Nieuw

Cypriotische minister vraagt om hulp: het eiland wordt overspoeld door migranten

Asielzoekers op weg naar Europa

Het vakantie-eiland in de Middellandse Zee roept de EU op om onmiddellijke hulp te bieden. Het eiland wordt momenteel overspoeld door illegale immigranten.

De Cypriotische minister van Binnenlandse Zaken, Constantinos Petrides, had enkele weken geleden al een oproep om hulp naar de Europese Commissie, Duitsland en andere EU-landen gestuurd. Het eiland in de Middellandse Zee wordt overspoeld door het grote aantal arriverende migranten. Medio mei waren reeds meer dan 2750 migranten geteld die zonder toestemming de Republiek Cyprus waren binnengekomen. Volgens de dringende oproep zouden andere landen het eiland in het oostelijke Middellandse-Zeegebied moeten ontlasten van 5.000 mensen. “We hebben onze grens bereikt. Zo kunnen we niet doorgaan”, zegt het Cypriotische ministerie van Binnenlandse Zaken, dat Turkije de schuld geeft van de enorme toename van het aantal asielzoekers.

De meeste asielzoekers komen per boot of vliegtuig vanuit Turkije via het Turkse noordelijke deel van het eiland binnen. “Turkije weigert systematisch samen te werken met de bevoegde autoriteiten van de Republiek (Cyprus)”, zo staat in de brief om hulp. Het Cypriotische ministerie van Binnenlandse Zaken had eind juni al ernstige beschuldigingen tegen Turkije geuit. Turkije zou een doorslaggevende rol spelen bij het overbrengen van migranten naar Noord-Cyprus en vandaar verder naar het Europese vasteland. Bovendien ontdekken de Cypriotische autoriteiten bijna dagelijks illegale immigranten die rechtstreeks uit Syrië of Libanon komen.

Als Cyprus niet wordt geholpen, kan er een soortgelijke ontwikkeling plaatsvinden als in Italië. “Vijandige krachten van de EU kunnen sterker worden – en de gemeenschap van staten verzwakken”, aldus de populistische aankondiging.

Zoals Fenixx al eerder heeft vermeld, worstelt Griekenland ook met de enorme toename van het aantal illegale migranten. Alleen al in juli passeerden meer dan 5.600 illegale immigranten de grens van Turkije naar Griekenland, en dus naar Europa, met meestal Duitsland als bestemming.

Bron:
Zyperns Innenminister bittet um Hilfe: Die Insel wird von Migranten wird überrannt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Cypriotische minister vraagt om hulp: het eiland wordt overspoeld door migranten

 1. De agenda van Erdogan draait op volle toeren: zoveel mogelijk vluchtelingen waaronder ongetwijfeld IS-strijders Europa binnenloodsen om hier dood, verderf, terreur en islamisering te veroorzaken.

  Vooralsnog neemt de EU geen passende maatregelen om aan deze invasie een einde te maken. Frontex speelt geen enkele rol, behoudens een symbolische en om hier en daar de ngo’s in te seinen om de helpende hand te bieden bij deze rampzalige volksverhuizingen.

  Erdogan ter verantwoording roepen voor deze verkapte oorlogsverklaring tegen de EU d.m.v. stevige diplomatie en het stopzetten van de geldstroom naar dit kalifaat is niet aan de orde.
  Dreigen met sancties al helemaal niet, dit middel wordt uitsluitend gebruikt tegen EU-lidstaten die weigeren deze nepvluchtelingen toe te laten op hun grondgebied.

  Uiteindelijk zal het weer gaan uitdraaien op een herverdeling via Brussel om zodoende weer wat ruimte te scheppen op deze eilanden voor nieuwe stromen ‘wanhopige vluchtelingen.’
  En allemaal willen ze naar Duitsland, waar tot ieders verbazing nog steeds de aanstichter van deze invasie de scepter zwaait, de Wiedergutmachung is blijkbaar pas voltooid na het uitroepen van een Duits Islamitisch Kalifaat.

  Maar dan zijn wij ook de klos!

  Klopt als een bus, de minaretten zullen ook bij ons fors in aantal toenemen en de baarmoeder doet de rest en dan is de gang naar de stembus al ruim voldoende om hier de macht over te nemen.

  Liked by 2 people

 2. Banbuster // augustus 24, 2019 om 11:14 //

  Zet op de grens tussen Turks Cyprus en Grieks cyprus een kamp. Zet ze daar in, en laat ze niet toe in grieks cyprus
  Poot stijf houden; rest gaat vanzelf.

