Nieuw

Okay – Je moet kiezen II : Wie zijn er meer Europees ?

Luigi Di Maio en Matteo Salvini:

Of deze twee Syrische vluchtelingkindjes:

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

33 Comments on Okay – Je moet kiezen II : Wie zijn er meer Europees ?

 1. Dit lijkt me een strikvraag. 😉

  We gaan het even aan Masaman vragen; kijken wat hij ervan vindt.
  Wilde ‘m eigenlijk niet plaatsen want ik vond die andere video over die blauw-ogende Sheddar Man veel leuker, maar … nu moet het dan toch maar ten gunste van de herkenning en het belichten van alle mogelijke opties.

  Are the Europeans 1 Race? The Genetic Evidence – 16/08/2019

  Like

 2. Genetics is al dat van impotantie is.
  Blanken voor blank, en dat mag gezien genetische importantie en tegen uitroeing van blanken.
  Genocide op blanke mensen is strafbaar.

  Like

 3. blackpeat // augustus 24, 2019 om 00:18 //

  Hahahaha, net zo’n strikvraag als de vorige. Zonder het filmpje van Greengo te hebben gekeken zeg ik, totaal uit de lucht gegrepen, er is geen éénduidend Europees ras. Van oorsprong is het overigens Indo-Europees ras, en dat is veelzeggend. We zijn een bij elkaar geraapt zootje, die overal vandaan kwamen drossen, En wat zich op een bepaald moment vanwege de zelfde gebruiken, waarden en normen in stammen ging verenigen, die noemden we Kelten en Germanen. Ja het merendeel blond/rossig met blauw/groene ogen, dat kan natuurlijk ook ontstaan zijn door het vermengen van genen. Net als bij deel 1 kies ik alleen met een pistool op mijn slaap, en dan wederom voor de onderste foto. Al was het maar vanwege de onschuld die ze uitstralen, en de verwantschap die ik daar bij voel. (Dat ventje, of ik naar een hele, hele, hele oude foto van mijzelf kijk)) Of ze Europees zijn of niet zal me aan mijn reet roesten. Die twee ongure maffia types zou ik met een boogje omheen lopen. Ben ik nu een geclassificeerd racist, of onderscheid ik gewoon “goed en kwaad” iets te zwart/wit?

  Like

 4. Mooi. 🙂 🙂

  Eén ding mogen we, denk ik, wel concluderen en dat is dat het Europese ‘Ras’ niet aan elkaar hangt door inteelt, hetgeen wellicht ook iets blootgeeft omtrent het gemiddelde IQ van de gemiddelde Europeaan.

  Like

 5. We zijn blond met blauwe ogen, de rest heeft in principe een niet-Europese afwijking.

  Dat betekent niet dat ze allemaal gelijk tegen de muur moeten, maar als je die ras-realiteit niet erkent, dan verwar je de rassenoorlog die tegen ons gevoerd wordt waarschijnlijk met het onzinnige narratief van een godsdienstoorlog.

  Let wel; de godsdiensten die op onze grond met elkaar in gevecht zijn, zijn allen Abrahamitische-Middenoosters-zandbak-religies.

  In principe een pot nat, en niet van ons.

  Spanje, en in mindere mate Italië, is jarenlang bezet geweest door de judeo-Moren.

  Europeanen, Joden, moslims en de erfenis van het islamitische Spanje – Deel 1: De Joodse rol bij de Moorse invasie en bezetting
  https://fenixx.org/2018/07/25/europeanen-joden-moslims-en-de-erfenis-van-het-islamitische-spanje-deel-1-de-joodse-rol-in-de-moorse-invasie-en-bezetting/

  900 jaar bezetting gaat in je DNA zitten. Evenzeer zo in Italië.

  Daar kwamen de Oosterlingen met de koran in de hand, bij ons kwamen ze met de bijbel in de hand. En denk niet dat wij ons vreedzaam overgaven aan die ons vreemde ideologie.

