Nieuw

Trump tweet dat hij “koning van Israël” is

© Matty Stern/U.S. Embassy Tel Aviv

Is Donald Trump koning van Israël of mogelijk Gods terugkeer naar de aarde? Dit is wat de president schrijft op Twitter.

Het was op dinsdag dat Donald Trump – niet voor het eerst – in zwaar weer terechtkwam, nadat hij had gezegd dat Amerikaanse Joden die op de Democraten stemmen “ofwel een totaal gebrek aan kennis ofwel een grote ontrouw” vertonen.

Op woensdag bleef het stormen rondom de president.

Eerst annuleerde hij zijn staatsbezoek aan Denemarken, omdat hij Groenland niet kon kopen. Later vandaag begon hij op Twitter te schrijven over een verklaring dat hij “koning van Israël” is.

Trump beweert dat hij het joods-christelijke radioprofiel Wayne Allyn Root citeert, die eerder Trump als “eerste Joodse president” van de Verenigde Staten aanwees.

“Met dank aan Wayne Allyn Root voor de zeer vriendelijke woorden: President Trump is de beste president voor Joden en Israël in de wereldgeschiedenis, niet alleen Amerika, hij is de beste president ooit, en het Joodse volk van Israël houdt van hem alsof hij koning van Israël is. Zij houden van hem alsof hij de wederkomst van God is.

… Maar de Amerikaanse Joden kennen hem niet of vinden hem niet aardig. Ze weten niet eens meer wat ze doen of zeggen. Het heeft geen zin! Maar dat is oké, als hij blijft doen wat hij doet, is hij goed voor alle Joden, zwarten, homo’s, iedereen. En wat belangrijk is, hij is goed voor iedereen in Amerika die een baan wil. Wow!”, schrijft Donald Trump.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Trump tweet dat hij “koning van Israël” is

 1. Hefzibah Yahudah // augustus 21, 2019 om 20:41 //

  Moer niet gekker worden. 😂🤣😂🤣😂🤣

  Like

 2. Strategische spelletjes? Ik houd het nog steeds ´in het midden´.

  Zio-Lobby Makes Politician Apologize for ‘Dual Loyalty Trope’ / 19-08-2019

  Like

 3. The “Anti-Semitic Dual Loyalty Trope” EXPOSED – 17/08/2019

  Like

 4. Like

 5. tim pietersen // augustus 22, 2019 om 09:46 //

  ronald lauder (leider world jeiwsh congres) is de financier van netanyahu

  Like

 6. Sheldon Adelson – The King Maker – minuut 16 – eerst geplaatste video van Know More News.
  Theodor Hertzel – Founding Father Zionisme.

  Like

 7. Nou, koning… Er is de KONING DER KONINGEN, YAHASHUA HAMASHIACH, die terugkomt! Trump speelt een heel belangrijke rol, in dit hele proces, Trump is een soort van ‘Wegbereider!’ Alles op ZIJN tijd!!!

  Like

 8. tim pietersen // augustus 22, 2019 om 14:24 //

  no more coke for you rinske

  Liked by 1 persoon

 9. DutchFrisian // augustus 22, 2019 om 17:45 //

  En toch is het zo, Pietersen. Amen, Rinske! Al is Trump ‘wegbereider’, hij hoort wel degelijk ook bij de kliek, controlled opposition (evengoed trouwens PVV en FvD, politiek kunnen we m.i. niks mee, behalve de partij Jezus Leeft). Beste Tim (en anderen), ik hoop dat je ooit eens ziet, dat we geschapen zijn door een Schepper, die je de vrije keus geeft. Vergeving van zonden door Jezus Christus. Relatie i.p.v. religie, geen regeltjes!!! Ik wilde het eerst ook niet erkennen, maar ik wil nu nooit weer anders. Vraag Hem oprecht, en Hij zal het je laten merken! Gr. Martin

  Like

 10. The Book of Trump (Chapter 1 – The Chosen One) – 23/08/2019 – 2 minuten

  Like

 11. tim pietersen // augustus 24, 2019 om 01:21 //

  dutchfrision the zionist christian follows satan

  Like

 12. @ Rinske de Vries // augustus 22, 2019 om 12:51

  Wij hebben Wodan, vriend.

  Ik hoef je zandbak-tuig hier niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s