  Liked by 1 persoon

 3. Banbuster // augustus 24, 2019 om 11:44 //

  Note: Zie wat Atilla de Hun zei: Als een beschaving barbaren wil verslaan, moeten ze afzakken tot het niveau van die barbaren” Turkije probeert het westen te verzieken door massa’s “vluchtelingen”te sturen. Door ze aan de grens vast te zetten–goed bewaakt- met als enige uitgang naar het Turkse deel–wordt de bal teruggespeeld.

  Liked by 1 persoon

 4. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 14:33 //

  Waar is Rutte nu met zijn “toverstokje” gebleven? Overigens, Turkije is al het westen al aan het verzieken. Onder het gezag van “geesteszieke politici” (Dr. Hans Joachim) open buitengrenzen waardoor jan en alleman zonder controle naar goeddunken kan binnenmarcheren en geen enkele weerstand van de Europese bevolking, het zal hem ook nog lukken. De migranten zijn de grenzen van Europa op iedere gangbare punt van het continent waar zij per boot, per auto, onder treinstelsel of te voet kunnen betreden dagelijks aan het bestormen.

  Nadat de nieuwe “gouden” aanwinst van de mensenhandel/smokkelschip Ocean Vicking weer onder een aantal landen worden verdeeld, deelde de kapitein mee, dat na revisie van zijn schip gaat hij weer rechtsomkeert de zee op om nog meer migranten naar Europa op te pikken.
  Hij voegde er nog aan toe, (of hij zelf met de skepter in Europa zou zwaaien) dat de verdeling van de geredde migranten dienen elke keer en automatisch over de EU landen verdeeld te worden. Hiermee sturen ze telkens nieuwe uitnodigingen de wereld in, waardoor de toestroom van de gelukzoekers binnenkort gewoon niet te stoppen zullen worden.

  Hij vertelde ook nog, dat hij op reis alleen voor zijn eigen bemanning voedsel en water aan boort meeneemt. Dit betekent, wat ik al eerder heb opgemerkt, dat naar mate hij meer gesmokkelde migranten aan boordt heeft, des te meer kan hij de Europese landen onder druk zetten en zich op “noodsituatie” beroepen.

  Het West Europese volk heeft behalve hun “geestelijk gestoorde leiders” niets om handen om zich in de toekomstige chaos te kunnen verdedigen. Geen grenzen, geen wapens, geen strategie of vechtervaring en is nog niet eens in bezit van een gezond stel hersenen.
  Het Europese volk heeft alleen maar knuffelberen aan te bieden en dan dat ook nog om zijn vijanden blij te maken.

  Liked by 1 persoon

 5. joepiedepoepie // augustus 24, 2019 om 17:49 //

  @Dagroosje,
  Waarom denk je dat de Europeanen de wapens zijn afgenomen. Nu alleen de Amerikanen nog,
  Er liggen al miljoenen guillotines klaar in de V.S. en de zgn. “Noahide Laws” zijn al ondertekend door Trump….

  Trump IS “The swamp”!
  https://www punt bitchute punt com/video/qCURupYLok0B/

  Like

 6. edwin vissers // augustus 25, 2019 om 08:00 //

  En dan moet Obama de Antichrist nog komen ,die zal zich zetelen in de derde tempel
  Hij zal er ook persoonlijk voor zorgen dat de Derde Tempel herbouwd zal worden, of er in ieder geval er zijn goedkeuring aan geven. We weten dat satan altijd al een tegenstander van God is geweest, en waar kan hij zich beter tegen God verheffen dan in een Tempel die aan God gewijd is? Daarom moet het ook echt Gods Tempel zijn, een heilige, gewijde ruimte, waar God ook echt aanbeden wordt en dagelijks offers aan Hem gebracht worden. Dat hoort allemaal bij het slimme plan van de Antichrist. Het is juist zijn bedoeling om heiligschennis te plegen en Gods huis te ontwijden, maar als de Antichrist al vanaf het begin een tempel ter ere van zichzelf zou laten bouwen, dan zou er immers geen sprake zijn van een ontheiliging.

  Honderden miljoenen zullen dit ‘Beest’ aanbidding geven, maar hij is de mens der zonde. Hij zal zijn wreedheid door list verborgen weten te houden, en praktisch alle natiën weten te verleiden. Het boek Openbaring maakt duidelijk dat de mensen in het laatst der dagen de draak zullen aanbidden. De komst van dit ‘Beest’ betekent voor de wereld een catastrofe zoals nooit eerder gezien is. Uiteindelijk zal hij zijn schrikbewind over de hele aarde uitoefenen. De Bijbel maakt duidelijk dat hij de aarde zal overspoelen met misdaden en goddeloosheid maar uiteindelijk door de echte Verlosser worden overwonnen. Het is de laatste poging van de mens om buiten God om tot vrede en welstand te komen. Deze leider zal verschijnen in de periode voorafgaand aan het duizendjarige rijk. Hij is de tegenstander van God en een vijand van de mensen.

