Nieuw

“Precies zoals thuis!” – Pakistaanse actrice bezoekt Britse stad

Omvolking

Een Pakistaanse actrice bezocht de Britse stad Bradford. Ze voelde zich meteen thuis.

Mehwish Hayat, een Pakistaanse actrice, bezocht de Britse stad Bradford. Ze was zichtbaar verheugd. “Het is als een mini-Pakistan,” zei ze, “Het is alsof je thuis bent.” Ze voelde zich “alsof ik in mijn eigen land was”.

Volgens een volkstelling van 2011 is de stad een van de Britse steden met het hoogste percentage moslims in haar bevolking. Twintig procent van de inwoners van de stad waren Pakistanen. Daarnaast zijn er buitenlanders die reeds een Brits paspoort hebben ontvangen.

Aangenomen mag worden dat dit aandeel de laatste jaren verder is toegenomen. Aan de ene kant hebben moslim-immigranten een hoger geboortecijfer dan de Britten, aan de andere kant is er nog steeds immigratie uit Pakistan. Om nog maar te zwijgen van het feit dat veel blanken de stad verlaten.

Dit komt ook tot uiting in het feit dat er in 2001 etnische onrust is ontstaan (toen 76% van de stedelijke bevolking uit blanke Europeanen bestond) en dat hun aandeel in 2011 is gedaald tot 63%. Men kan ervan uitgaan dat het vandaag de dag misschien nog maar de helft is.

Bradford zou een goed voorbeeld moeten zijn van wat veel steden in Europa bedreigt. De massale immigratie zorgt voor een complete verandering in de etnische structuur en een belangrijke verandering in het stadsbeeld. Wat Pakistanen in Bradford zijn, zijn in andere steden Irakezen, Syriërs, Afghanen, Afghanen, Turken, Afrikanen…

Bron:
„Wie zuhause!“ – Pakistanische Schauspielerin besucht britische Stadt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Precies zoals thuis!” – Pakistaanse actrice bezoekt Britse stad

 1. Handig voor mensen die eens naar Pakistan willen,je gaat gewoon naar Bradford toe om hun cultuur te leren kennen scheelt hoop vlieguren beter voor het milieu
  Het is te zot voor woorden dat Engelsen weg trekken omdat hun steden worden overgenomen
  Hier ook als Nederlanders verhuizen komen er niet Nederlanders voor in de plaats
  Ook al heb je dan een Nederlands paspoort dat wil niet zeggen dat je een Nederlander bent

  Like

 2. Bezetting door de Pakistaanse MOSLIM’s! De Britten, die voelen zich in Bradford niet meer thuis :moslim-wijken zijn “no go”-gebied. De moslim’s weigeren ‘ongelovigen’ toe te laten, terwijl de Britten, de oudste rechten hebben!

  Like

 3. Ik ga ook verhuizen, mijn eigen stad verlaten vanwege al dat uitschot wat alleen maar meer en meer word.
  Ik ga nu op een groot stuk land wonen waar in ieder geval geen mossel voor de deur kan hangen of als ik de honden uitlaat zo`n vervloekte mossel tegen kan komen of zo`n kopvod broedkip, ik ben helemaal klaar met dat uitschot!

  Like

 4. @Peetje Ik denk dat veel Nederlanders met maar één paspoort dat ook zouden willen. Maar dat moet maar mogelijk zijn. “Goed” stemmen heeft volgend mij ook helemaal geen nut meer. “Fenixx” heeft gewoon te weinig volgers!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s