  Het zijn beide Europa-vreemde religies die alleen tot doel hadden ons te onderwerpen. Wij hebben ons lang verzet.

  De kerkelijke smeerlap Bonifatius kwam met een zwaard in de ene hand en een bijbel in de andere:

  En hij hakte onze meest heilige boom om:

  “Om de overmacht van christenen en het Frankische gezag te bewijzen, hakte Bonifatius volgens Willibalds hagiografie in 723 de heilige Donareik om.”

  We hadden hem toen al moeten brandstapelen, maar wij hadden een hogere moraal en deden dat niet. Tot hij het te bont maakte en zijn hoofd verloor in Dokkum.

  Ik heb me regelmatig verzet tegen de term ‘Judeo-Christendom’, maar er schuilt meer waarheid in dan ik besefte. Het is van eenzelfde laken een pak, net als Islam. Het zijn ons vijandige woestijnreligies.

  En na Dokkum duurde het nog lang voor dat christentuig de rest van onze landen veroverde:

  Liked by 1 persoon

 6. Het zijn trouwens geen strikvragen van mijn collega. Ze zijn alleen bedoeld om je na te laten denken (denk ik).

  Dingen waar je normaal niet over nadenkt, een beetje out-of-the-box.

  Belangrijk voor onze positie-bepaling wat we nou eigenlijk willen verdedigen. Wil je dikke naakte wijven met hun tits-out op straat en Gay-parades? Zoals in de laatste dagen van het Romeinse Rijk?

  De PVV-Israel-lobby roept ongeveer dagelijks op Iran te Nuken vanwege hun hoofddoekjes, terwijl het de totale LGBT-degeneratie in ons land verdedigt.

  Wat een Joodse insteek is om ons ten val te brengen, maar christendom en islam zijn niet minder schadelijk.

  Like

 7. Salvini en de meeste Italianen hebben Ottomaanse en of Moorse genen. Hoe hard hebben de Ottomanen niet op Italie en de Balkan ingebeukt. Tot aan Wenen toe zijn ze gekomen en de vrouwtjes van de bezette landen die lieten ze echt niet in hun waarde.

  Maar Salvini maakt zich net als ik meer zorgen om de uitroeing van het blanke volk, dan de meeste 100% blanken zelf.
  Luigi Di Maio zal ongetwijfeld dezelfde soort genen als Salvini hebben. Maar als ik moest kiezen kies ik voor Salvini.

  Liked by 1 persoon

 8. Het waren de Noorderlingen die de Ottomanen bij Wenen stopten.

  Nauwelijks gekerstende Germanen, Polen, Litouwers.

  De katholieken interesseerde het niet, die waren onderling aan het knokken.

  Het waren diezelfde ongekerstende Noordelingen die daarvoor de Mongoolse horden stopten, niet het opgelegde christendom.

  Like

 9. We focussen ons op de verkeerde zaken.

  Islam, Christendom, Judaïsme.

  Het is allemaal pedofiele zandbakkerij uit de klauwen van dezelfde duivel.

  Like

 10. Eigen volk eerst // augustus 24, 2019 om 15:54 //

  Wat een idiote vraag. Syriërs zijn geen Europeanen en zullen het nooit worden.

