Nieuw

Nederlandse politie behandelt geen zedenzaken meer – BlokkeerFriezen en Pegida slokken teveel tijd op

klik voor groter

Bovendien is het merendeel van de slachtoffers blank en de daders niet en zou het maar racistisch zijn om onderzoek naar verkrachtingen in te stellen.

Daar komt bij dat de politie tegenwoordig alles digitaal doet, en waar bedrijven digitaliseren en automatiseren om tijd te winnen, betekent digitalisering bij de politie juist dat alles meer tijd kost, meldt de NOS.

De ouders van een meisje dat op klaarlichte dag verkracht werd en maar bleven aandringen bij de politie op een onderzoek omdat ze bang waren dat de dader nogmaals toe zou slaan, kregen uiteindelijk te horen dat de politie dan wel een gesprek zou houden met de dader:

Vader Nico: “De zedenpolitie kwam tot onze verrassing met een oplossing: een zogenoemd FOEI-gesprek. De zedenrechercheur spreekt dan samen met de wijkagent de vermoedelijke dader aan op de verkrachting van onze dochter.” Dit gesprek heeft geen juridische waarde, sterker nog: als het slachtoffer daarna besluit om alsnog aangifte te doen, is het hele traject al beïnvloed en is het heel lastig om de verdachte alsnog te vervolgen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Nederlandse politie behandelt geen zedenzaken meer – BlokkeerFriezen en Pegida slokken teveel tijd op

 1. Nederlandse beleidsvoerders en justitie zijn zo ontiegelijk soft dat je er misselijk van wordt.

  Like

 2. Vander Sypt Luc // augustus 23, 2019 om 09:14 //

  Is echt niet meer te geloven, ik word er moedeloos van

  Like

 3. Dagroosje // augustus 23, 2019 om 10:00 //

  Deze laksheid van de overheid en de politie bevoordert alleen maar steeds meer misdaden, tot de politie helemaal lamgelegd wordt en nergens meer toe in staat zal zijn. De brutaliteit en de hoeveelheid misdaden die gepleegd worden nemen dan ook met de dag toe. Je zou al haast denken dat deze aanpak met opzet gebeurt. Er worden miljarden vrijgemaakt voor waardeloze projecten en om het over de balk te gooien, maar voor een goedgetreende en accurate politieapparaat is geen geld. Als je de bestaande ook nog opzadelt met niet goed beheerste informatica wirwar, dan is het einde zoek.

  Like

 4. Er is geen RECHT meer, de rechter beslist steeds vaker in het voordeel van de dader. Het slachtoffer ervaart dit alsof hij/zij de dader is! En het is schandalig dat uit gemakzucht/angst (voor represailles) de politie in de eerste plaats, haar taak niet juist uitvoert. En dat de algehele ‘rechtsgang’, dan een ‘lachertje’ wordt. Er moet een onafhankelijke ‘denktank’ zijn, die de wetgeving precies volgens het Wetboek van Strafrecht handelt. Vervolgens dient ‘de bezem’ door het hele justitiële ‘gebouw’ te gaan!

  Like

 5. De verantwoordelijke mensen zitten in ‘Den Haag’, én inmiddels weten we dat daar wijzelf als ‘bezem’ kunnen ‘vegen’. De komende verkiezingen gaan uitwijzen, wat we van de regeer-periode (3×4 Jr!) geleerd hebben, dat MP Rutte, (én de linkse kerk) niet dat voor de burgers hebben betekend, wat zij als ‘gekozen’ regering behoort te zijn. Het ‘volk’ heeft de Macht in een Democratie. Of zijn we dat niet meer? Volgens dezelfde MP wél….

  Like

 6. Banbuster // augustus 23, 2019 om 11:52 //

  Misschien zou het helpen als de volgende slachtoffers dochters van linkse politici/ of politie zouden zijn…karma en zo. mar als ik vader van dat meiske was, ik deed (bijna) wat de politie zou moeten doen: met een paar man dader total loss slaan en castreren.

  Like

 7. noch god noch gebod // augustus 23, 2019 om 12:07 //

  De uiteindelijke bedoeling is om de frustratie zodanig te laten groeien totdat zich een sterk en onomkeerbaar ongenoegen manifesteert, cq. een burgeroorlog uitbarst. Vanaf dat moment kan de Zorgstaat “gepast” tussenkomen : onverbiddelijke controle van de sheeple, isolatie in FEMA-kampen onder het mom van hulpverlening aan de sheeple, eradicatie van de islam in functie van een voorgekauwde “One World”-geloofsbelijdenis, vermindering van het overbevolkingsprobleem, enz.
  False flag terreur was een eerste aanzet en een goed voorbeeld van de beoogde strategie.
  Deep state wacht vol ongeduld op de uitbarsting van de frustratie van de sheeple. Dan pas kan het plan degelijk worden uitgevoerd en kan het feest echt beginnen.

  Liked by 1 persoon

 8. Hoppa de aanstaande chaotische taferelen worden met de dag zichtbaarder, leve het collectivisme dat op den duur elke EU burger allemaal even arm maakt, als het hopelijk daarbij blijft.

  Like

 9. ‘Rotterdam wil de Rotterdamwet aanscherpen en vanaf volgend jaar asocialen en criminelen weren uit achterstandswijken. Daarmee gaat een oude wens van Leefbaar Rotterdam in vervulling. Al in 2013 pleitte de partij om ook overlastgevend en crimineel tuig te weren uit de zwakste wijken van de stad. Daardoor moet de leefbaarheid in de wijken verbeteren.
  Uitbreiding Rotterdamwet …’

  http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/rotterdam_wil_asocialen_en_criminelen_weren_uit_achterstandswijken/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s