Nieuw

Sharia in Duitsland: Turken mishandelen Duitsers wegens “vrouw in rok”

In het kalifaat Duisburg heeft de geïmporteerde Sharia-politie op dit moment alle handen vol aan de sharia, omdat het in Duitsland “klimaatzomer” is. Nog niet alle boerkaloze inheemse vrouwen en meisjes, en eveneens 87 procent van alle Duitsers hebben begrepen dat de islam letterlijk “onderwerping” betekent – en niet vrede, zoals zo vaak door de mainstream wordt verspreid.

Op dinsdagavond rond 20.00 uur was er in Duisburg-Hochfeld een “gevecht tussen twee groepen”, zoals de BILD eufemistisch en mysterieus bericht. De reden: een naar verluidt te korte rok van een 50-jarige Duitse en enkele “culturele meningsverschillen”, in het bolwerk van de Merkel-omvolkingsdoctrine.

Een halve roklengte afstand
De ongelovige rokdraagster werd door een vreemdeling in het Rheinpark op haar kleding aangesproken. “De vrijzinnige kledingstijl van de 50-jarige stuitte op onbegrip bij een 20-jarige”, meldt een politiewoordvoerster van Duisburg: “Deze vond de rok van de Duisburgse te kort, waarom ze haar benen zo moest presenteren, zo luidt de verklaring van getuigen”. Volgens de getuigen werd de vrouw grondig geïnspecteerd en beledigd.

Volgens de politie had de vrouw zich vervolgens bij haar vrienden “luidkeels” afgevraagd waarom in de andere groep de “vrouwen en mannen apart zitten”. De modebewuste discussie eindigde vervolgens – zoals zo vaak in het kleurrijke Noordrijn-Westfalen (NRW) – in een vechtpartij, met als resultaat een 24-jarig Duits slachtoffer/mode-slachtoffer, de schouder werd tijdens de aanval van de “gelovigen” uit de kom gewricht, en meerdere andere verwonde Duitsers.

Volgens een NRW- politiewoordvoerster zijn alle leden van de aangevallen groep Duitsers, dat wil zeggen biologische Duitsers. In de aanvallende groep is één persoon een “Duisburger” (van Turkse afkomst), de anderen zijn “Duitsers van Turkse afkomst met een migratieachtergrond”.

“Het wederzijdse onbegrip over de culturele verschillen laaide op tot een gevecht”, zegt politiewoordvoerster Jacqueline Grahl. In totaal waren zes tot acht personen bij het geschil betrokken. De politie moet nu nagaan wie er bij het gevecht direct betrokken was en in welke vorm, en wie slechts getuige was. Het onderzoek naar beledigingen en “betrokkenheid bij een vechtpartij is momenteel aan de gang”.

En wat nu?
Volgens berichten zal een “brede alliantie” van islamitische verenigingen, reddings-NGO’s, Antifa, kerken, vakbonden, oude partijen, het Zwarte Blok en moslims binnenkort in het Rheinpark demonstreren tegen de omvolking-verzettende culturele schande en de “rechts populistische” provocatie van de ongelovigen.

Bron:
Scharia Duisburg: Türken prügeln Deutsche wegen „Frau im Rock“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Sharia in Duitsland: Turken mishandelen Duitsers wegens “vrouw in rok”

 1. Dat het klimaat opwarmt schijn toch niet bij iedereen goed te vallen. Je krijgt er hallucinaties van waardoor je gaat denken dat jij het voor het zeggen hebt in het huis van iemand anders.

  Like

 2. Truth Squad on Red-Green Axis: Frank Gaffney – 23/08/2019

  Like

 3. Het culturele verschil laait op tot een gevecht.,?
  Terecht, ..p
  Duitsland is Duitsland.
  Frankrijk is Frankrijk!
  België is België!
  Ïtalië is Italiè!
  Nederland is Nederland!!
  En zover.
  Soevereine naties zijn souvereine naties…ondanks de opmerking van zerogueen M dat nederlanders geen natie zijn, fuck that remark of of a beetje dom ,,,wijf..

  Like

 4. Banbuster // augustus 24, 2019 om 11:55 //

  En oplossing is zo simpel.Binnen de wet voor NL. Bied de koran aan de civiele rechter ter toetsing aan de wet op haatdragende en geweld oproepende geschriften. Wordt afgekeurd. verbied daarop de islam en registreer de islam als een terroristische organisatie- wat het is.
  Sloop minarettes-en moskeetjes.Doe het landelijk binnen 24 uur.
  Kap uitering van moslims zonder werk.

  Uit EU; grenzen dicht en bewaakt; gulden terug.

  bekijk de eindeloze stroom die NL verlaat en naar DE gaat.
  Probleem opgelost–voor NL

  Tijd voor gelul is voorbij; een tumor moet je eruit snijden.

  Like

 5. Was er al niet zoiets als dat het rechterlijk systeem politieke besluiten niet zou mogen toetsen aan de wet? Of .. ben ik abuis?

  Like

 6. @Greengo, nee je ben niet abuis. De wet alsmede rechterlijke uitspraken gelden alleen voor ons, niet voor de overheid.

  Like

 7. joepiedepoepie // augustus 24, 2019 om 17:42 //

  @Banbuster
  Doe dat dan ook meteen voor de Talmoed! Dat is WER-KE-LIJK het méést walgelijke boek dat ik ooit in mijn leven heb gelezen.

  Like

 8. Vieze grafturk.

  Like

 9. @Banbuster, redelijk beschaafde oplossingen die je daar aandraagt, maar helaas Nederland is nog steeds druk met de Minder, minder, minder uitspraken van Geert Wilders.

  Like

 10. Vandaar dat die braadworst van een merkelina altijd in een broek loopt, alhoewel wie wil nu op die braadworst kruipen.
  En verder ben ik het geheel met @Banbuster eens!

  Like

 11. @Peetje, oftewel, Berlusconi (en die heeft er kijk op) zei het al: Angela Merkel beschikt over een ‘onneukbare dikke kont
  https://www.nrc.nl/nieuws/2011/09/16/waar-of-niet-waar-uitspraak-over-merkels-kont-komt-ongelegen-a1452794

  Like

 12. @Krots Ja, het Openbare Ministerie geeft dus € 500.000,- uit voor een kans van 50% om iemand veroordeeld te krijgen voor een maximum boete ad € 5.000,-.

  Ik snap die BTW-verhogingen en andere belastingverhogingen nu opeens een stuk beter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s