  Like

 11. blackpeat // augustus 24, 2019 om 22:25 //

  Eigen volk eerst, waar moet iemand aan voldoen in jou ogen om wel Europeaan te kunnen worden? Die 2 Arabisch uitziende maffia boeven van de bovenste foto is het blijkbaar ook gelukt? Mijn auto/apk monteur is Syriër van Armeense afkomst, zijn vrouw is een Syrische christen. Ze leven hier al ruim 20 jaar, zijn behoorlijk ingeburgerd en werken hard. Heb al meerder hele goede gesprekken met de man gehad, in tegenstelling tot de meeste blanke Nederlanders weet hij donders goed hoe de hazen lopen in het politieke wereld toneel. Dat iedere oorlog in het midden-oosten geïnitialiseerd word door de olie en banken kartels, waar de zionisten aan de touwtjes trekken. Dat onze “Amerikaanse vrienden” niets anders dan terroristen zijn, die in opdracht van die zelfde zionisten overal dood en verderf zaaien onder burger bevolkingen, die net als wij hier ook geen enkele invloed hebben op wat de zichzelf boven hen gestelde elite allemaal uitvreet. Overigens heeft dictator Assad het beter voor met zijn eigen volk dan het psychopaten tuig in Europa, die wij zogenaamd “democratisch” gekozen zouden hebben. Greengo stelt dat het Europees ras dus in ieder geval niet van inteelt aan elkaar hangt, wat dan weer goed voor het gemiddelde IQ zou moeten zijn? Gezien sommige reacties die ik op dit blog tegenkom, het totaal ongefundeerde geloof in welke politieke stroming dan ook, het nog steeds sterk aanwezige ongefundeerde geloof in een niet bewezen bestaande woestijn god. Dat doet mij daar toch sterk aan twijfelen.
  Fubar, ik kan mij behoorlijk vinden in je reacties op deze topic. Vooral met de laatste denk ik dat je precies de vinger op de zere plek legt. “Islam, Christendom, Judaïsme.
  Het is allemaal pedofiele zandbakkerij uit de klauwen van dezelfde duivel.”
  En die duivel(s) huizen in het vaticaan, één van de gevaarlijkste instituten ter wereld. Waarbij islam en judaïsme de meest gevaarlijk zijn, beiden zijn uit op wereld dominantie en zien ongelovigen als hun slaven.
  Voor mijn part heb je een groene huidskleur, mag je zelfs in een woestijn god geloven, zolang je die shit wel binnen je voordeur houdt. Want dat is nu precies het echte probleem, ze houden ons voor dat Nederland en west Europa seculier is. En dat is het duidelijk niet, politieke partijen die hun christelijke overtuigingen de rest van het land op willen dringen, zelfs in de rechtbank worden we er mee geconfronteerd. Religiën, en zeker die een woestijn god aanhangen, horen niet thuis in de openbare ruimte van een modern Europa. Nog dat ze ook maar enige invloed zouden mogen hebben in bestuurlijke of politieke beslissingen. Zolang artikel 6 niet uit de grondwet gehaald wordt, blijven we met een levensgroot probleem zitten. Dat artikel voorkomt juist dat we echt een seculiere samenleving zouden worden, en kan de islam hier uitgroeien tot de meest dominante religie. Met alle gevolgen van dien.

  Like

 12. Indo-Europeanen;
  India; Polytheïsme; Paganisme.

  Hypothese: Stel ….

  Stel dat het verhaal omtrent Noach en de zondvloed waar zou zijn (er zijn ondertussen geografische onderzoeken en bevindingen die het e.e.a. zouden kunnen staven); Welke objecten gebouwd vóór de zondvloed, welke langer duurde dan drie dagen gebaseerd op – Bijbelse – berekeningen, zouden dan standhouden? Onder andere misschien de gigantische uit rots uitgehouwen Indiase tempels met daarop ontelbare ornamenten en ‘fantasierijke’ creaturen van welke afmeting dan ook; inclusief extreem nauwe gangenstelsels waarvan men – heden ten dage – de functie niet goed kan plaatsen; de vele erotische figuren; rituelen en de in rots uitgebeelde seksualiteit tot en met bestialiteit en de verering van dat alles.
  *Er zijn nog vele tempels meer dan in India alleen waarbij het vooral opvalt dat alles gigantisch groots is opgezet; inclusief doorgangen en traptreden en sleuven vanuit plateaus waar men zo vertellen de verhalen mensen offerde aan ‘de Goden’.

