Nieuw

Video: Albanië sloopt het restaurant van de ‘Gladiator’

Mihal Kokëdhima, lokaal bekend als de ‘Gladiator’ haalde het internationale nieuws na een waanzinnige actie waarbij hij kilometerslang meereed op de motorkap van de Spaanse telecom-oligarch Eugenio Galdón.

De politie arresteerde herbergier Mihalj Kokedim nadat hij Spaanse toeristen en twee inwoners aanviel. De autoriteiten onderzochten vervolgens ook zijn restaurant. Ze ontdekten dat de cateraar geen exploitatievergunning had en drie jaar lang geen belasting had betaald.

De autoriteiten stuurden vervolgens bulldozers naar Porto Palermo, een populair vakantieoord in Zuid-Albanië, dat het restaurant zonder aarzeling heeft gesloopt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Video: Albanië sloopt het restaurant van de ‘Gladiator’

  1. Hopelijk kennen ze daar nog de doodstraf. Maar zal ook daar wel helaas zijn afgeschaft.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s