Nieuw

Trump: “Europa moet zijn IS-terroristen terugnemen”

Dreigt opnieuw met het "vrijlaten" van hen in Europa. "De Verenigde Staten zullen ze niet 50 jaar in Guantánamo plaatsen en er voor betalen.

© White House/Tia Dufour

De Amerikaanse president Donald Trump herhaalt nu zijn dreigement om duizenden gevangengenomen IS-terroristen naar Europa te sturen.

Tijdens een persconferentie op woensdag zei Donald Trump opnieuw dat Europa moet zorgen voor de IS-terroristen die naar het Midden-Oosten gingen om voor de islamitische staat te vechten.

De Verenigde Staten zullen geen geld uitgeven om hen permanent gevangen te zetten.

– We hebben duizenden IS-strijders en Europa moet voor hen zorgen. En als Europa ze niet neemt, hebben we geen andere keuze dan ze vrij te laten in de landen waar ze vandaan komen, namelijk Duitsland en Frankrijk en andere plaatsen, zegt Trump.

– Wij waren het die hen hebben verslagen. We hebben ze gevangen genomen. We hebben er duizenden. En nu zeggen onze bondgenoten, zoals gewoonlijk, “O nee. We willen ze niet.” Hoewel ze afkomstig zijn uit landen als Frankrijk en Duitsland. Dus we gaan tegen hen zeggen, en we hebben al tegen hen gezegd: Neem die gevangenen terug die we gevangen hebben genomen. De Verenigde Staten zullen ze niet in Guantánamo plaatsen en er 50 jaar voor betalen.

Trump suggereert ook dat Europa’s deadline over deze kwestie zal aflopen, maar wil niet precies zeggen wanneer.

Bron:
Remarks by President Trump Before Marine One Departure

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Trump: “Europa moet zijn IS-terroristen terugnemen”

 1. Liked by 1 persoon

 2. Frankrijk en Duitsland weigeren deel te nemen aan de Amerikaanse oorlogsvloot voor de kust van Iran, is bovenstaande een reactie daarop ?

  En die OranjeFreak zei dat hij Europa beschermt ?

  https://fenixx.org/2019/08/21/trump-zegt-gepland-bezoek-aan-denemarken-af-omdat-ze-groenland-niet-aan-hem-willen-verkopen/

  Like

 3. Stuur maar naar Duitsland … kunnen er nog wel bij … hebben er al 20,8 miljoen. Een aantal van hen wil graag worden opgeleid om deel te kunnen nemen aan Merkels/Macrons Europese Leger.

  https://www.anonymousnews.ru/2019/08/22/statistisches-bundesamt-mikrozensus-auslaenderanteil-deutschland-2018/

  Like

 4. Banbuster // augustus 22, 2019 om 21:51 //

  Onzin.Het zijn terroristen; hun misdrijven zijn in Irak/Syrie begaan en moeten aldaar berecht en opgehangen worden.

  Liked by 1 persoon

 5. @Banbuster,

  Ik dacht precies hetzelfde, maar er zal wel een of ander protocol bestaan dat dat niet mag, want niet strokend met ‘de mensenrechten’ en dan neer zou komen op ‘mensenschennis’ en ‘strafbare feiten’ en sanctionering vanuit de übermachtigen der Welt en dat soort shit en weet ik veel.

  Like

 6. @Banbuster / Greengo

  Zie de afspraak die Duitsland wil maken:

  Duitsland: 20 miljard euro naar Irak om Duitse ISIS-jihadisten niet de doodstraf te geven
  https://fenixx.org/2019/08/17/duitsland-20-miljard-euro-naar-irak-om-duitse-isis-jihadisten-niet-de-doodstraf-te-geven/

