Nieuw

Ik kan met alles wegkomen omdat ik zwart ben’: Stuk tuig dat twee vrouwelijke agenten in elkaar sloeg en dreigde hen te vermoorden met hun eigen vuurwapens spot met het rechtssysteem

Yak Dut, de bestuurder van de driewieler

Een man die twee vrouwelijke agenten in elkaar sloeg en dreigde ze met hun eigen wapens te vermoorden, vertelde de politie dat hij niet naar de gevangenis zou gaan omdat hij zwart is.

Yak Dut werd achtervolgd door de vrouwelijke politieagenten toen ze hem in februari vorig jaar in Volkswagen met een ontbrekend wiel zagen rijden in Mill Park, nabij Melbourne.

De toenmalige 21-jarige stopte buiten zijn huis in Zuid-Morang en viel de agenten zo heftig aan dat ze met spoed naar het ziekenhuis werden gebracht.

Yak Dut (foto) werd achtervolgd door de vrouwelijke politieagenten toen ze naar verluidt hem in februari vorig jaar in een Volkswagen met een ontbrekend wiel zagen rijden in Mill Park in de buurt van Melbourne

Na zijn arrestatie dreigde hij de vrouwen op te jagen en te doden met hun eigen wapens, zo meldde hij de Herald Sun.

Dut zit al een jaar en vier maanden in hechtenis, maar is ervan overtuigd dat hij weer vrij zal zijn om naar de straat te lopen omdat hij in Kenia geboren is met een donkere huid.

Ik kom overal mee weg omdat ik zwart ben. Ik zal de race card spelen,’ zei hij tegen de politie.

De vrouwelijke officieren, 36 en 57 jaar oud, storten emotioneel in bij het County Court terwijl ze de gebeurtenissen vertelden en zeiden dat ze lichamelijk en geestelijk trauma hadden opgelopen als gevolg van de aanval.

Eén zei dat Dut haar bleef schoppen zelfs nadat zij op de grond viel, en probeerde om haar wapen te grijpen.

Haar partner zei dat haar familie nu in constante angst leeft dat de 22-jarige de agent zal vinden en haar zal doden.

Hij heeft geen respect voor het gezag en lijkt een haat te hebben voor vrouwen’, zei een slachtoffer.

Bron:
‘I can get away with anything because I’m black’: Thug who bashed two female cops and threatened to kill them mocks the legal system and vows to ‘play the race card’ in court
Daily Mail

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on Ik kan met alles wegkomen omdat ik zwart ben’: Stuk tuig dat twee vrouwelijke agenten in elkaar sloeg en dreigde hen te vermoorden met hun eigen vuurwapens spot met het rechtssysteem

 1. Stuur die zgn. Amerikaanse/ Keniaan maar even bij mij langs en bij mij hetzelfde doet en dan zegt dat hij toch vrij komt omdat die zwart is het stuk tuig van de richel. Je kan van mij wel aannemen dat ze hem niet eens meer hoeven te arresteren. Maar ik denk dat hij gewoon voor zijn beurt praat want ik weet bijna zeker in ieder geval levenslang, wat helaas de belastingbetaler moet gaan betalen. Denk dat de doodstraf beter is daar deze Keniaan waarvan in zijn bovenkamer zijn ZAAGSEL in de war zit. I.Q. van ik schat plm. 40 of zo. Groetjes

  Like

 2. Banbuster // augustus 22, 2019 om 19:57 //

  Dat komt ervan als je apen behandeld als mensen. Bajes en dan retour apenland.

  Like

 3. Wat een stoere gozer!
  En in de bak, ook een lef gozer zeker.
  Doucht uitsluitend met zijn eigen ras, groot geschapen en kunnen hen diep penetreren.
  Misschien komt hij vrij als; een Siamese tweeling.
  Is hij te hard gepenetreerd, een slim volk is het namelijk niet.

  Like

 4. Even een Epsteintje, dan zijn we daar ook weer van af.

  Like

 5. Nou ja, kan iemand het hem kwalijk nemen? Hij heeft gewoon gelijk en zal zeer waarschijnlijk binnenkort weer vrij loslopen.
  Overigens laat dit soort berichten direct zien wat er schort aan de politie in de westerse wereld. Te ‘inclusief’. De patrouille bestond dus uit twee gewapende dames en die werden zodanig in elkaar geslagen dat ze beiden naar het ziekenhuis moesten. Geen van beiden was blijkbaar in staat om zichzelf adequaat te verdedigen, noch bereid of er op voorbereid een wapen te gebruiken.
  Dat soort tuig van de richel heeft helemaal geen respect voor vrouwen. En als ze zichzelf niet kunnen verdedigen nog minder, waardoor ook het respect voor het gezag in het algemeen minder wordt.
  Het is ook een van de redenen dat ik principieel tegen vrouwen in actieve dienst ben, tenzij ze aan dezelfde fysieke minimum eisen voldoen als mannen.

  Liked by 1 persoon

 6. Hefzibah Yahudah // augustus 23, 2019 om 10:29 //

  @heeft niemand last van Sandra’s commentaar. Psychisch is ze niet in orde. Plus ze moet een cursus Nederlands volgen. Het is tuig géén tuigen. 😂🤣😂🤣

  Liked by 1 persoon

 7. Zo verrot is het ‘Rechtsysteem’ verworden! Opzouten, dit ‘zwarte gespuis!’

  Like

 8. Zelfs zwarter dan poep.
  Dan heb je wel enkele ‘privileges’ verdient.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s