspoging gewond zijn geraakt, schrijft het Zweedse dagblad Kvällsposten.

Het tijdschrift Aftonbladet vermeldt dat de man ernstig gewond is geraakt.

Bron:
Uppgift: Kvinna knivhögg man under våldtäktsförsök

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Vrouw steekt man neer tijdens verkrachtingspoging 

 1. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 15:11 //

  Dit soort wetgeving is jammer genoeg in vele landen in het wetboek opgenomen. In vele landen worden de misdadigers beloond en de slachtoffers gestraft. In Spanje bijvoorbeeld, als je een potentieel gevaarlijke hond in je tuin/huis hebt en er wordt ingebroken waarbij de inbreker schade oploopt door de hond, dan ben je zelf als eigenaar verantwoordelijk. Afhankelijk van de ernst van de letsel, het kan je zelfs in de gevangenis doen belanden,

  Dus kennelijk moet je met je handen in je zak staan wachten tot je zelf verkracht of vermoord wordt, want als je geen aangifte meer kan doen is dat voor de politie en het justitieapparaat lekker meegenomen.

  Liked by 2 people

 2. Banbuster // augustus 24, 2019 om 16:25 //

  Dat is niet poging tot moord, maar zelfverdediging. Risico van de dader
  Geef de vrouw een lintje!

  En weer; geen nationaliteit….dus…..

  Liked by 2 people

 3. Hefzibah Yahudah // augustus 24, 2019 om 17:04 //

  Fucking omgekeerde wereld. Goed gedaan dame

  Liked by 1 persoon

 4. vangie1206j // augustus 24, 2019 om 17:59 //

  Zij heeft het niet goed gedaan hij heeft het overleefd.
  Verkrachting door zo,n smeerlap heb jij als slachtoffer levenslang.

  Liked by 2 people

 5. Zij heeft, terecht, uit Zelfverdediging, haar verkrachter, neergestoken. Ja, én, had ze de barbaar zijn gang moeten laten gaan,plus het risico, dat zijzelf werd vermoord?! Nu zit zij in ‘voorlopige hechtenis’, terwijl de barbaar wordt vertroeteld in een ziekenhuis? Was hij dood geweest, prima, dit soort ‘mensen’ behoort niet vrij rond te lopen.

  Liked by 2 people

 6. Met zulke acties van overheden weet je gewoon dat er nog maar 1 ding te wachten staat

  Liked by 1 persoon

 7. Banbuster daar hoef je toch niet over na te denken. De meeste in de Zweedse gevangenissen zijn altijd “ONZE LIEVE” zgn. leugenachtige, smerige, verkrachtende en moordende ASIELZOEKERS !! Maar dat zijn ze helemaal niet, want ze komen alleen ellende en zo maken overal, want in eigen land durven ze dat niet, daar ze gelijk de hoogste of de doodstraf krijgen en in de EU niet !! Alleen pamperen dat TUIG. Groeten

  Like

 8. vangie1206j // augustus 26, 2019 om 07:14 //

  Heksenhiel je kunt beter schrijven ASIELEISERS inplaats van asielzoekers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s