  Stel dat er ‘reuzen’ – Nephilims? – hebben geleefd op Aarde. Stel dat het waar is dat er overblijfselen van hen zijn gevonden in de tijd en toen niemand mee keek en deze nu ergens achter slot en grendel bewaard liggen en waar men vandaag de dag DNA testen etc op kan loslaten? Er wordt gezegd, vanuit joodse bron, dat bepaalde joden toegang hebben tot een IQ van 1000 (duizend). (?!)

  Stel dat nadat de Aarde weer droog lag en de familie van Noach zich voortplantte en de wereld ging bevolken en er onafhankelijke clans / nomadenstammen ontstonden; zou een deel van dezen dan niet op een dag geconfronteerd kunnen worden met overblijfselen van vóór die zondvloed, verspreid liggend over de Aarde in allerlei streken, aangezien de Wereld reeds bevolkt was, volgens dat verhaal ..

  Stel dat de verhalen zijn vergeten uit de tijd van Noach en de dagen ervoor en de reden voor de zondvloed, of wanneer er nog wel verhalen zijn, maar die eerder of wenselijker overeenkomen met hetgeen men aantreft, zou het dan niet voor de hand liggen dat bepaalde spiritualiteit en bepaalde rituelen – opnieuw of naar eigen (sjamanistische) inzichten – werden/worden gepraktiseerd?

  Iedere Tribe kent z’n eigen rituele gebruiken, welke bij tijden werden uit- of ingewisseld door contacten met andere stammen.

  Ikzelf ben ervan overtuigd dat de Illuminatie – de octopus met duizend armen – zich welzeker bezighoudt met een bepaalde vorm van ‘religie’ / ‘spiritualiteit’. De vraag is welke en waar komt het vandaan. Daarop is op Fenixx al een paar keer het antwoord gekomen. Ik voor mezelf heb nog heel wat uit te zoeken op dit gebied. Inhoudelijk. Zodat ik voor mezelf tot de antwoorden kan komen waarnaar ik zoek.

  What on Earth Happened to the Aryans? – 21/08/2019

  Like

 13. @Greengo, ik hoop voor je dat je je antwoorden gaat vinden, die je zoekt.
  Over de illuminatie gesproken. Een hoop mensen zeggen dat ze, ‘de illuminatie’ je altijd de waarheid moeten en gaan laten zien. Het liefst in het volle zicht natuurlijk (Georgia Guide Stones)
  Op TV, kranten, films, muziekvideos, series, boeken, tijdschriften, noem maar op.
  Alleen kun je de waarheid eruit halen / filteren. Dat is de vraag.
  Ik zie een hele hoop ‘waarheid’ in I, Pet Goat 2, maar jij kan er misschien alleen maar krankzinnigheid inzien.

  Like

 14. Is het wellicht haalbaar om een stuk land af te dwingen via het mensenrechtenorgaan, ter grote van een beetje behoorlijk (schier)eiland waar slechts de Europeanen die het ‘allemaal begrijpen’ en geen enkele verbintenis hebben met welk geloofssysteem (inclusief buitenaardse wezens; platte aarde; chemtrails) en/of welke doctrine dan ook, kunnen samenleven? Ik denk dat, gezien het grote aantal afvallers, een beetje behoorlijk eiland wel voldoende zal zijn en met het oog op het volume van deze categorie is dit misschien realistischer dan een poging te ondernemen om Europa schoon te vegen van alles wat indruist tegen deze doctrine. Ik alvast, weet ik en geef ik toe, kan niet mee naar zulk een (schier)eiland; ondanks mijn liefde voor bomen.

  Liked by 1 persoon

 15. @blackpeat

  ‘Greengo stelt dat het Europees ras dus in ieder geval niet van inteelt aan elkaar hangt, wat dan weer goed voor het gemiddelde IQ zou moeten zijn?’

