Nieuw

Vrouw zwaargewond bij steekpartij in Groene Hart Ziekenhuis – Dader niet blank anders zou dat wel gemeld worden

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Een man heeft vrijdagmiddag een vrouw neergestoken in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. De 36-jarige vrouw uit Haastrecht raakte zwaargewond, meldt de politie.

De man en de vrouw hadden een afspraak in de polikliniek dermatologie. Rond 14.00 uur ontstond er een ruzie tussen de man en de vrouw waarbij de vrouw gewond raakte. ‘Ze wist zich uiteindelijk in het toilet op te sluiten’, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis. Daar belde de vrouw de politie.

Omroep West >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Vrouw zwaargewond bij steekpartij in Groene Hart Ziekenhuis – Dader niet blank anders zou dat wel gemeld worden

 1. Ik vermoed dat de dader bezeten was. Een min of meer chronische rode waas voor de ogen. In bepaalde Afrikaanse regio’s leggen ze zulke demonen aan een ketting. Relationele sfeer of niet doet er puntje bij paaltje niet toe. De vrouw was dusdanig ernstig beschadigd dat ze in het ziekenhuis waar het gebeurde niet eens geholpen kon worden! De polikliniek moest dicht ten gunste van politie-onderzoek. Weet je, laat die ketting maar zitten; laat ook dit stuk vlees maar wegrotten in een dwangbuis. Op het plein van Gouda staat een aardig en monumentaal gebouw met de aanwezigheid van een kerker met dikke muren, zodat het winkelend en terrasje pikkend publiek er verder geen last van hoeft te hebben.

  Like

 2. Er zal vast een vogel, (duif, meeuw, mus, koolmees, vink of uil) hem infgefluisterd hebben dat hij die vrouw moest steken om de wereld te redden.

  Like

 3. koddebeier // augustus 24, 2019 om 17:19 //

  Hetgeen op de foto’s te zien is !! Het linkse krantenkrapuul is er wel altijd snel bij om de blanke Nederlander door het slijk te halen.!

  Like

 4. tim pietersen // augustus 25, 2019 om 10:47 //

  dan is die kinderverkrachter in assen ook een allochtoon

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s