Nieuw

Vrachtwagen-bloedbad op de Breitscheidplatz: nieuwe video opgedoken – “Het roept nieuwe vragen op”

Screenshot YouTube

Onze tweet van de dag komt van de RBB: “Exclusief: De rbb en de #Amri onderzoekscommissie hebben een nog niet eerder gepubliceerde video van de plaats delict van de Breitscheidplatz. Het roept nieuwe vragen op.”

De video toont een verwarrende scene. Een half dozijn mensen gaan naar de truck, seconden na de moord. Een mannelijke persoon is bijzonder opvallend”, schrijft de RBB op Twitter:

Maakt de Duitse regering zich zorgen dat er meer achtergrondinformatie bekend zal worden?
Volgens de officier van justitie heeft de recherche nog niet gezorgd voor de technische verwerking van de opnames, omdat de opnamekwaliteit te slecht is en de technische verwerking moeilijk is. Ook verwachtte men van een dergelijke handeling “geen essentiële procedureel relevante bevindingen of onderzoeksbenaderingen”.

De onderzoekscommissie ziet dit duidelijk anders, de RBB twittert verder: “Konstantin von Notz en andere commissieleden hebben 1,5 jaar op deze video gewacht . We hebben de indruk dat de autoriteiten proberen zo min mogelijk stenen om te draaien, omdat men zich zorgen maakt over wat daaronder te vinden is”.

Ook andere leden van de onderzoekscommissie hebben in de achtergronddiscussies met Philosophia Perennis soortgelijke standpunten naar voren gebracht. Men had de indruk dat de federale regering een bijzondere inspanning deed om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk feiten en achtergrondinformatie over de terroristische daad op tafel kwamen.

“Wij hebben de indruk dat de onderzoekende autoriteiten proberen zo min mogelijk stenen om te draaien, omdat ze zich zorgen maken over wat er onder te vinden is.”

De tot dan toe onbekende beelden zijn waarschijnlijk privé opgenomen met een mobiele telefoon vanaf het Bikinihaus (hotel, winkelcentrum, restaurants) tegenover de Breitscheidplatz.

Zij leggen de plaats delict op 19 december 2016 vast, op het moment dat de vrachtwagen van de moslim Amri op de kerstmarkt tot stilstand kwam.

De bestsellerauteur Stefan Schubert, die verschillende boeken over de moordaanslag heeft geschreven, zegt:

“De #BKA [Duitse federale recherchedienst] heeft de filmopnames niet geëvalueerd??? De ernstigste islamitische terroristische aanslag op Duits grondgebied en de BKA heeft deze video niet geëvalueerd??

Zijn er andere daders van de Berlijnse IS-cel op de video te zien? Zou een evaluatie de bewering van één dader van de Duitse regering onmiddellijk als een leugen aan het licht hebben gebracht?”

Bron:
LKW-Massaker vom Breitscheidplatz: Neues Video aufgetaucht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Vrachtwagen-bloedbad op de Breitscheidplatz: nieuwe video opgedoken – “Het roept nieuwe vragen op”

 1. False flag aanslag?

  Liked by 2 people

 2. Antiislam // augustus 24, 2019 om 08:46 //

  Merkel Macron twee gehate psychopaten die samen Europa verwoestte natuurlijk willen ze dit soort zaken stil houden.

  Liked by 2 people

 3. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 09:49 //

  Adriaan
  Waar komt deze intelligente opmerking vandaan?

  Like

 4. Dagroosje // augustus 24, 2019 om 09:50 //

  “intelligente” bedoelde ik tussen aanhalingstekens.

  Like

 5. Helemaal mee eens! Merkel én Macron, maken de dienst uit in Brussels Europa. En dan zijn we echt aan de volgers van de pedofiel Mohammed, overgeleverd!!!

  Like

 6. noch god noch gebod // augustus 27, 2019 om 19:19 //

  Adriaan, volledig met je eens.
  Bovendien zijn de meeste, om niet te zeggen, alle terreuraanslagen false flags, in combinatie met mind control en crisis actors.
  Terreur is dagelijkse kost voor de sheeple die aldus bereid zijn om hun vrijheid op te geven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s