Nieuw

“Transschool” in Zweden – voor kinderen tot 12 jaar

De eerste zogeheten “Transschool” voor kinderen is nu dit weekend in het zuiden van Zweden begonnen. En er is een leeftijdsgrens. Alleen kinderen tot 12 jaar mogen deelnemen.

Het is het Zweedse staatskanaal SVT Småland dat rapporteert over de “Transschool”, die dit weekend wordt georganiseerd door de “TransAm-vereniging voor transgenders en aanverwante personen”.

Het lespakket is naar verluidt het eerste in zijn soort in Zuid-Zweden. In het verleden werden soortgelijke scholingen ook in andere delen van het land geregeld.

Volgens de SVT heeft de homobeweging ook een leeftijdsgrens ingevoerd, wat betekent dat kinderen ouder dan 12 jaar niet mogen deelnemen.

De Transschool zou naar verluidt de kinderen moeten leren “nadenken over genderidentiteit” en de kans geven om anderen te ontmoeten, schrijft SVT. Bij de homolessen kunnen de kinderen deelnemen aan travestie-“wokshops”.

– Er is altijd een grote belangstelling. We hebben 20 kinderen per groep, maar er zijn altijd meer die willen meedoen, zegt Jacko Nilsson tegen SVT Småland, en wijst erop dat ze tegen tien personen nee moesten zeggen.

In augustus, september en oktober zullen in totaal drie “Transscholingen” worden uitgevoerd, in Växjö, Västerås en Umeå.

Bron:
Första transkollot för barn i Sydsverige: ”Jättestort intresse”
“Transkollo” i Växjö – för barn upp till 12 år

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Transschool” in Zweden – voor kinderen tot 12 jaar

 1. Banbuster // augustus 24, 2019 om 16:21 //

  Als waanzin wordt verheven tot wijheid is het einde van dat land nabij.

  Like

 2. blackpeat // augustus 24, 2019 om 16:51 //

  Tot 12 jaar moet je verdomme proberen hun kansen op een normaal leven te vergroten, ze zijn dan nog beïnvloedbaar. Dat is precies waarom die zieke viespeuken ze ook zo jong willen hebben.

  Like

 3. Zal wel weer een blanke school zijn!

  Like

 4. vonpuffelen // augustus 25, 2019 om 23:10 //

  Zit Ed Nijpels ergens in het bestuur?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s