Nieuw

Okay – Je moet kiezen: Westerse Vrijheid of Iraanse hoofddoekjes

Westerse Vrijheid:

foto slechts ter illustratie

Iraanse hoofddoekjes:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Okay – Je moet kiezen: Westerse Vrijheid of Iraanse hoofddoekjes

 1. vangie1206j // augustus 23, 2019 om 17:26 //

  Ik prefereer toch de bovenste foto. 😁

  Like

 2. blackpeat // augustus 23, 2019 om 17:39 //

  Piranjaha, is dit cynische humor? Afgaande op die foto’s, kies ik er voor om niets te kiezen.
  Het lijkt het Nederlandse politieke bedrijf wel. Ongeacht wie je kiest, het enigste wat je er mee bereikt is dat je op het systeem gestemd hebt. Als je echter een pistool op mijn slaap zou zetten, dan stem ik op de onderste foto. Spreekt toch iets meer beschaving uit. Hier liepen de dames in jaren 50 en 60 ook wel eens met zo’n doekje om hun haar niet te laten verwaaien.

  Like

 3. Mijn ma had d’r krulspelden eronder en kon op deze wijze toch even naar de kruidenier.

  Like

 4. Alsof er geen ‘midden’ is. Het ‘midden’ is ‘weg’.

  Ex-Muslim, LGBTQ, Defiant

  Like

 5. blackpeat // augustus 23, 2019 om 23:27 //

  Interessante opgemerkt, alsof er geen “midden” is. We hebben inderdaad ook geen “middenstand” meer, door regelgeving en bureaucratie de nek opgedraaid. De bakker, slager, kruidenier etc, etc allemaal geannexeerd door de groot grutters waarbij, dankzij corrupte politiek, vooral een Appie Heijn veel te veel macht heeft gekregen. De schaapjes zijn voor hun boodschappen totaal afhankelijk aan de gefabriceerde rotzooi die ze aanbieden. De nog bestaande “middenstand”, allemaal mensen die geen “roots” in dit land hebben, en het merendeel ook nog eens over “dubbele paspoorten” beschikt. Daar schijnen totaal andere regels voor te gelden, v.w.b. vakbekwaamheid, hygiëne, etc,etc. ooit noemde men dat “positieve discriminatie” wat gewoon betekent dat de “autochtone bevolking ” dus gediscrimineerd wordt. Ja geld inbreng is natuurlijk geen probleem, de Turkse en Marokkaanse maffia moet het ergens witwassen. 20 belwinkels op rij in een winkelstraat viel toch iets te veel op. Ja en dan kunnen we wel roepen dat we die gasten (inderdaad het merendeel is natuurlijk moslim) het land uit moeten trappen, ik zou liever beginnen met trappen naar hen die dit mogelijk gemaakt hebben. Zonder “bescherm heren” en crimineel geld is het snel einde oefening. Het “midden” is moedwillig vermoord, om ons onderling tegen elkaar op te zetten. Rechts / links zijn achterhaalde begrippen, allemaal bedacht om mensen in “hokjes” te laten denken en de tegenstellingen zo groot mogelijk te maken. Verdeel het volk en heers. Evolutie? Sinds de Romeinen is er alleen maar “devolutie”.

  Like

 6. @blackpeat

  ‘Het “midden” is moedwillig vermoord, om ons onderling tegen elkaar op te zetten.’

  Nadat men ons, de burgerij, door middel van deze strategie eerst uit elkaar heeft gedreven.
  Tegelijkertijd werden de kosten van het levensonderhoud dusdanig opgevoerd dat het voor de meeste gezinnen niet langer een keuze was om beiden te gaan werken, maar een ‘must’ om als gezin voldoende kapitaalkrachtig te kunnen zijn. Het forensisch systeem (… Greta !!! …) deed z’n intrede. Daar sloten de snelle, weliswaar onpersoonlijke, supermarkten; de magnetron en de afhaalservice naadloos bij aan. Flatgebouwen en mega-lange straten zorgden verder voor het doorbreken van welke sociale cohesie dan ook. Individualisme en zelfontplooiing stonden hoog op de kaart. ‘Vrijheid Blijheid’. En nu wordt zichtbaar waartoe bepaalde ontwikkelingen kunnen leiden ….

  Ik sluit me volkomen aan bij je verhaal. Duidelijk & herkenbaar tegelijkertijd.

  Indeed:

  ‘Niet iedere ontwikkeling is vooruitgang.’

  Like

 7. Met de vrouwen op de bovenste foto, zou ik met niemand kunnen of willen samenleven.
  Dus doe mij dan maar een van die 3 dames op de 2de foto, vanaf de rechterkant.
  Alhoewel ik nu al weet na hun kledingkeuze te hebben gezien, dat ik zo’n vrouwtje hoogstwaarschijnlijk toch niet kan onderhouden, naar hun behoeftes.

  Uiteraard wel op sexgebied, want ik heb bepaalde genen wel op de juiste plek zitten. 😁

  Like

 8. @Fubar

  Dit filmpje zou imo eigenlijk op zich zelf staand in de reeks video’s mogen opgenomen worden…
  Ik sleep ‘m ook even hiernaartoe want van essentiële informatieve waarde, denk ik.

  Ted Cruz – Zionist – Chanteur !!! Wat een walgelijke kerel.
  De onder hangende reacties spreken boekdelen…

  Hezbollah Defends Christians from ISIS and FSA Terror Gangs – 01/05/2015

  Like

 9. Best apart, dat een stel mongolen van een inteelt sekte mijn leven even gaan bepalen, verraders incluis….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s