  Like

 7. trebor2110 // augustus 23, 2019 om 00:34 //

  Like

 8. Meneertje Trump …in grote lijnen ben ik het eens met uw politiek …namelijk dat ieder land souvereign moet blijven en als eerste aan zijn eigen mensen moet denken. MAAR …nu slaat u de plank toch mis wat betreft de IS-strijders uit Europa….Zij hebben er voor gekozen om aldaar te gaan strijden en zich aan te sluiten bij een “vreemde krijgsmacht”…(dat betekent volgens de NLse wet …verlies van staatsburgerschap , dat in de eerste plaats) …Verder , hebben deze “strijders” , OORLOGS-MISDADEN begaan in Syrie …en zullen derhalve ook DAAR moeten worden berecht , conform de DAAR geldende wetten en regelgeving. . Dus ik zou zeggen…draagt u de “gevangenen” / IS-criminelen dan maar over aan de Syrische reguliere troepen . Probleem opgelost . U wil zelf ook GEEN , IS-strijders (zgn oorlogsvluchtelingen) in uw land en dan zou u nu Europa willen dwingen om die mensen terug te nemen….U bent in dit geval wel zeer hypocriet en meet met 2 maten.

  Liked by 1 persoon

 9. Banbuster // augustus 23, 2019 om 06:20 //

  @greengo-fubar. Nee hoor; is er niet. het is in feite simpel. Strafbare feiten zijn gepleegd in Syrie; dus in confiict met Syrische wet. In tegenstelling tot NL is Syrie een autonoom land met eigen wetgeving; dus dienen ze daar berecht te worden.

  Voor terrorisme geldt maar een enkele straf: doodstraf, zonder zelfs recht op een rechtzaak.
  Vastgelegd in Conventie van Geneve.

  Voor duitsers is er nog iets anders–als dat tenminste niet veranderd is onder Merkel.
  Normaal kan je voor een strafbaar feit maar een enkele keer veroordeeld worden; Duitsers kunnen een tweede keer vervolgd worden in DE zelf.

  met het betalen van 20 milliard bewijst DE dat zij de terroristen financierden–en dat nog steeds doen. Hitler:Merkel=nazi:stasi.

  Afnaken die rotzooi; wie weet hoeveel mensen zij hebben afgemaakt/verkracht/gemarteld; en EEN ding zeker: voor ieder stuk vuilnis die we in leven laten, verliezen tenminste 20 normale mensen hun leven.
  Zachte heelmeesters, stinkende wonden en zo

  Liked by 1 persoon

 10. Banbuster // augustus 23, 2019 om 07:05 //

  USA vluchtelingen opnemen? hebben ze nooit gedaan. In 1931 gaven ze opdracht aan hun ambassades om visumaanvragen van joden te blokkeren. In 1937 wisten ze de plannen van Hitler en kenden ze de toen bestaande concentratiekampen.

  Uiteindelijk lieten ze 10.000 joden toe; die werden in een concentratiekamp gezet. Krijgsgevangen moffen–ook SSers- mochten vrij rondlopen en zelfs baantjes nemen en burgerkleding dragen.

  Liked by 1 persoon

 11. koddebeier // augustus 23, 2019 om 11:31 //

  Weer zo’n domme uitspraak……Trump kan de pot op!! Haal ze maar naar Amerika, jullie zijn schietpartijen gewent !

  Like

 12. Ik heb het interview gezien @Fubar.
  Trump heeft gelijk.
  Er hoeft geen probleem te zijn, bouw een Guantánamo Bay in Europa et voilla.

  Natuurlijk zal Europa – aangestuurd vanuit Brussel – dat niet doen.
  Ze gaan de moorden dat die rijstpikkers in Trump’s schoenen proberen schuiven.
  Maar inderdaad, ondertussen niets doen om de veiligheid te waarborgen.
  Maar Trumpie, ze komen niet van bij ons maar van Midden Aarde, stuur hen daarheen terug.

  Like

 13. Trump: “Europa moet zijn IS-terroristen terugnemen”

  Waarom is Groenland géén optie voor de heer Trump, o wacht even.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s