  Voor wat betreft IQ slechts vergeleken met andere continenten waarvan er een aantal lagere, maar een aantal ook hogere IQ waarden kunnen registreren. Voor wat betreft de gemiddelde 100 punten welke in onze regio gestandaardiseerd is, heb ikzelf geen hoge pet. Wanneer dit gemiddelde in werkelijkheid lager zou liggen, zou ik een van de laatsten zijn die zich hierover zou verwonderen.

  Interessante materie: Meervoudige Intelligentie. Eye-opener voor degenen die hiermee niet bekend zijn.

  Like

 16. Zonet gevonden op een ander draadje van Fenixx.

  Jezus was not a jew! (tekst – plaatjes – tekst)
  https://www.bitchute.com/video/talnpmAeFDLi/

  Like

 17. Mijn kopij ligt w.s. in het spamfilter … bevat een link naar bitchute. BvD voor het ophalen en wanneer mogelijk.

  Like

 18. joepiedepoepie // augustus 25, 2019 om 17:02 //

  @ALLEN!!!!

  Are the Europeans 1 Race? The Genetic Evidence

  in één woord: NEE

  Europa is van oudsher bewoond door verschillende volkeren: Kelten, Noren, Italianen, Grieken. Ariërs, Teutonen, Anglosaksen en Slaven. Daarvan zijn een aantal blank met blonde haren en blauwe ogen en een aantal anders getint. DIT IS DIVERSITEIT! (Niet te verwarren met de “diversiteit” die ons tegenwoordig wordt OPGEDRONGEN!!)

  Denkt u ECHT dat emigratie en immigratie iets van de laatste eeuw is?
  https://www punt bitchute punt com/video/talnpmAeFDLi/

  Echter: Door het Kalergi plan wordt het blanke ras MOEDWILLIG van de aardbodem verdreven.
  https://www punt bitchute punt com/video/ohkS2WSYZDSA/

  Liked by 1 persoon

 19. joepiedepoepie // augustus 25, 2019 om 17:33 //

  @Greengo

  Ikzelf ben ervan overtuigd dat de Illuminati…

  De “Illuminati” is opgericht door de Jood Adam Weishaubt in 1776.
  Lees het eerste “conspiracy theory” boek ter wereld van
  John Robison – Proofs of a Conspiracy Against the Religions and Governments of Europe, Carried on in the Secret Meetings of Freemasons, Illuminati and Reading Societies (1798)

  John Robison was een professor in de natuurkunde, wiskunde en filosofie aan de Edinburgh university. Hij werkte samen met James Watt aan de stoommachine en vond later de sirene uit.
  De Illuminati wilden hem, als één van de leidende intellectuelen in Europa, binnen hun gelederen, maar hij weigerde dit.

  Het communisme dat wij hedentendage kennen, heeft in de geschiedenis meerdere namen gekend….

  ILLUMINISME
  MARXISME
  BOLSJEWISME
  COMMUNISME
  SOCIALISME (USSR) Unie van ? Sovjet Republieken!

  = ZIONISME

  == JUDAISME!!

  https://www punt bitchute punt com/video/7zA4b1o6GSur/

  Like

 20. vonpuffelen // augustus 25, 2019 om 17:34 //

  Bij de Perzen is blond haar niet echt vreemd.
  Spatie wehalen.
  https://www.muslima.com /en/women/friendship/iran/hair-color/blonde

  Like

 21. vonpuffelen // augustus 25, 2019 om 17:49 //

  Wat na die tijd is gekomen komt uit dezelfde koker ook al lijkt het niet.
  3809 + 2019 = 5828 jaar terug in de tijd.

  “Commander Pike’s book, Morals and Dogma, reckons its date of publication in both Christian (1871 AD ) and Masonic (5680 AM ) chronology. To find out the beginning of Masonic history – that “earliest time” in which Enoch erected his “symbols, emblems , and allegories” – in terms of Christian chronology, we subtract the given Christian year from its Masonic equivalent (1871 from 5680) . This gives us a first Masonic year of 3809 BC.”

