Nieuw

Miss Nevada mag niet deelnemen aan Miss America – omdat ze Trump support

Facebook/Katie Williams

Miss Nevada, Katie Jo Williams, is verbannen van deelname aan de schoonheidswedstrijd Miss America omdat ze Donald Trump openlijk steunt.

– Ik ben officieel gediskwalificeerd voor deelname aan de schoonheidswedstrijd Miss America 2019, zegt Katie Jo Williams in een Instagram video.

De organisatoren zouden haar verteld hebben dat ze “te politiek” was om deel te nemen.

Williams vroeg wat ze kon doen om deel te nemen aan de wedstrijd. Ze zeiden toen dat ze alles wat ze gepost had op haar social media moest verwijderen. De wedstrijdleiding stuurde haar vervolgens screenshots van Williams’ sociale media, met onder andere foto’s van haar waarop ze een Trump-pet draagt, berichten waarin ze haar liefde voor de Verenigde Staten verklaart en haar afschuw over Antifa – en drong er bij haar op aan om alles te wissen. Williams weigerde dit en werd daarom van haar Miss Nevada-titel beroofd.

View this post on Instagram

#follow #repost #share #trump2020

A post shared by Katie Williams (@realkatiewilliams) on

De organisatoren verduidelijkten vervolgens aan Williams dat ze, om het inschrijfgeld terug te krijgen, haar Miss Nevada-band en -kroon terug moest sturen en te beloven niemand te vertellen dat het haar verboden was om aan de Miss Amerika schoonheidswedstrijd deel te nemen.

Williams zegt dat als ze liberale waarden had, in plaats van conservatieven, dat er dan geen probleem zou zijn geweest. Ze voegt ook toe dat ze achter alles blijft staan wat ze op de social media heeft gepost.

Bron:
Miss Nevada Banned From Entering Ms. America Over Her Support For Trump

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Miss Nevada mag niet deelnemen aan Miss America – omdat ze Trump support

  1. Met de instelling dat alles pro Trump, dus de helft van de bevolking niet in vrijheid mag leven en bestaan, maakt dat Amerika bij de volgende verkiezingen ofwel doorgaat met Trump, ofwel in burgeroorlog komt. Je kunt niet een groot deel van je bevolking uitsluiten omdsthun keuze in president jou niet bevalt. De terreur van links is richting moord en doorslag gekropen, en men is van plan anderen te dwingen het gevecht aan te gaan. Van enige respect voor anderen is links wars, en dat gaat overal tot uitbarsting komen.

    Vandaag zag ik iemand met een Antifa T shirt, ik denk dat ik zo iemand die uitdraagt mij te willen overheersen cq monddood te willen maken mijn hakbijl tussen de oren toegehoort…

    Vrijheid staat hier op het spel, net als leven en mogen bestaan. We zitten al in oorlog, enkel de uniformen zijn nog wat magertjes zichtbaar….

    Like

  2. wederom een bewijs van de intolerantie van Links

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s