Nieuw

Een kwart van de Duitsers heeft nu een immigrantenachtergrond – onder jongeren bijna 50%.

Deze week heeft de Duitse tegenhanger van het Nederlandse bureau voor de statistiek, CBS, nieuwe cijfers over de demografische ontwikkeling van het land gepubliceerd, waaruit blijkt dat 25,5 procent van de bevolking een migrantenachtergrond heeft. Onder jonge kinderen is het aandeel veel hoger, 42 procent.

25,5 procent is een nieuw record. In absolute termen betekent dat 20,8 miljoen mensen met een migrantenachtergrond, wat wordt gedefinieerd door ten minste één in het buitenland geboren ouder te hebben. De stijging ten opzichte van de 19,3 miljoen vorig jaar is aanzienlijk. Hiervan zijn iets meer dan de helft, 52 procent, Duitse staatsburgers, terwijl de rest burgers van andere landen zijn.

Uit het rapport blijkt ook dat 13,5 miljoen inwoners in Duitsland immigranten zijn en dat de belangrijkste reden om naar Duitsland te verhuizen, in 48% van de gevallen, gezinshereniging is. 19 procent noemt werk als reden voor de verhuizing, 15 procent vraagt asiel aan en vijf procent is er voor studie.

De meerderheid van degenen die naar Duitsland zijn geëmigreerd om zich te herenigen met het gezin, 72 procent, komt uit een ander Europees land. Ongeveer de helft van de asielzoekers komt uit het Midden-Oosten.

Snelle demografische veranderingen
In een aantal Duitse steden zijn etnische Duitsers nu in de minderheid. In 2017 werd Frankfurt de eerste stad die deze grens passeerde. In Offenbach bestaat slechts 37 procent van de inwoners uit etnische Duitsers.

In Stuttgart is de verhouding met een allochtone achtergrond 44,1 procent, maar onder de jongeren onder de 18 jaar is de verhouding al 60 procent.

Tegelijkertijd verhuizen veel Duitsers naar het buitenland. In 2017 verlieten bijna 250.000 mensen het land.

Bron:
One Quarter of Germans Now Come From Migrant Backgrounds

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Een kwart van de Duitsers heeft nu een immigrantenachtergrond – onder jongeren bijna 50%.

 1. Dagroosje // augustus 23, 2019 om 09:45 //

  Volgens de statistiken deze percentage is ongeveer datgene waar de “point of no return” is bereikt is. Overigens, in de rest van de West Europese landen zal de situatie niet anders zijn.

  Like

 2. noch god noch gebod // augustus 23, 2019 om 11:39 //

  De begoede Europeanen hebben de kans om te verkassen, de sheeple zien zich eerder verplicht om te blijven (overleven). Het bekende plan is om de beste plekken op de aardkloot te reserveren voor de happy few, de rest zal als een rattenplaag worden behandeld.
  Eén ding is zeker : het plan zit op schema.

  Like

 3. Dat veel Duitsers nu zelf’vluchten’, is begrijpelijk, vooral als je kinderen hebt. Alleen ga ik mijn land NIET uit, want dat is precies wat de parasieten willen:overname van het ‘gastland’. De huizen bezetten, alles wat de autochtone burgers hebben verworven, gratis en voor niks toe-eigenen! Vechten of vluchten:ik kies voor het laatste. Een oud Friese leus is, vertaald:” liever dood dan slaaf”, én als geboren Friezin, sluit ik mij daarbij aan voor 100%.

  Like

 4. @Rinske de Vries

  ‘Vechten of vluchten:ik kies voor het laatste.’ – ‘liever dood dan slaaf’

  Like

 5. joepiedepoepie // augustus 25, 2019 om 16:06 //

  @Greengo en @Rinske
  DITO!

  LIEVER DOOD DAN (LOON)SLAAF!

  Onder mijn andere nickname heb ik een volledig overzicht van de geschiedenis op bitchute staan, met name van de laatste eeuw.
  Indien geïnteresseerd in (een samenvatting van) de WARE geschiedenis, van meer dan 25 jaar intensieve arbeid naar het vinden van de waarheid, kijk hier…

  https://www punt bitchute punt com/channel/wXI6ZSo6G5st/

  Ik ben nooit een kanaal op JEWtube gestart, maar het peer-to-peer van bitchute biedt geweldige mogelijkheden om dit k**volk te omzeilen.

  Like

 6. @joepiedepoepie

  Zeer bedankt voor je link (en inzet); heel interessante educatieve materialen heb je neergezet. Ben al wat aan het rondsnuffelen. Vraagje: wanneer ik ‘subscribe’ ontvang ik dan updates of is het bedoeld voor reactiedeelname?
  Ben niet bekend met Bitchute ….

  Voor wat betreft mijn reactie op @Rinske de Vries, was deze eigenlijk bedoeld om haar erop te wijzen dat er een lullige fout in haar stellingname is geslopen, maar ik heb het vermoeden, onder andere gebaseerd op een andere/eerdere reply, dat Rinske niets ervan terugleest, wat deze uiteraard geheel vrijstaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s