Nieuw

Kabinet geeft al jaren Nederlandse huizen weg aan omvolkers – Beweert nu te schrikken van enorme toename Nederlandse daklozen

Het is natuurlijk een flagrante leugen dat ze schrikken, want het is jarenlang doelbewust beleid om geen woningen aan onze eigen mensen te gunnen maar aan mensen die hier niks te zoeken hebben.

NOS:

Kabinet schrikt zich rot van stijging aantal daklozen: ‘Zouden ons moeten schamen’

Staatssecretaris Blokhuis (ChristenUnie) van Volksgezondheid is zich naar eigen zeggen “rot geschrokken” van de cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek over de toename van het aantal dak- en thuislozen in Nederland. Vandaag meldde het CBS dat het aantal in tien jaar tijd meer dan verdubbeld is. 39.300 mensen hadden vorig jaar geen vaste woon- of verblijfplaats.

“Wij wisten dat het aantal dak- en thuislozen eerder iets aan het toenemen was dan aan het afnemen”, zegt Blokhuis in het NOS Radio 1 Journaal. “Maar dat de toename zo fors is, dat is een tegenvaller.

En het probleem is nog veel erger dan dat, want dit is slechts het topje van de ijsberg. Het aantal Nederlandse jongeren dat geen woning kan krijgen omdat het kabinet Nederlandse woningen liever gratis weggeeft aan negers en andere niet-blanken is enorm. Het gevolg daarvan is dat ze ook geen gezin kunnen stichten, maar ondertussen via de ‘at gunpoint’ van hen geroofde belastingen wel betalen voor de kinderbijslag van de geïmporteerde volksvervangers. Het is een georkestreerde uitroeiingspolitiek ‘on steroïds’.

We hoeven niet te bouwen. Ons land is vol en dat gaat ten koste van de laatste restjes natuur. We moeten repatriëren !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

13 Comments on Kabinet geeft al jaren Nederlandse huizen weg aan omvolkers – Beweert nu te schrikken van enorme toename Nederlandse daklozen

 1. Men regeert niet, men volgt. Men volgt de projectontwikkelaars met hun mooie verhalen en waarvan er ook een aantal gewichtig meepraat in de diverse gemeenteraden. Als gemeenteraadslid; wethouder en/of als kennis (lees: belang)hebbende aangaande ‘het thema’; uit te voeren plan en beleid. Twee VVD-leden in pak hebben mij eens persoonlijk op het hart gedrukt dat het niet de gemeente was welke de knopen doorhakte, maar het bedrijfsleven. Alhoewel ik daarover zeer verwonderd was, vielen daarna wel alle kwartjes.

  In de regio waar ik woonachtig ben – Zuid holland – wordt wijk na wijk gesloopt om er vooral meerdere appartementen te bouwen die niet binnen de sociale – huur – sector vallen en er vele malen minder sociale woningbouw te realiseren. De redenatie is dat men meer grotere inkomens de steden in wil halen en degenen die binnen de sociale woningbouw niet aan de bak komen door te verwijzen naar andere gemeenten binnen de regio waar men precies dezelfde strategie hanteert.

  Met de onbegrensde aanwas van staats- (lees: belasting)gesubsidieerde URGENTE migranten en waarop de verstandige burger niet zit te wachten, maar niets in de melk heeft te brokkelen, slibt de woningmarkt in rap tempo volledig dicht.

  Een kleuter werkelijk had het ze kunnen vertellen !!!!
  Dus dat ‘schrikken & schamen’ is niets meer dan een met surrogaat-liefde overgoten LEUGEN.

  Men laat zich zien als volledig incapabel om ons land te besturen.

  WIJ ZIJN JULLIE MÉÉR DAN ZAT !!!!!
  LEFT YOUR OFFICE & GO HOME !!!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. De te slopen wijken worden eerst gereinigd van de oorspronkelijke bewoners. Daarna verhuurt men de woningen aan Poolse arbeidskrachten of op basis van ‘ad-hoc’ aan de jongere generatie die uitvliegt en er tijdelijk mag wonen onder een aantal voorwaarden. Men heeft geen enkele inspraak in de sloopplannen; de datum van sloop is onbekend; men mag geen huisdieren en/of kinderen huisvesten; men mag niet langer dan twee á drie dagen weg zijn van de woning; een huismeester kan ter controle met behulp van een sleutel je woning binnendringen terwijl je net onder de douche vandaan komt. De vier eerstgenoemde voorwaarden zijn de ad-hoc-huurder bekend; de vijfde niet en dan kom je toch, en misschien vooral als vrouw, in een héle onaangename confronterende – mensonterende? – situatie terecht.

  Da’s Nederland vandaag.

  Like

 3. Er is geen woning tekort hoor en ook geen armoede, bij dat zooitje in de 2de kamer is idd geen woning tekort of armoede dus wat je niet ziet dat is er niet
  Nederland barst uit zijn voegen

  Like

 4. @Greengo, ik begin steeds meer te geloven dat de groep mensen die de bestuurders echt meer dan zat zijn steeds kleiner wordt.