  Like

 7. @edwin vissers??? Draak ?..? que?

  FF voor de goede orde, in de bijbel komt nergens een draak voor, draken behoren tot de Germaanse cultuur, en de Chinees heeft deze overgenomen van de Germanen. De gele chinees is afkomstig uit het zuiden van Azie en kwam 3000 jaar geleden het huidige China binnen, waar men deels mengde met blanken. Dat is waarom er Chinezen en blanken zijn die op elkaarlijken behalve dat ze een verschil in teint hebben.

  Het beest uit de bijbel met nummer 666 is de Jood in het geheel, de Thora volgers. Zes miljoen is een 6 en zes nullen….twee van de drie zesjes heb je er dus al. Blijven ze al een eeuw ofzo mee gooien….zoals iemand die ik ooit kende en totaal crimineel was zichzelf steevast voorstelde als “eerlijke mens”…..
  Geld is hun middel en leugen doorspekt met flarden waarheden hun middel, zodat de redelijke en eerlijke mens in twijfel is over wat gezegd is en uit die positie geen tegen actie onderneemt.

  En dat is onze zwakte, redelijkheid, niet willen reageren voordat men weet waar het overgaat, opdat onrecht niet word gedaan. Dat is de zwakte van de blanke mens, van de Kelt, van de Germaan. Daarom kan het rijk van de leugenaars bestaan, omdat we ze door twijfel niet ophangen, aan de hooivork prikken of anderzijds ruimen. daarom kunnen lieden als Rutte en Halsema blijven ademen terwijl hun rechten daarop al jaren voorheen door manipulatie en bedrog verspeeld zijn….

  Heel die duivel, dat beest, dat is het tuig uit de zuidkant van de middelandse zee, Koran en Thorah superioriteit predikende Arabieren. Joden zijn ook Arabieren.Maar gooi al die religie en doemvoorspellingen eens gewoon aan de kant. Wat zie je dan?

  Nou, dat is zoals het is, bevalt het niet, doe er iets aan. Zelf, want “hun” en “zij” komen niet op jou feestje. Voor oplossingen zie het eigen brein en het eigen hart.

  ….en fuck al die reli shit uit het midden oosten, gooi die bijbels in de plee, rol je vis in de bladzijden van de Koran. Het is hun reli waanzin die ons leven bepaald, en wij laten het gebeuren.
  In dit decennium ligt de toekomst van voortbestaan van zowel het blanke ras als het gele, van een wereld waarin mensen ontdekkende en liefhebbende mens mogen zijn of tot een beest worden gemaakt. Islam en Jodendom zijn de anti mens sekten die leven vernietigen en leeg zuigen. Het past in Europa niet. Om te passen moet Europa ophouden te bestaan, moeten wij worden geruimd. Wel, het is al bezig.

  Like

 8. @Duchesne, ”FF voor de goede orde, in de bijbel komt nergens een draak voor,”

  OUCH! (dit gaat pijn doen)

  Revelation 12:3 King James Version (KJV)
  3 And there appeared another wonder in heaven; and behold a great red dragon, having seven heads and ten horns, and seven crowns upon his heads.

  Openbaring 12:3 BasisBijbel (BB)
  3 Er was nog iets in de hemel te zien: een grote rode draak met zeven koppen en tien horens. Op elke kop had hij een kroon.

  Duchesne, je reacties vind ik leuk om te lezen, maar van bijbelkennis heb je niet genoeg Hollandse kaas gegeten!

  Openbaring 12:9 BasisBijbel (BB)
  9 De grote draak werd op de aarde gegooid. Hij is de oude slang en wordt ook wel de duivel of de satan genoemd. Hij is het die de mensen ongehoorzaam maakt aan God. Hij werd samen met zijn engelen op de aarde gegooid.

  Revelation 12:9 King James Version (KJV)
  9 And the great dragon was cast out, that old serpent, called the Devil, and Satan, which deceiveth the whole world: he was cast out into the earth, and his angels were cast out with him.

  Gelukkig ken ik alle draken teksten dus is het een kleine moeite die hier voor je op te schrijven:
  Isaiah 27:1 King James Version (KJV)
  27 In that day the Lord with his sore and great and strong sword shall punish leviathan the piercing serpent, even leviathan that crooked serpent; and he shall slay the dragon that is in the sea.

  Psalm 74:13 King James Version (KJV)
  13 Thou didst divide the sea by thy strength: thou brakest the heads of the dragons in the waters.

  En in Job41 praat God hoe geweldig die draak nu eenmaal is. maar God is uiteraard nog geweldiger in de overetreffende trap!
  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Job+41&version=BB

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s