Nieuw

Immigratie-kritische Zweden Democraten-leider geeft de Socialisten de schuld van “extreem-rechtse radicalisering”

Zweden Democraten-leider Jimmie Åkesson. © Sverigedemokraterna

Het is de lange weigering van het “links-liberale establishment” om open en eerlijk te spreken over immigratie die ervoor gezorgd heeft dat mensen online geradicaliseerd zijn.

Dit is wat wat de leider van de oppositiepartij Zweden Democraten (SD) Jimmie Åkesson zegt in een interview met het links-liberale dagblad Expressen.

Eerder deze week waarschuwde de SÄPO (Säkerhetspolisen, de Zweedse nationale veiligheidsdienst) dat geweld zou kunnen voortkomen uit uit de “geweldbevorderende rechtse ideologie”, omdat individuen online radicaliseren.

“We zien dat de geweldbevorderende rechtse ideologie, die voorheen vooral beperkt was tot een kleine en georganiseerde blanke machtsomgeving, steeds meer voorkomt en meer mensen aantrekt”, aldus Klas Friberg, hoofd van de veiligheidsdienst.

Wanneer Expressen de Zweden Democraten-leider Jimmie Åkesson hierover vraagt, geeft hij “het links-liberale establishment” de schuld, met de Sociaal Democraten voorop.

– Ze hebben de polarisatie en deze situatie gecreëerd door het immigratiedebat constant te censureren. Het heeft ontevreden jongeren geradicaliseerd en deze beweging doen groeien, vertelt hij de krant.

Volgens de partijleider zouden het zogenaamde blanke machtsmilieu en het zogeheten nazisme nooit zo sterk zijn gegroeid als de immigratiekwestie vanaf het begin correct was aangepakt.

Bron:
”Wallström borde tagit Irans utrikesminister i hand”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Immigratie-kritische Zweden Democraten-leider geeft de Socialisten de schuld van “extreem-rechtse radicalisering”

 1. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 15:16 //

  Hij heeft helemaal gelijk. Als je niet gehoord wilt worden door de verantwoordelijke politici die de wantoestanden veroorzaken dan zoeken de mensen hun heil elders anders.

  Liked by 1 persoon

 2. Antiislam // augustus 24, 2019 om 18:46 //

  Net als in meerdere Europese landen waar het volk voor een rechtser beleid kiest en een nog linksere regering krijgt omdat het de aan de macht zitten partijen ondemocratisch partijen buiten sluiten.
  Verder het volk voorliegen omdat zij de sociale media in hun macht hebben en dikke scheit aan het volk hebben.

  Like

 3. Suspected terrorist was lionized as a model immigrant – 18/08/2019

  Like

 4. Again ..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s