  Like

 5. Banbuster // augustus 23, 2019 om 21:22 //

  Awel; ik wach pas vanaf 2001 op een woning. Inboorlingen krijgen binnen een paar maanden een woning. “pardon rgeling”voor criminelen: gaan ook voor. Bovendien krijgen ze-afhankelijk van stad- een lening tot 18.000 euro. Niet terug betalen? geeft niet hoor! Zorg: gratis. Zorgpremie? de staat.

  Welkom in Nederland.

  Like

 6. @Krots

  Het ligt eerlijk gezegd ’n beetje aan m’n dag, maar uiteindelijk komt het erop neer dat ik daarin toch niet mee kan gaan. Hoezeer ik vaak genoeg teleurgesteld ben in de mensen die het eenvoudigweg niet kunnen ‘zien’ & ‘voelen’ vanwege de een of andere hen ontbrekende logica; toepasbare referentiekaders en zicht op hetgeen zich op globaal niveau en rond ons werkelijk afspeelt. De meeste mensen laten zich nog altijd ‘voeren’ door hetgeen de televisie, inclusief Soros’s Netflix, hen influistert en zoals we weten, zit alle mediapropaganda zo geraffineerd schijnheilig in elkaar en wordt ze tevens massaal bevestigt als zijnde ‘de waarheid’ dat velen er simpelweg in tuinen en daaruit voortvloeiend in eigen kring elkaar daarin bevestigen. Daarbij is – zo is mij wel gebleken – van grote waarde de zogenaamde comfortzone en wel/niet aanwezige capaciteit om alles wat buitensporig daaraan is te verwerken terwijl men het liefst emotioneel ‘stabiel’ blijft. Voor wat betreft dit laatste zou dit sterker aanwezig zijn bij mannen. Dan nog: Wat niet weet wat niet deert (=illusie) en goedgelovigheid en/of de levensbehoefte uit te willen gaan van ‘de goedheid in elk mens’.

  Ik ervaar het dan ook als een opluchting wanneer ik óók mensen, zowel mannen als vrouwen, tref die wel doorhebben dat we in de luren worden gelegd en het hélemáál fout gaat zoals het nu gaat. Vrouwen waarvan ik iets van het gesprek opving die met elkaar deelden dat ze hoopten dat er snel een burgeroorlog zou komen – want dit kan toch zo niet en wat met onze kleinkinderen?! – en ‘we zouden moeten gaan demonstreren; met z’n allen de straat op, maar dat zie ik niet gebeuren …’

  Wie Hoe denkt, is – ondanks de mate van mijn mensenkennis – in wezen zelden af te lezen aan het uiterlijk van een persoon. Daar is dus een praatje voor nodig en dat hoeft niet eens lang te duren om een inschatting te kunnen maken, imo. Toch zou het, denk ik, mooi zijn als er een tijd komt waarin ‘we, gelijkgestemden’ een ‘ketting konden rijgen’.

  Wanneer ik me niet vergis is het door de geschiedenis altijd een bepaalde ‘minderheid’ geweest die de revolutie in gang zette. Dat is een schrale, maar misschien ook wel geweldige, troost: dat er niet per se sprake hoeft te zijn van een meerderheid om dingen te keren.

  Hoe en op welke wijze, behalve ten alle tijden het woord en de kennis te verspreiden, zoals ook Rommel aangeeft onder diens artikelen, zie ik niet helemaal nog voor me. De tijd zal het ons openbaren?

  Of misschien niet specifiek ‘ons’; misschien zijn we ten tijde daarvan al in absolute, onomkeerbare, rust. We zijn in de tijd gezien slechts de benodigde soldaten die Waarheid en Rechtvaardigheid in het Vaandel hebben staan en vanuit niets minder dan Autonome Vrijheid, welke we wensen te handhaven tevens opeisen, ons hebben aangesloten bij precies dit, toch wel in leden groeiende, weliswaar versnipperde, mensen-leger.

  Het gegeven dat de Social Media Monarchs het ene kanaal na het andere tot explosie brengt, geeft mijn inziens aan dat precies die kanalen hen niet alleen een doorn in het oog is, maar er tevens voor zou kunnen zorgen dat er bepaalde plannen van de zichzelf benoemde elite in het geding zouden kunnen komen, alhoewel ik hen niet wil onderschatten betreffende strategische intelligentie en de kennis die men in huis heeft.

  En wanneer het allemaal toch uiteindelijk naar de filistijnen gaat, heeft het een en ander misschien toch nog nut of nut gehad. 😉 ??? 🙂

  Like

 7. Je kan er vergif op innemen. Elke keer als er een misstand aan het licht wordt gebracht waar de normale bevolking al van weet, de volksvertegenwoordigers of geschokt of ernstig geschrokken zijn. Stelletje huichelaars. En je kan er ook vergif op innemen dat er verder niets gebeurd en het snel naar de achtergrond wordt gedrukt.

