Nieuw

Het wijdverbreide netwerk van Epstein – Bill Gates in het vizier

De multi-miljonair en Microsoft-oprichter Bill Gates, die zichzelf graag filantroop noemt en iedereen het liefst laat vaccineren, lijkt nauwere banden met pedofiel en seksdealer Jeffrey Epstein te hebben gehad dan dat hij het publiek wil laten geloven.

Het Britse dagblad de Daily Mail meldt dat Bill Gates in 2013 vloog met de “Lolita Express” van Epstein, het beruchte privévliegtuig waarin orgies met minderjarigen plaatsvonden. Dit blijkt duidelijk uit de vluchtgegevens. Bill Gates vloog op 1 maart 2013 met Epstein van Teterboro Airport bij New York naar Palm Beach. De piloot Larry Viskoski had de naam in het vluchtlogboek ingevuld. Bill Gates had duidelijk nog steeds connecties met Epstein nadat al bekend was dat Epstein een veroordeelde kinderverkrachter en sekshandelaar was.

Epstein en Gates hadden elkaar blijkbaar al regelmatig ontmoet, in ieder geval tijdens het jaarlijkse “Edge Dinner”, waar miljardairs uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Epstein beweerde enige tijd als financieel adviseur voor Gates te hebben gewerkt, maar dit werd ontkend door een officiële, hoge vertegenwoordiger van Microsoft.

Epstein en Gates bezitten elk hun eigen villa’s ter waarde van respectievelijk 12 en 40 miljoen US dollar. Bill Gates is ook eigenaar van een prive-eiland in Belize, evenals de “Attessa IV”, ’s werelds langste privéjacht met helikopter, waarop de “filantroop” en zijn gasten zeker niet alleen gaan vissen.

Epstein zou in 2000 de “Jeffrey Epstein VI Foundation” hebben opgericht om topwetenschappers over de hele wereld te promoten en te ondersteunen. Epstein wordt ook beschouwd als een ondersteuner van individuele wetenschappers, waaronder de bekende natuurkundige Stephen Hawking, wiens contactgegevens ook vermeld staan in het “zwarte contactboek” van Epstein.

Een van de hoofdaanklaagsters tegen Epstein en prins Andrew, Virginia Giuffre, voorheen Roberts, zei over Donald Trump dat, hoewel hij ook bij Epstein bekend was, “hij nooit seks met de meisjes heeft gehad en nooit met ons heeft geflirt”. Hoewel Epstein beweerde een vriend van Trump te zijn, had Giuffre Trump nog nooit in de villa van Epstein in Palm Beach gezien.

Trump vloog nooit met het privé-vliegtuig van Epstein en was nooit op het privé-eiland van Epstein, ook al willen de mainstream media Trump een vriendschap met Epstein aandichten.

Trump heeft bovendien Epstein uit zijn Mar-a-Lago club in Florida gesmeten toen deze minderjarigen seksueel lastig viel. Giuffre bevestigde in haar verklaringen tijdens het eerste Epstein-proces in 2008 dat ze Trump en Epstein nooit samen heeft gezien. Ze werd “gerekruteerd” door Ghislaine Maxwell, de ex-vrouw en later handlangster van Epstein, terwijl ze in Mar-a-Lago werkte.

Volgens de verklaring van Giuffee ontmoette Epstein echter ook Al Gore en de modellen Heidi Klum en Naomi Campbell. Giuffre werd later door Epstein verkocht aan zijn “vrienden”, volgens haar getuigenis. Toen ze 18 werd, noemde Epstein haar “oud”. Op haar 19e verjaardag wist ze te ontsnappen toen ze naar een “massageklas” werd gestuurd. Sindsdien is Giuffre toegewijd aan het bestrijden van sekshandel en seksueel misbruik van minderjarigen.

Bron:
Das weitverzweigte Netz Epsteins – Bill Gates im Visier

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Het wijdverbreide netwerk van Epstein – Bill Gates in het vizier

 1. Eclips Foundation; IBM & BITCOIN (video vanaf minuut 3)

  Bitcoin Busted for Fraud – GOLDMAN SACHS IS THE CREATOR OF BITCOIN – 20/08/2019

  https://aim4truth.org/2019/08/20/goldman-sachs-is-the-creator-of-bitcoin/

  Like

 2. edwin vissers // augustus 25, 2019 om 07:43 //

  Premier Mark Rutte praat donderdag in het Torentje met de oud-topman van Microsoft, Bill Gates. De filantroop heeft later die dag ook nog een gesprek met de vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Hij zal daarnaast een ontmoeting hebben met PvdA-leider Diederik Samsom, aldus diens woordvoerster.
  ze moeten allemaal dood !!!!!!! snap je

  Like

 3. Republikein // augustus 25, 2019 om 20:27 //

  Sex crime van Annie Lennox, 1984 bis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s