  Staat het spamfilter in het rode gebied? ik plaats even geen link

  Like

 22. blackpeat // augustus 25, 2019 om 18:40 //

  Greengo, ik ben er van overtuigd dat er heel veel is wat voor ons verborgen gehouden wordt. Wij worden doelbewust dom gehouden, zodat we altijd achter de feiten aan blijven lopen. Als er echter grotere machten in het spel zouden zitten, goden, halfgoden, aliens, or whatever dan lijkt mij het toch onmogelijk om dat duizenden jaren verborgen te houden. Ook de zondvloed die zeer waarschijnlijk wel heeft plaatsgevonden, doet daar niets aan af. Het is namelijk zo dat als 3 mensen een geheim moeten bewaren, je er 2 zal moeten vermoorden. Geloven doe ik helemaal niets, ik sta echter wel overal voor open en kijk nergens van op. Als ooit blijkt dat ik het mis heb, zullen we ook de Edda en de Ilias met geheel andere ogen moeten gaan lezen. Dan hebben er niet alleen reuzen die van de engelen afstammen hier rondgelopen, ook kerels met bokkepoten, en kan die dakloze met die grote hoed op en die raaf op zijn schouder zo maar Wodan zijn. De Ariërs, hebben duizenden jaren geleden vanuit het oosten Europa bevolkt, ik was er niet bij maar durf er een goede sigaar om te verwedden dat die toen nog geen blond haar en blauwe ogen hadden. De Perzische Koning Darius de Grote schijnt ook van Arische afkomst geweest te zijn. Blijkbaar vermengde men zich toen ook al? Een stuk land afdwingen via het “mensenrechten orgaan”, dan praten we over de “verenigde naties”? Dat is die ook nog eens door de U.S.A. opgerichte club die graag de één wereld orde werkelijkheid ziet worden, kansloos denk ik. Het oprichten van vrijstaten is trouwens al vaker geprobeerd, Eurostate was daar een voorbeeld van. Je hoort er niets meer over en de website “tijdelijk buiten gebruik”. Het probleem is dat de machten achter de schermen het gewoon niet toestaan en je op alle mogelijk manieren tegen laat werken door je buren. Een aardig voorbeeld in deze, het “onafhankelijk” Zwitserland, naar mijn mening het enigste Europese land dat een beetje in de buurt komt van wat een democratie zou moeten zijn. Echter ook daar loopt men aan de leiband van Brussel/Straatsburg, omdat ook zij als geïsoleerd eiland in de grote oceaan niet kunnen overleven. En dan laat ik in deze maar even buiten beschouwing dat hun grootste economische motor, de banken, allemaal onder controle staan van de zionisten en er veel geld/goud van het vaticaan geparkeerd staat. Wat waarschijnlijk ook de enige reden is dat hun “onafhankelijkheid” min of meer toegestaan wordt. Oprichter Weishaupt van de illuminatie was opgeleid door de jezuïeten, een soort gecontroleerde oppositie dus. De bedoeling was om vooral binnen de niet aan het vaticaan onderdanige vorstendommen veel onenigheid en rotzooi te trappen. De illuminatie wordt gezien als de grondleggers van de N.W.O; waar uiteindelijk wel de bedoeling van is dat het vaticaan met de paus als woordvoerder van god de scepter gaat zwaaien. De founding fathers van de U.S.A. waren illuminatie en vrijmetselaars, nu wil ik graag denken dat zij nog redelijk goede bedoelingen hadden met de onderdanen van die nieuwe republiek. Kijk echter eens tot wat voor een schurkenstaat dat land zich heeft ontwikkeld, terwijl men nog steeds de symboliek van de illuminatie en de vrijmetselarij heel hoog in het vaandel heeft staan. Kijk eens naar de bankbiljetten met hun piramides en het alziende oog , de reusachtige fallus in Washington en de vorm van het pentagon etc, etc.. Volgens sommigen zijn het satan aanbidders, en dat zou me ook gezien de perverse sexuele voorkeuren van de meesten totaal niet verbazen. Wat IQ betreft, die testen zijn slechts bedoeld om te kijken of je wel te kneden bent tot een nuttige idioot voor de maatschappij. Anders geformuleerd, of ze wel een goede slaaf van je kunnen maken. Het is niet de bedoeling dat je zelfstandig na gaat denken, waardoor je tot de conclusie zou kunnen komen dat er wel heel erg veel mis is aan ons bestaan. Opvallend vaak zijn juist de meest “intelligente” en dus hoogst opgeleide mensen, de grootste systeem verdedigers. Dus ja, interessant concept, die meervoudige intelligentie.
  Krots, de enige waarheid die ik kan ontdekken in dat, overigens mooi gemaakte, filmpje, dat het kwaad hoe dan ook wint. Die Jezus achtige figuur met dat alziende oog op zijn voorhoofd stemt mij in ieder geval ook niet optimistisch. Het lijkt wel zo’n “bijna dood ervaring” met dat licht aan het eind van de tunnel. Daarna is het einde oefening, of je bent echt dood, of je zit weer midden in de zelfde rotzooi.