  Like

 8. vangie1206j // augustus 24, 2019 om 01:40 //

  Mensen niet zeuren er komt een nieuwe boer zoekt vrouw serie las ik.

  Like

 9. @Greengo, ”Wie Hoe denkt, is – ondanks de mate van mijn mensenkennis – in wezen zelden af te lezen aan het uiterlijk van een persoon.”

  Ik heb in de loop der jaren toch een aardig oog gekregen voor het ‘gezicht’ van de linkse medemens. En heel erg vaak werd mijn ingeving bevestigd na een praatje.
  Maar dat is het hele probleem, qua uiterlijk weet je niet wie je medestanders zijn. Wie bij ‘de ketting’ hoort.
  Ik woon ook in Zuid Holland, maar ik denk als je mij ergens zou tegenkomen, dat je niet 1 seconde op de gedachte zou komen dat ik een Fenixx bezoeker ben of uberhaupt weet dat Fenixx bestaat.
  En hoogstwaarschijnlijk wil je niet eens met me praten.

  Persoonlijk kom ik niet veel mensen meer tegen die ongecencureerd hun mening geven.
  Ook is in de gehele 1ste klas van het VWO , geen woord over omvolking dan wel een negatief woord over vluchtelingen / asielzoekers gezegd. Ook niet bij het terugfietsen naar huis.

  Polen daarentegen die in Nederland wonen zien echter het gevaar wel. Vooral als je in hun eigen taal met ze kan praten, echter er is geen Pool die zegt voor Nederland te gaan vechtten. Als ze hier geen geld meer kunnen verdienen of de levensomstandigheden worden onhoudbaar, dan gaan ze terug naar Polen. Maar het gaat nog steeds te goed voor hen om zich er echt druk om te maken. Polen spelen met Poolse kinderen, zoeken elkaar op.

  En de Polen hebben straks nog wel een land om naar terug te gaan als het hier allemaal uit de hand loopt.
  Das het trieste van dit verhaaltje.

  Like

 10. Banbuster // augustus 24, 2019 om 07:25 //

  @Krots Iemands uiterlijk/bouding zegt heel, heel veel. Ik heb eens een bewaker gehad, die was 60. Maar die was zo godsgruwelijk lui, dattie weinig bewoog–zo weinig, dattie motorisch gestoord was.

  Maar goed wa je zei van VO 1: daar ligt iets belangrijks.
  In de jaren 60-70 betekende “links”iets anders dan nu.
  Links wilde toen ee betere maatschappij, betere verdeling welvaart–en dat gebeurde ook

  maar links degenereerde en werd de maatschappij verpestende rotzooi die het nu is

  De reden dat ze zo getalsmatig invloed hebben is simpel: de kweekscholen waren destijds links, dus wat ze afleverde was overwegend links en die oefende desastreuze invloed uit op jeugd.

  hetzelfde doen de moslims. Kinderen meeslepen naar de moskee, langszaam maar zeker hun brein onherstelbaar verpesten.
  Het doel van moslims is overname en dan zuivering.
  Dat betekent an huis tot huis en verkrachten/vermoorden wat niet moslim is.
  Ze hebben het eerder gedaan–en zullen het weer doen, als ze de kans krijgen.

  En dan? dan is de economie ook weg, en “vluchten”ze naar een ander land.

  Totdat in NL een groep opstaat die letterlijk wapens opneemt, de linkse regering het zijgen oplegt en nog gaat redden wat er te redden valt, door massa deportatie en repatriering.
  Laatste is makkelijk.
  Nee, niet betalen als ze weg willen; gewoon uitkering stoppen. Dag erna is er een collonne naar de grens.

  Dan zijn er trouwens weer uitgewoonde woningen zat beschikbaar en schiet de economie omhoog, omdat de kosten omlaag donderen.

  Like

 11. Kabinet geeft al jaren Nederlandse huizen weg aan omvolkers – Beweert nu te schrikken van enorme toename Nederlandse daklozen en Rutte is vanaf zijn aantreden bezig met afschaffen van de dividendbelasting.

  https://pbs.twimg.com/media/ECuVQBjXkAARk6X?format=jpg

  Like

 12. tim pietersen // augustus 25, 2019 om 10:55 //

  kabinet wil 50 miljard lenen voor in vesterilngen , in duistland 1933 en ook volgens de wet kan nederland dit geld gewoon van staatswege drukken ipv te lenen bij private criminelen. deze private criminelen hebben de wet aangepast zodat de overheid geld moey lenen in p;laats van drukken

  Like

 13. stopomvolking // augustus 27, 2019 om 00:00 //

  Onze Omvolkers geven onze huizen aan Vervangende “Nederlanders”.
  Omvolker Buma kreeg een lintje voor 25 jaar trouwe Omvolkings-Dienst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s