Nieuw

Kabinet nepjammert over toename daklozen en gaat dezelfde dag nog tienduizenden woningen uitdelen aan Somalische Brexit-terugkeerders

Somaliërs bestormen het strand bij Egmond aan Zee

Dit kabinet hoeft geen bijles te nemen hoe het eigen volk in de bek te pissen.

Foute krant Trouw jammerde in de ochtend nog dat Somalische Nederlanders die terugkeren uit het Verenigd Koninkrijk niet kunnen rekenen op opvang of een woning.

Nederlandse gemeenten zitten in hun maag met Somalische Nederlanders die terugkeren uit het Verenigd Koninkrijk. Een deel doet dat onvoorbereid en klopt bij de gemeente of maatschappelijke opvang aan voor huisvesting. Die zeggen hen niet te kunnen helpen, waardoor remigranten, soms hele gezinnen, op straat belanden. Vandaag probeert een uit Birmingham teruggekeerd gezin bij de rechtbank in Utrecht opvang af te dwingen in Almere.

Volgens Trouw keren de Somaliërs terug omdat hun leven door de naderende Brexit moeilijker is geworden, terwijl er nog helemaal geen Brexit is.

Overigens beweert de VVD al 17 jaar dat ze van vakantievierende Somaliërs de verblijfsvergunning af zullen pakken. En al 17 jaar liegt de VVD.

NRC:

In Nederland kan een Somaliër een spoedprocedure aanspannen om een woning van een Nederlander op te eisen, waar een Nederlander dat recht niet heeft. Trouw huilde te snel.

Telegraaf:

Een Somalisch-Nederlands gezin dat uit Birmingham naar Nederland is gevlucht, moet per direct een huis krijgen in Almere. Dat oordeelde de rechtbank in Utrecht vrijdag in een spoedprocedure.

Het gaat om een groep Somaliërs die in de jaren negentig als asielzoeker in Nederland is opgevangen en daarna is doorgereisd naar Engeland. Ze gaven de voorkeur aan Engeland vanwege betere mogelijkheden om daar als gemeenschap bij elkaar te wonen. Ook heerste er een beter ondernemersklimaat.

Ondernemersklimaat, hahaha. Islamklimaat zul je bedoelen. Zelfs het CBS geeft toe dat alle Somaliërs in de bijstand zitten.

Om hoeveel Somaliërs gaat het ?

We schreven in 2017 al dat we snel een nieuwe Atlantic Wall moesten gaan bouwen om de Brexit-Somaliërs te stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Kabinet nepjammert over toename daklozen en gaat dezelfde dag nog tienduizenden woningen uitdelen aan Somalische Brexit-terugkeerders

 1. “Een Somalisch-Nederlands gezin dat uit Birmingham naar Nederland is gevlucht, …”

  En er komen er, zo te zien, nog 39.999 aan ?!?!?!!

  Het mag écht niet véél gekker worden … Dit is absurditeit ten top.

  Like

 2. Antiislam // augustus 23, 2019 om 22:39 //

  Wat een tifus achterlijke mongolen hebben wij ook als bestuurders gewoon uit de eu gaan verdragen met Verenigde naties opzeggen en islam verbieden. Klaar

  Like

 3. Inderdaad.. een prachtig voorbeeld van landverraad tegen de autochtone / rechtmarige bevolking van Nederland.

  Like

 4. Hoezo ‘Brexit-terugkeerders’?
  Ze hebben toch duidelijk voor Engeland gekozen, niet dan?
  Als je je gat hebt verbrand moet je op de blaren zitten!!
  Niks terugkomen naar Nederland; terug naar Somalië dat wel ja!!

  Like

 5. Zolang ze dubbele paspoorten hebben zijn het geen Nederlanders. Dus gewoon terug pleuren.

  Like

 6. vangie1206j // augustus 24, 2019 om 01:12 //

  Almere moet zeggen tegen die rechter wij voeren uw bevel niet uit punt…..
  Neem die zwart joekels zelf maar op bij jou thuis en onderhoudt ze maar op eigen kosten giga zot.

  Like

 7. Laten die 40.000 Somaliërs maar allemaal opgevangen worden in Amsterdam waar het Femke ze wel zal huisvesten met behulp van haar troetelkinderen: We Are Here!
  Krakend en plunderend kunnen ze dan geheel Amsterdam in bezit nemen, te beginnen bij de Grachtengordel waar tal van GroenLinks stemmers woonachtig zijn.

  De eerste Somaliër die in Nederland actief is op de arbeidsmarkt moet nog geboren worden of men moet een baan als drugskoerier ook tot die categorie gaan rekenen.

  Het aantal daklozen neemt schrikbarend toe in ons land, evenals de criminaliteit maar volgens ons kabinet heeft dit totaal niets te maken met het aantal uitgeprocedeerde asielzoekers. Die zitten blijkbaar dus allemaal ondergedoken in kerken, kloosters, leegstaande bedrijfspanden, afgelegen boerderijen, moskeeën of zelfs schuilkelders nog overgebleven van de vorige bezetting.

  Volkomen krankzinnig om deze creaturen weer toe te laten op ons grondgebied.
  Parasiteren op kosten van onze verzorgingsstaat van de wieg tot het graf en de autochtoon maar betalen, inleveren, tolereren, opschuiven etc.

  Nog even en dan volgt er een verplichte inkwartiering van deze Somaliërs bij de autochtonen die volgens de bevoegde autoriteiten over voldoende woonruimte beschikken.
  Het moge duidelijk zijn dat de maat dan vol is en we overgaan tot openlijk verzet d.m.v. stakingen, overvallen op gekraakte panden en het weigeren om nog belasting te betalen.

  Of buigen we het hoofd omdat ons Koningshuis het goede voorbeeld geeft en ook een Somalier in een van de vele paleizen onderdak verschaft?
  Of Mark Rutte gesignaleerd is in de openbare ruimte in gezelschap van niet minder dan twee Somaliërs van verder onbesproken gedrag?

  Like

 8. tim pietersen // augustus 25, 2019 om 10:51 //

  islam is terroristische sekte , zou net als motorbendes illegaal verklaart moeten worden en leden keuze voor opsluiting of remigratie

  Like

 9. Eisen,? Per’direct’een woning in Almere? Per direct naar Somalië!!! Hufter-moslims!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s