  Like

 23. blackpeat // augustus 25, 2019 om 18:41 //

  Joepiedepoepie en Vonpuffelen, alle wegen leiden naar Rome.

  Like

 24. vonpuffelen // augustus 25, 2019 om 18:43 //

  Like

 25. Interessante reacties op dit draadje; merci !! Het e.e.a. te bestuderen 😉

  Occultism; Mormons & Freemasonry

  LDS SECRETS: Freemasonry, the Occult and Satanist Symbols – 21/03/2019

  Like

 26. joepiedepoepie // augustus 26, 2019 om 00:23 //

  @VanPuffelen

  De vrijmetselarij hanteert A.L.
  (Anno LUCIFER)

  Like

 27. Top 25 Freemason Symbols EXPOSED [2018]

  Like

 28. Twee reacties uit de spam gevist, van Greengo en van Puffelen.

  Like

 29. 33:08 De Kabaa en de joden – bovenstaande video

  Like

 30. Ha, bedankt Fubar !

  Like

 31. Ik denk dat om te overleven men moet kijken naar wie er wil samenwerken en dat zonder de ander te benadelen. Volgens mij is dat els 1 bij het overleven. Of iemand van hetzelfde ras is…is dat een garantie voor betrouwbaarheid? Bij iedere soort zitten varkens, en komt midden oostens relie/sektegezeik om de hoek kijken begint de ellende pas….we hebben hun niet nodig, hun ons wel….

  En ras, wat doe je als frisse blanke Hetro man met 20 centimeter aan hersenen als je de rest van je leven gestrand bent op een Bounty eiland en er zijn geen blanke vrouwen, enkel Hula Hoop meisjes zonder BH….is dat fout of is dat normaal?
  ….en stel dat je van iemand houd met een rieten rokje? Is dat fout?
  Wat niet normaal is is het importeren van genetisch afval en vervolgens met overheidsgeld een fokprogramma opstarten, onder het mom van “kennis making”. Het bewust destabiliseren van ene land en volk, dat is verraad !

  Al die theorie over ras en herkomst etc. is leuk, maar wat als het weer anders zit. Ik lees van alles, maar vele volkeren in het midden oosten hebben ook weer deels Keltisch bloed, dat blonde haar bij de Syriërs komt echt uit het noorden, niet uit Afrika. door oorlog en emigratie, door hongersnood, soms werden complete stammen geïmporteerd zoals 3 Keltische stammen die in het zuiden van Turkije grond kregen, mits ze als buffer wilden fungeren en vochten voor de vroegere Turk. We noemen ze nu Koerden…gemengd met lokale deernes, al dan niet vrijwillig…

  Wat is Europees, Junkers of Adolf? Nietsche of Da Vinci? Munch of Faberge? Voor mij is kunst, het creeren, het bednken, het combineren tot nieuwe dingen typisch Europees….de Chinezen met Europese Genen en roots zijn er ook goed in trouwens…
  Een Junkers is ook Europees, iedere soort heeft immers inteelt en verraders…wij hebben Franske….

