Nieuw

Zweedse politie blaast per ongeluk een eigen gebouw op na de ontdekking van een motorbom

Foto ter illustratie. Bron/Auteur: Samhällsnytt.

Een Zweeds politiepakhuis in Linköping werd verwoest nadat de bommenploeg een motor met explosieven tot ontploffing had gebracht.

De bromfiets met een of andere vorm van plastic explosief bedekt met spijkers werd maandagmiddag ontdekt door agenten in een gestolen goederenruimte en leidde tot de evacuatie van ongeveer 170 personeelsleden uit de omgeving, zo meldt de Zweedse omroep Sveriges Radio.

Na de evacuatie werd de Zweedse bommenploeg ingeschakeld om met een gecontroleerde ontploffing de explosieven onschadelijk te maken, maar volgens Sveriges Radio ging er iets mis met de operatie en vond er een veel grotere ontploffing plaats dan verwacht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Zweedse politie blaast per ongeluk een eigen gebouw op na de ontdekking van een motorbom

  1. Gaat hard in Zweden. Zijn het niet de moslims die het land slopen, doet de eigen politie dat wel. Manman.

    Like

  2. Beetje ‘dom’…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s