Nieuw

Duitse minister van Binnenlandse Zaken: Syriërs die op vakantie gaan naar hun eigen land moeten de vluchtelingenstatus worden ontnomen

Syrische vluchtelingen die regelmatig terugkeren naar Syrië moeten hun vluchtelingenstatus worden ontnomen, zegt de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer wil Syriërs die op vakantie gaan naar Syrië hun vluchtelingenstatus afnemen, meldt Bild.

Dit nadat Bild had geapporteerd  hoe vluchtelingen uit Syrië regelmatig naar hun thuisland terugkeren om er op vakantie te gaan en hun familie te ontmoeten.

– De Syrische vluchteling die regelmatig naar Syrië gaat om vakantie te vieren, kan niet met geloofwaardigheid beweren dat hij in Syrië wordt vervolgd. We moeten hem zijn vluchtelingenstatus afnemen, zegt Seehofer.

Seehofer vertelt Bild ook dat als de Duitse migratiedienst reizen naar het thuisland vaststelt, onmiddellijk de mogelijkheid moet worden onderzocht om de vluchtelingenstatus in te trekken.

In de eerste helft van 2019 zouden in totaal 62.105 beslissingen over de intrekking van de vluchtelingenstatus moeten zijn genomen, aldus een ambtenaar van het Duitse migratieagentschap. Hiervan hadden 39.806 betrekking op Syriërs.

Volgens Seehofer wordt de situatie in Syrië nauwlettend in de gaten gehouden en kan het relevant zijn om voormalige Syrische vluchtelingen terug te sturen naar het thuisland wanneer de situatie het toelaat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8637 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitse minister van Binnenlandse Zaken: Syriërs die op vakantie gaan naar hun eigen land moeten de vluchtelingenstatus worden ontnomen

 1. Piranjaha // augustus 23, 2019 om 14:38 //

  Seehofer is een nog grotere leugenaar dan Rutte.

  Like

 2. waarom kregen ze uberhaupt asiel?

  Like

 3. En dit in alle landen door voeren zodat ze niet gaan landje hoppen.

  Like

 4. Tussen moeten en doen zit een enorm groot politiek correct verschil.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s