  Europees is denk ik geloven in vrijheid en het recht op zelf beschikking, een ander respecteren en gerespecteerd worden, door buur en overheid. Iets opbouwen, iets goeds doorgeven, da tis Europeaan zijn. Blond haar is ook te vinden bij een varken, bij vele winkels in China en tovenaars in Afrika, natuurlijk per streng vrij duur, maar toch….

  Persoonlijk ben ik niet zozeer tegen andere volkeren mits die thuis blijven op een verdwaalde reiziger /avonturier(ster) na….maar ik heb een grote aversie tegen opgedrongen shit zoals Islam en Joden terreur, nep christendom etc…flikker op met je goden en hel en verdoemmenis regels en kom terug als vrije sex en leven en laten leven in het partijprogramma zit, en dat terwijl ik leef ,niet een vage belofte over maagden in een schimmig paradijs mits ik in naam van het hogere ga moorden…ik wil ervaren werknemers, geen beginners…

  Heel dat reli gedoe, het is waar je de simpele ziel gelukkig mee maakt maar ieder met verstand ernstig mee hindert.

  Waar kom ik vandaan:
  Schots,ik ben zuinig,
  Iers want ik heb nooit niks,
  Noors ik wil niks, maar geef me een hakbijl en een schip en ik breng buit terug…of sterf een trotse dood…
  Duits, want heb alles …thuis…en kan alles maken…besser auch nog dreckhund, heil !
  Nederlands want ik weet alles beter, en ben het meest rebelse jongetje van de klas…pille kope?
  Indonesisch ergens zoals het gros van de Nederlanders een plopper in de famillie heeft, leer je geschiedenis! Zeelui, maanden weg, almost free pussy in paradise, verkocht… Ik begrijp een wok pan, zonder uitleg…
  Dan nog een verdwaalde Surinamer misschien (een voorouder was ooit onder gouveneur en heeft nog een slaven opstand neergeslagen, dus waarom niet wat gefornikeerd), en ik ben soms traaaaagggggg…
  …er zitten zeker Fransen in Duchesne, overheersend, alles beter wetend, zelfdestructief en idealistisch tot voorbij de bomgordel,
  Spanjaarden, want alles uitleggen met die handen,
  vast wel een Jood, want ik ruik jodenstreken,
  misschien een Italiaan gezien ik heel druk en onredelijk kan zijn zonder dat er een splinter werk word verzet,
  vast een Kozakken Rus of een Mongooooool, soms zien mensen dat en roepen ze me na als ik rij, en op een paard ik zijn thuis…

  Kortom, net als in mij, als je maar ff terug kijkt in de geschiedenis met vele legers die binnen trokken, soldaten die achterbleven, en hun aanhang….in de gemiddelde Nederlander zit een hele wereld verborgen, en om te overleven moet je het beste hebben….dus we zijn eigenlijk heel goed.
  Raszuiver is een begrip dat op inteelt van toepassing is, maar dat is geen garantie voor superioriteit….enkel voor grote voeten en oren en veel vaders die ook oom zijn….

  Like

 32. blackpeat // augustus 28, 2019 om 17:30 //

  Hahahaha. Mooi verhaal Duchesne, daar kan ik aardig in mee gaan. Sommige zinnen begreep ik niet helemaal, is waarschijnlijk ook te wijten aan genen die mijn voorvaderen in het verleden opgelopen hebben.

  Like

 33. Ik ken mijn familie geschiedenis, wel eenvoudiger duchesne
  Inteelt? Zeker niet!
  Goeie mensen, hard werkende mensen
  En ik heb kleine voeten en kleine oren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s