Nieuw

Duitsland: noodgeile Afghaan belt via noodoproep vrouw voor seks

Fotocollage Fenixx

De Duitse taal heeft de uitdrukking “noodgeil” gemunt voor een bepaalde fysieke toestand die de ene of de andere lezer misschien uit persoonlijke ervaring zal herkennen. Als we kijken naar de huidige misdaadstatistieken kunnen we terecht zeggen dat de “vakarbeiders,” die zich als vluchtelingen vermommen en sinds 2015 massaal Europa binnenstromen, er vaak door geplaagd worden.

Is het misschien te wijten aan de nog niet perfecte taalvaardigheden dat een Afghaanse immigrant in de toestand van dit syndroom een logisch verband vermoedde tussen “geil” en “noodtelefoon”?

Even op een rijtje:

Agressieve Afghanen op het metrostation “Theresienstraße”
Op dinsdag 20 augustus, rond 6.10 uur ’s morgens, verliet een 20-jarige Afghaan met twee metgezellen, van wie er slechts één bij naam bekend is, de metro in München op het metrostation “Theresienstraße” in de wijk Maxvorstadt.

Hoe onpeilbaar het risico van een verblijf in de openbare ruimte in Duitsland inmiddels is geworden, moest ook een reiziger ervaren die de trein had verlaten toen de 20-jarige man hem plotseling zonder reden een karatetrap tegen zijn bovenlichaam gaf. Het slachtoffer, gelukkig maar licht verwond, vluchtte de roltrap op naar boven. Toen de 20-jarige Afghaan achter hem aan wilde rennen, hield een van zijn twee metgezellen hem tegen.

Maar het kwam niet bij de Afghaan op om nu gemoedsrust te nemen. Hij activeerde de noodstop op de roltrap, ging vervolgens naar de noodtelefoon en drukte op de spreekknop. Toen een werknemer van het metrocontrolecentrum contact met hem opnam, vertelde de 20-jarige hem dat hij op zoek was naar een vrouw voor seksuele activiteiten.

Verpleegster na nachtdienst het volgende slachtoffer
Blijkbaar geloofde het trio dat de Duitse staat dergelijke wensen ook vervulde, toen een 32-jarige verpleegster, die van de nachtdienst kwam, de roltrap af ging en op een bankje een paar meter van de groep ging zitten om op haar metro te wachten.

De 20-jarige metgezel, wiens naam tot dusver niet bekend is, ging naast de 32-jarige vrouw zitten en liet haar weten dat hij een vrouw nodig had. Hij raakte de 32-jarige op haar dij aan. Blijkbaar had de verpleegster geen behoefte aan een man. Of misschien wel, maar niet aan een door geildrift gedreven analfabeet uit Hindu Kush.

Dit gebied wordt overigens momenteel verdedigd door Duitse soldaten, terwijl de lokale mannen voor het gevaar naar Duitsland zijn gevlucht en nu het veiligheidsgevoel van de Duitse vrouwen “verhogen”.

Blijkbaar had de verpleegster dit feit niet geïnventariseerd, want ze stond onmiddellijk na de aanraking op en vertelde haar aanbidder dat ze de politie zou bellen. De 20-jarige Afghaan, die de scene had gevolgd, beviel dit niet. Plotseling stapte hij op de vrouw af en schopte haar met zijn rechtervoet tegen de linkerhelft van haar gezicht.

We stellen dus vast: een verpleegster die in dienst van het publiek de nacht in het ziekenhuis doorbrengt en zo het geld verdient dat de regering-Merkel nodig heeft om miljoenen MENA-landers naar Duitsland te brengen, wordt door leden van dezelfde clientèle beledigd en geschopt.

De metgezellen van de 20-jarige hebben in ieder geval ingegrepen en voorkomen dat hij nog verder op de vrouw insloeg. Gelukkig raakte de 32-jarige vrouw slechts licht gewond tijdens de aanval. Daarna vluchtte de groep naar boven op straat. De 20-jarige Afghaan kon daar door metrowachten worden vastgehouden totdat de politie arriveerde.

Uiteraard voldeed hij ook aan onze verwachtingen toen hij werd gearresteerd: Hij beledigde de politieagenten en spuugde op een van hen. Op dit punt moet worden vermeld dat er een verband bestaat tussen de immigratie en de uitrusting van de Duitse politie met spuugkappen en body cams. Eens kijken wat de politieagenten nu krijgen. Een pessimist zou wedden op machinepistolen.

De verantwoordelijke officier van justitie heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd.

Bron:
München: Notgeiler Afghane fordert per Notrufsäule Frau für Sex an

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitsland: noodgeile Afghaan belt via noodoproep vrouw voor seks

 1. vangie1206j // augustus 24, 2019 om 12:48 //

  Nee liquideren.

  Like

 2. Banbuster // augustus 24, 2019 om 14:22 //

  Sowieso: gevangenisstraf is een beloning voor ze. Willen ze echt gestraft worden: dwangarbeid; met uitsluitend vrouwelijke cipiers en bewakers. Daarna deportatie

  Ondertussen natuurlijk Afghanistan als veilig registreren, uitkeren aan afghanen stoppen, en wat er na 3 week nog is deporteren.

  Er is geen plaats voor mensachtigen die nog aan de evolutie moeten beginnen

  Like

 3. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 14:36 //

  Ze hadden hem gewoon met loeiende sirenes naar het ziekenhuis moeten brengen en per direct chemisch castreren.

  Like

 4. Aan pragmatische oplossingen geen gebrek, maar worden die ook daadwerkelijk uitgevoerd, ik denk dat het wensdenken blijft gezien de verkiezingsuitslag van 2017.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s