Nieuw

Gerenommeerde psychiater bevestigt: Duitse toppolitici zijn geestesziek

Wat weerhoudt een kanselier ervan om de waarheid duidelijk te formuleren? Waarom gebruikt ze zinnen zoals “Wir schaffen das”? Waarom verbergt zij hardnekkig het feit dat Duitsland zich sinds het begin van de massale immigratie in 2015 in een ernstige crisis bevindt?

De bekende psychiater en psychoanalyticus Dr. Hans-Joachim Maaz becommentarieert dit. Hij merkt op dat de meeste toppolitici lijden aan soms ernstige narcistische stoornissen die een aanzienlijke invloed hebben op hun persoonlijkheidsprofiel. Bedreigende levenssituaties worden bijvoorbeeld permanent gebagatelliseerd. De noodzakelijke, doortastende maatregelen worden niet genomen.

Maaz verklaart ook waarom kiezers steeds weer voor dezelfde mechanismen vallen en precies die politici herverkiezen die de weg vrijmaken voor hun verval. Een zeer spannend en opwindend gesprek!

Bron:
Renommierter Psychiater bestätigt: Deutsche Spitzenpolitiker sind geisteskrank

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Gerenommeerde psychiater bevestigt: Duitse toppolitici zijn geestesziek

 1. Uiteraard zijn ze geestesziek. Daarop zijn ze ook geselecteerd.

  Like

 2. edwin vissers // augustus 25, 2019 om 07:32 //

  de menswording kan alleen plaatsvinden ,als je de heilige geest hebt ontvangen ,wedergeboren en bidden leiden naar waarheid en heiligheid ,slechts enkelen zal het lukken die weg te gaan ,een klein kuddetje staat in de Bijbel , psychiaters zijn allemaal satanisten .

  Like

 3. Edwin, er zijn ook goede, Christelijke psychiaters!

  Like

 4. Deze Dr. Maaz, over zijn deskundigheid zal geen twijfel bestaan, slaat de spijker op de kop van menige politicus van linkse signatuur.

  Wat beweegt deze creaturen – die toch ook enig historisch besef moeten hebben – om massale volksverhuizingen in gang te zetten zonder enige acht te slaan op de culturele, etnische en religieuze verschillen die nu eenmaal de oorzaak waren en zijn van talloze bloedige conflicten sinds het ontstaan van de mensheid?

  Narcisme, ideologie, wiedergutmachung, idealisme, morele superioriteit, opportunisme, de tijdgeest of doodgewone belangenverstrengeling zoals corruptie meestal wordt aangeduid.

  Dit kunnen de oorzaken zijn van de open grenzenpolitiek van het Duitsland onder het regime van Angela Merkel, die ooit in een helder moment beweerde dat de multiculturele samenleving in Duitsland volledig was mislukt.

  Aannemende dat deze vrouw nog over enige vorm van gezond verstand beschikt zal ze intussen toch moeten inzien dat haar historische uitnodiging ‘Wir Schaffen Das’ op zijn minst aan enige kritiek onderhevig mag zijn. Gezien de vele terreuraanslagen al of niet gepleegd door verwarde mannen maar wel allemaal stuk voor stuk van moslimsignatuur.

  Een welgemeend excuus aan de Duitse bevolking en aanpalende gebieden zou zeker op zijn plaats zijn maar de politieke gevolgen zouden een verschuiving kunnen inhouden naar de populistische partijen.

  De Duitse bevolking is na1945 ingeprent (heropgevoed) dat het nooit meer mag worden geregeerd door een partij met een extreemrechts Nazi-gedachtegoed, dit staat zelfs in de Grondwet.
  Zo gauw er dus een z.g. sterke man zal opstaan die beweert dat andere volkeren of rassen niet in de Duitse samenleving passen en dus de toegang moet worden geweigerd beweegt hij zich al op bijzonder glad ijs.

  Met haar uitspraak over die mislukte multiculturele samenleving bevond Merkel zich dus al op het randje van de politieke correctheid.
  Misschien om zich te rehabiliteren kwam zij dus tot haar humane uitnodiging, die niet alleen verstrekkende gevolgen had voor de bevolking van Duitsland maar voor geheel Europa.

  Of men daar een psychiater voor nodig heeft of een rechtse politicus of opiniemaker doet verder niet ter zake. Een feit is dat wij als autochtone bevolking zitten opgescheept met de gebakken peren: halalvoedsel, moskeeën, haatpredikers, verwarde mannen, IS-strijders, boerka’s in de openbare ruimtes en regelmatig een terroristische aanslag.

  Populisme moet met wortel en tak worden uitgeroeid, omvolking heet cultuurverrijking, Erdogan is onze vriend en Poetin onze vijand.
  De Paus geeft zijn zegen aan het omvolkingsproces en Macron heeft stevige banden met de grootbankiers en industriëlen, dus waar maken we ons nog zorgen over?

  Over de spaarrente voor onze oude dag, onze krimpende pensioenen en de toekomst van ons nageslacht!

  Dat gaat volgens de politieke elite allemaal goed komen, immers de klimaatverandering zal er voor zorgen dat de komende decennia tientallen miljoenen Afrikanen onze kant opkomen om onze toekomst veilig te stellen.

  Die ‘wiedergutmachung’ gaat wel erg ver: kan het niet een pondje minder?

  Like

 5. Wie oh wie heeft het nu bij het rechte eind? Déze gerenommeerde psychiater of de techniek- psycholoog die voorstander is om ‘ongewenste denkbeelden’, van bijvoorbeeld deze gerenommeerde psychiater, elektronisch uit te schakelen en/of om te leiden naar het waarden- programma waarvoor haar team, in opdracht van bepaalde ‘toppolitici’ – een deel van de 5G – methodiek ontwikkelt ?!!

  Like

 6. Buck J.D. – Mystic masonry, or, The symbols of freemasonry and the greater mysteries of antiquity – 1911 – 320 pag.

  http://freemasonryformenandwomen.co.uk/joomla/images/Books/mysticmasonryors00buck.pdf

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s