Nieuw

Soedanese migrant gevangen gezet wegens ‘Extreem wrede’ moord op een vrouw die seks weigerde

Karar Ali Karar, politiefoto

Een migrant die vier jaar geleden als asielzoeker in het land aankwam, werd opgesloten omdat hij een jonge vrouw had vermoord die zijn seksuele toenadering weigerde.

Karar Ali Karar, 29 jaar, werd donderdag veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf nadat hij schuldig had gepleit voor de moord op de 21-jarige Jodi Miller in Harehills, Leeds, in februari, nadat ze had geweigerd om seks met hem te hebben. Hij stak Jodi 15 keer, en zo heftig neer, en dat het mes in drie stukken brak volgens Metro.

De eiser Jason Pitter QC had voor de rechtbank van Leeds verteld dat Karar ,,zo woedend en gefrustreerd door haar verwerping was dat hij, naar zijn mening, besliste haar een les te leren. Om haar te confronteren en haar uiteindelijk te doden,” hij pauzeerde zijn aanval slechts om zijn slachtoffer te schoppen en haar voor “ho*r” uit te maken.

De moord, die plaatsvond in het huis van een vriend van Jodi, werd door twee anderen in de kamer gezien, waaronder een 15-jarige jongen, die de aanval probeerde te stoppen, maar Karar dreigde hen ook te doden.

De rechter beval hem een levenslange gevangenisstraf uit te zitten, met een minimum van 25 jaar gevangenisstraf.

Karar was in 2015 vanuit Soedan naar het Verenigd Koninkrijk gekomen om politiek asiel aan te vragen en was in Newcastle aangekomen voordat hij naar Leeds verhuisde.

Het hof had gehoord hoe Jodi’s moord “extreem wreed” was geweest, waarbij de rechter beschreef dat de moord “in een explosieve woede was uitgevoerd omdat ze geen seks met hem wilde hebben”.

Rechter Rodney Jameson QC ging verder: “De aanval duurde ongeveer drie minuten, je schopte haar en noemde haar een prostituee.

“Haar dood was niet onmiddellijk en ze wist dat ze stervende was. Haar lijden kan men zich alleen maar voorstellen.”

Bron:

Sudanese Migrant Jailed for ‘Extremely Savage’ Murder of Woman Who Refused Sex

Breitbart

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Soedanese migrant gevangen gezet wegens ‘Extreem wrede’ moord op een vrouw die seks weigerde

 1. Banbuster // augustus 21, 2019 om 21:56 //

  Tijd om doodstraf weer in te voeren. Uit rechtvaardigheidsbeginsel en ook uit kosten berekening. Nu gaat dit stuk moslimvuil 25x360x300= een slordige 3 millioen dollar kosten. De waarde van dit stuk vuil? Een negatief bedrag

  Liked by 2 people

 2. Karar – familienaam vader / Ali – roepnaam / Karar – familienaam moeder / in sterke mate gedegradeerde inteelt (?) / narcist / psychopaat / in plaats van hersenen slechts sperma in de kop. Per ommegaande vaporiseren zou inderdaad het beste zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Mee eens. Doodstraf door steniging. Ziel voor ziel.

  Liked by 1 persoon

 4. Eigen volk eerst // augustus 22, 2019 om 07:34 //

  Ik begin te geloven dat de gevangenissen zijn opengezet en de moordenaars en verkrachters hierheen zijn gestuurd.
  Ze hebben de keuze… naar Europa of levenslang opgesloten. Dan is de keuze gemakkelijk toch?
  Dit is toch ook op Antillen gebeurd?

  Liked by 1 persoon

 5. Danny Vermeer // augustus 22, 2019 om 11:20 //

  ’t Is toch al te laat! Ze zijn hier toch al heer en meester dankzij de “pamperpolitiek” van onze politici die elk voorval bagatelliseren. Het wordt alleen maar erger. Ocharme de jongste en toekomstige generaties autochtonen in “ons” land !

  Liked by 1 persoon

 6. Haal die foto van dit monster er nu maar af… Staat inmiddels op het netvlies..

  Liked by 1 persoon

 7. Stop het zwarte racisme!!.

  Like

 8. Bert je bedoelt toch met je reactie dat die zwarten t.o.v. ONS dicrimineren hoop, want wij worden hier al heel lang gediscrimineerd door dat tuig, wat ze bij de EU allemaal asielzoekers noemen. Wordt er helemaal misselijk van wat ik allemaal lees van wat ze in de EU aanhalen en vervolgens een kopje thee gaan drinken en een gesprek hebben en dat ze dat dan in zich opnemen, de SMEERLAPPEN want ze weten dat ze toch hier nagenoeg geen straf krijgen, dus gaan ze gewoon door zgn. in de naam van Allah, die heeft gezegd dat alle relegieen samen in vrede moeten leven en dat er helemaal geen rede is om de zgn. ONGELOVIGEN ( lees niet Islamitisch zijn ) om het leven te brengen Gr.

  Like

 9. Republikein // augustus 23, 2019 om 04:00 //

  Ziet er best wel intelligent uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s