Nieuw

Ook de Heinekens hadden een plekje in het boekje van Epstein

Freddy Heineken , Wikipedia

In het inmiddels beruchte boekje van Jeffrey Epstein blijken tussen vele honderden jetsetters de namen van twee Nederlanders te staan: die van de in 2002 overleden Freddy Heineken en zijn dochter Charlene.

Jeffrey Epstein had in zijn hoogtijdagen de telefoonnummers van de complete wereldelite tot zijn beschikking, en de Heinekens hoorden daar bij, blijkt nu. Het boekje van Epstein is in Amerika inmiddels omgedoopt tot ‘Epstein’s black book’.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Ook de Heinekens hadden een plekje in het boekje van Epstein

 1. Heineken heeft niet voor niets 666 in zijn logo zitten!

  Like

 2. Toevallig heb ik hier een blikje Heineken staan, je kan draaien wat je wil. Zie die 666 echt niet. Denk niet dat je dit als aandeelhouder ook wil zien. Dus lijkt me een gemanipuleerde video.

  Like

 3. Toch niet, je moet spiegelen. Dan staat 666 er wel. Verdomd.

  Like

 4. Hefzibah Yahudah // augustus 23, 2019 om 10:22 //

  Ben ik blij dat ik geen alcohol drink. 😂🤣😂🤣😂🤣

  Like

 5. Komt nog véél meer bagger naar boven, nu er in de pedi-poel wordt geroerd!

  Liked by 1 persoon

 6. @Teun, yup spegelen. Het is toch bijzonder wat je met een gespiegeld blikje Coca Cola kunt doen. Met 2 blikjes Coca Cola wordt het nog leuker.

  Like

 7. Body Language: AG Barr Epstein Case Update – 22/08/2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s