Nieuw

Verdachten vast na dood man die meisje in speeltuin zou hebben betast

De politie in Assen heeft vijf mensen opgepakt in verband met de dood van een man in een speeltuin. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij zijn dood. Ook onderzoekt de politie of het slachtoffer zich schuldig maakte aan een zedendelict.

De politie zegt dat er om 12.50 uur een melding binnenkwam dat een man een minderjarig meisje onzedelijk betastte.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

11 Comments on Verdachten vast na dood man die meisje in speeltuin zou hebben betast

 1. Hefzibah Yahudah // augustus 24, 2019 om 16:57 //

  Grote pluim voor wie dan ook schuldig is aan zijn dood. Klauwen af van kinderen

  Liked by 2 people

 2. Als het waar is begrijp ik de actie want van de handhaving, rechtbank (meer krombank) hoef je niets te verwachten. Dit zal denk ik wel vaker voor gaan komen.

  Liked by 1 persoon

 3. Niemand heeft het recht aan kinderen en/of volwassen mensen te zitten
  Mocht het gebeurt zijn had een paar klappen volstaan iemand doodslaan heeft ook niemand het recht toe
  Als je als kind of volwassene misbruikt bent blijft dat je hele leven bij

  Like

 4. Het enige probleem dat ik zie is dat ze op de politie hebben gewacht. Ze zouden nu toch wel moeten weten dat de politie niet / nooit je vriend kan zijn.

  Like

 5. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 23:48 //

  Ik denk niet dat ze zich realiseerden dat hij al dood was, want als ik het goed begreep ze zaten nog steeds boven op hem toen de politie arriveerde. Kennelijk wilden ze hem overhandigen.

  Like

 6. tim pietersen // augustus 25, 2019 om 10:33 //

  rechters doen niks politie ook niet, (ja deze mensen vervolgen), politie was te laat om deze man te bevrijden en weer lost te laten om niewue kinderen te verkrachten (totdat het hun kind is?)
  we kennen allemaal rotherham, ben beniewd wie deze kinderverkrachter is

  Like

 7. Het niet open zijn van de politie/pers in deze zaak geeft absoluut geen vertrouwen naar de burgers toe en maakt het slinkende veiligheids gevoel totaal kapot, het massaal aanwezig zijn van politie in Assen wil zeggen dat er een risico is op wederkeer, dus op een gevolg. En dan kun je door ervaring wijzer geworden al heel snel de kleurenkaart gaan trekken.
  Zoals de flexibele suikerspiegel de “get out of jail free” kaart is voor mislams, zo is het niet benoemen van afkomst juist een teken dat afkomst alles van doen heeft met misdrijven…je moet het enkel willen erkennen…

  Op een of andere manier is er weinig echte informatie via sociale media, wat wil zeggen dat het net van de controle daarop door de overheid sluitend begint te worden.

  Wat betreft het niet open zijn in deze terwijl algemeen belang juist bij openheid gediend is wil zeggen dat er mogelijk politiek belang is om de zaken stil te houden.

  Dan is er nog de optie dat alles qua onderzoek en behandeling van overheidswege uit integer is en oprecht, maar gezien de leiding van politie politiek word benoemd is er wat ruis in die hoek. Dat en ervaringen uit het verleden die natuurlijk geen garantie geven voor de toekomst maar wel een indicatie zijn….wat is een democratie nog zonder vertrouwen vanuit de burger? Een stuurloos schip dat net zo lang in de vaart kan blijven met leugens tot het op een kliploopt, of word overgenomen door ingevoerde status houdende piraten….

  In de strijd tegen fake nieuws zou openheid vanuit overheden een hoeksteen kunnen zijn, maar helaas is de overheid zelf een bron van fake nieuws, verdraaide zaken en doofpotgedrag met verstrengelde belangen geworden….

  De leugen regeert. Welkom in Nederland.

  O ja, pedofielen, ze zitten in de regering en bij de rechtbanken, ze zijn methun chantabele situatie noodzakelijk voor een goed werkende …..dictatuur. Ha, dacht iemand dat ik hier democratie ging schrijven soms? Die is al lang overleden, we treuren er te lang over na.

  Liked by 1 persoon

 8. Yvonne, vind het doodslaan prima, geen kind die er last meer van gaat krijgen.

  Like

 9. vonpuffelen // augustus 25, 2019 om 22:22 //

  Pedozitten, het is weer eens wat anders dan paalzitten.

  Like

 10. Het is te hopen dat het beweerde waar is want dan is het wel een erg domme pedo klaarlichte dag en met veel mensen rond die speeltuin.
  Is het meisje al gehoord door de politie?

  Like

 11. Als de ‘dader’, de dode man een blanke man was geweest, had men dat allang breed in de mainstream media gemeld dat: De vijf mannen gingen zitten op een extremistische nationalistische witte man, voormalig aanhanger van de stichting Martijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s