Nieuw

Noorwegen weigert bootvluchtelingen op te nemen

Frankrijk wil dat Noorwegen de Afrikanen ontvangt die proberen de Middellandse Zee over te steken naar Europa. Maar Noorwegen zegt nee.

Frankrijk en vijf andere EU-landen hebben aangeboden om asielzoekers van zogenaamde reddingsboten in de Middellandse Zee te verwelkomen.

Frankrijk had ook een formeel verzoek aan Noorwegen gestuurd om de asielzoekers op te vangen.

De Noorse regering zegt echter nee, heeft de Noorse minister van Justitie en Immigratie Jøran Kallmyr (FrP) medegedeeld.

– Omdat er geen basismechanismen bestaan om mensen de toegang tot de zee te beletten. Dit geldt ook bijvoorbeeld voor een verminderingssysteem, zodat we degenen die geen verblijfsvergunning in Europa hebben snel kunnen terugsturen naar Afrika. En voordat deze aanwezig is, willen we niet deelnemen aan een distributie, legt hij uit aan NRK.

Bron:
Norge vägrar ta emot båtflyktingar
Norge sier nei til Frankrike: Vil ikke ta imot personer reddet fra Middelhavet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8637 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Noorwegen weigert bootvluchtelingen op te nemen

 1. noch god noch gebod // augustus 22, 2019 om 12:32 //

  Nuchtere mensen die Vikings.

  Like

 2. Dagroosje // augustus 22, 2019 om 12:51 //

  Nou dat duurde anders 5 jaar tot zij deze “brilliante” conclusie kwamen. Zij waren tot nu toe continu in de aanval, met name moest Orban het ontgelden. Zij waren niet uitgepraat over hoe fantastisch zij met de migranten omgingen, hoe waardevol zij niet zijn voor zijn land en dat konden zij ieder ander land van harte aanbevolen om het te proberen.

  In de tussentijd namen diverse politici de vroegere uitspraken van Orban over en dachten dat zij zelf de ei van Columbus hebben uitgevonden.

  Wat betreft deze kwestie, Orban zei al vanaf het begin “eerst de grenzen dicht en dan kunnen wij praten over een oplossing” maar in plaats van grensbeveiliging koos Brussel voor om het Europese volk in het harnas te jagen.

  Liked by 1 persoon

 3. Eindelijk dringt het door: pedofiele mensenhaters niet toelaten. Alleen heeft u, Denemarken, al duizenden ‘haatmensen’ binnengelaten, die molest bieden, en chaos, en angstzaaien!

  Like

 4. Banbuster // augustus 22, 2019 om 13:23 //

  Tja.Voordat de blanken in Afrika kwamen, was het wiel niet uitgevonden, was er geen mechanisch apparaat, geen gebouw met meer dan een enkele verdieping.
  Is weinig veranderd.

  Behalve een fascistische haat jegens blanken; zie situatie Zinbabwe. Eerst met blanken een stinkend rijk land–dan kwamen de linksen–vermoordden en joegen de blanken weg–nu honger en dorst–maar wel op door blanken gerunde watertaxi’s naar Blankenland, want alles is beter dan werken…….

  heerlijk zo’n verrijking!!!
  Nou nog kanibalen en koppensnellers….

  Liked by 2 people

 5. koddebeier // augustus 22, 2019 om 14:07 //

  Retour Afrika met dat tuig, geen asielparasieten in de EU/Nederland !!

  Like

 6. @Rinske de Vries, het artikel gaat over Noorwegen, niet Denemarken.

  Als je de bijbel net zo goed als dit artikel hebt gelezen. . . . . . . . . . . . . . . . .

  Like

 7. Eindelijk verstandige lui in Europa. Nederland is ook al te vol. En laat ze inderdaad maar eerst eens zorgen dat die constante stroom gelukszoekers wordt gestopt. En allen die geweigerd zijn op een bootje terug te zetten. Dan praten we verder. Ben alleen bang dat wanneer straks er weer een linkse regering in Italië zit de toestroom zal toenemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s